aleky93 14 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Ahoj, chtěl bych u Peugeot 308 GTi T9 poladit zvuk, ale zároveň se vyhnout koupě a instalaci úplně nového výfukového systému. Koukal jsem na internetu, že dost majitelů řeší odstraněním zadního muffleru nebo odstraněním středního resonatoru... Příklad: https://www.youtube.com/watch?v=Fl_8FgLrMzg Má s tím někdo zkušenost? Díky Alex Quote Link to post Share on other sites
Háček 265 Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Ahoj aleky , pochybuju že tu už někdo upravoval svoje nebo jiný nový gti . Já osobně bych hledal někoho kdo se zabejvá výfukama a pokud se nepletu tak gtičko má nerez výfuk od výroby takže sehnat někoho kdo dělá nerez výfuky na míru, nechat vyndat střed , vyrobit podle něj náhradní díl (jen trubku s přírubama bez rezonátoru ) a hotovo. Jinak ti asi neporadím Mimo jiné vítej do klubu a rádi si tvoje Gti prohlédneme v sekci ,,Naše káry" Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,024 Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Zde jsem možná jediný s 308 GTi 270. Já tohle neřeším a řešit nebudu. Ten klid na palubě mi plně vyhovuje. Pro radu se budeš muset obrátit asi jinam. Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,201 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 ahoj, mno, jestli budeš jezdit jenom v Praze, tak si ten vejfuk klidně sundej Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
aleky93 14 Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 před 14 hodinami, Háček napsal: Ahoj aleky , pochybuju že tu už někdo upravoval svoje nebo jiný nový gti . Já osobně bych hledal někoho kdo se zabejvá výfukama a pokud se nepletu tak gtičko má nerez výfuk od výroby takže sehnat někoho kdo dělá nerez výfuky na míru, nechat vyndat střed , vyrobit podle něj náhradní díl (jen trubku s přírubama bez rezonátoru ) a hotovo. Jinak ti asi neporadím Mimo jiné vítej do klubu a rádi si tvoje Gti prohlédneme v sekci ,,Naše káry" Ahoj, díky, to je další možnost. Rezonátor by byl určitě menší a jednodušší zásah a nejspíš se přikloním k tomu než vyndavat celý zadní tlumič. To já se rád pochlubím, je to miláček. Quote Link to post Share on other sites
aleky93 14 Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 před 14 hodinami, MilanF1 napsal: Zde jsem možná jediný s 308 GTi 270. Já tohle neřeším a řešit nebudu. Ten klid na palubě mi plně vyhovuje. Pro radu se budeš muset obrátit asi jinam. Díky rozumím. Co jsem se tak dočetl, tak zvuk se do kabiny s těmito úpravami nějak výrazně nepromítne.. Taky bych nerad. Quote Link to post Share on other sites
Péťa 9,865 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Před hodinou, aleky93 napsal: zvuk se do kabiny s těmito úpravami nějak výrazně nepromítne.. Taky bych nerad. A já zase doufám, že se zvuk nepromítne ani vně kabiny Jinak to je přesně, jak píše @ozzy56 pavelu96 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts