Goldinka Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Tak taky přispěju úlovkem ze silvestrovského ohňostroje ) (v ruce, bez stativu) [upravil dne 1/1/13 19:56 od Goldinka] Citovat
MirekCC Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Pěkné fotky , všichni jak vidím měli super místo , já zase nic Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Goldinko, třesavka v ruce vytvořila suprovej efekt:D:D Citovat
Goldinka Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 MirekCC: noo my byli obklopeni stromy, takže ideální místo to nebylo Hurvajz: víš jaká mi byla zima? hlavně sem nečekala že vůbec něco vyjde, jak sem měla upito, tak sem si nebyla jistá vůbec nastavením foťáku btw dík Brizan má lepšejší fotky vendelinek: no, jestli to platilo i na mě, tak taky děkuju ) [upravil dne 1/1/13 20:31 od Goldinka] Citovat
Brizan Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 čim je to foceny? Objektiv, tělo.. Je to focený Nikonem D5100 + 18-105 AF-S DX VR na stativu s dálkovou spouští a foceno z domova z okna ložnice. Zrcadlo mám od léta a tak sem nevěděl co to při rachejtlých bude dělat, ale na poprvé sem byl docela pěkně překvapen. Díky za pochvaly;) Citovat
ZoSo Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 čim je to foceny? Objektiv, tělo.. Je to focený Nikonem D5100 + 18-105 AF-S DX VR na stativu s dálkovou spouští a foceno z domova z okna ložnice. Zrcadlo mám od léta a tak sem nevěděl co to při rachejtlých bude dělat, ale na poprvé sem byl docela pěkně překvapen. Díky za pochvaly;) jo, tak to ledaccos vysvětluje...moc hezký... Citovat
MerHanz Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Tak taky přidám ukázečku mý práce ( teda koníčku ) Citovat
Goldinka Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Tak sem dneska byla na lovu částečného zatmění měsíce... a tu je výsledek (tohle by mělo být nějak v čase 22:08 nebo podobně - ve 22:07 mělo být to zatmění největší - celých 1.5% tak snad je to tam trochu vidět ) mohlo by bejt líp, ale myslim že ten foťák už to líp nedá.. Ale taky to mohlo dopadnout hůř Citovat
odee Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Celej tejde se na to těším a nikdo mi neřekl, že to bude jen tak málo... Na ochutnávku dám jen dva-malej: Citovat
odee Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Dík, Tvoje taky, jako by byla focená ze stejnýho balkónu... Ve vedlejším baráku sem viděl někoho fotit, ale koukám...Praha..., tak to jsi nebyla Ty:D Citovat
NutT Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Tak já se také pochlubím pár fotkami mám jich na HDD tisíce jsem fotograf který fotí pro svojí potřebu (za peníze mne to nebaví) Většina fotek pořízena s Nikon D3100 Racek - Benátky Kámošovo - bohužel po focení bouračka a auto totál na odpis HDR klasika A když tu byly ty ohňostroje tak přidám ještě mé dva úlovky z Plzeňského náměstí Ocením jakoukoliv kritiku na fotky Citovat
Goldinka Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 odee: díky Já fotila z mostu NuTt: racka v benátkách mám taky! ale ne tak hezky vyfocenýho Když sme ty racky fotili, tak bylo zrovna po rybim trhu takže moc nelítali - měli plný pupky http://www.zlatuska.net/wp-content/gallery/italie-a-benatky/P9125975.jpg Citovat
NutT Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 odee: díky Já fotila z mostu NuTt: racka v benátkách mám taky! ale ne tak hezky vyfocenýho Když sme ty racky fotili, tak bylo zrovna po rybim trhu takže moc nelítali - měli plný pupky http://www.zlatuska.net/wp-content/gallery/italie-a-benatky/P9125975.jpg No ten můj taky nechtěl letět plašil jsem ho dokud nevzlít asi jsem ho už prudil dlouho. No zrovna toho racka jsem fotil z ruky bez stativu tak jsem ani nečekal že z toho bude docela dobrá fotka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.