martinecondrej Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 jj chci jít touhle cestou. Tady v Tuchlovicích je firma co to dělá nějakou metodou rozebrat, vypálit, vyfoukat, případně opravit rozumnou prasklinu. Hlavně se to prý nesmí proplachovat nebo tam lít nějakou chemii. Ale že nájezd už je dost vysoký, tak se uvidí až to rozeberou. A za čistění se platí až když se to povede. Ale ještě prý může být chyba i v tom katu. To nevím jestli taky čistí s tím FAPem Auto je čerstvě po výměně vstřiků a čerpadla a začalo psát Risk of particle filter cloggig: See handbook a po téhle hlášce začal vibrovat motor. Tak chci ať to zkontrolují, jestli něco s těmi vstřiky a zkusit tu nucenou regeneraci. Ale přišlo mi že regenerace normálně proběhla (včera). Citovat
Pacho69 Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 (upraveno) Vysoký nájezd je kolik? Těch metod čištění je vícero, jsou suché i mokré, podle typu filtru, s chemií i bez. Oboje je to v principu proudění opačným směrem. Mokrá metoda, je pak určitě potřeba dobře vyfoukat a vysušit. Upraveno 23. leden 2023 uživatelem Pacho69 Citovat
martinecondrej Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 255000km, ale že se uvidí. Asi na osobní auta co mají malý filtry to je dost. Metoda HeatAir, tak tomu tady říkají. Víc je na jejich stránkách. Citovat
Pacho69 Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 no peugeot uvádí životnost 260tkm, tedy že dojde k naplnění. Ale podle toho kde a jak jezdíš k tomu může dojít dřív. Taky to tak nějak čekám, ale u mne to bude doufám nejdříve za rok, teď jsem po výměně spojky a setrvačníku, letos to budou ještě zadní kotouče... Takže řešit ještě FAP by se mi fakt nehodilo Nájezd máš normální, nech to vyčistit a jezdi dál... Možná že problém se vstřikem to naplnění urychlil, těžko říct. Citovat
ChouLu Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 (upraveno) Tak trochu uklidníme vášně žádné kilo to není K tomu nějaké trubky, práce.. to je cca 5t A pokud ti někdo udělal vstřikovače s čerpadlem za 70, tak tě taky pěkně natáhl Upraveno 23. leden 2023 uživatelem ChouLu Citovat
MJSytic Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 Tak i těch 60k je dost Každopádně podle VIN to je 120kW a filtr je společný s katem Tak to opravdu nechápu, co to bylo v servise za "odborníka" Citovat
martinecondrej Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 ale já mám 110kw a filtr mimo. viděl jsem obrázek Citovat
martinecondrej Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 před 25 minutami, ChouLu napsal: Tak trochu uklidníme vášně žádné kilo to není K tomu nějaké trubky, práce.. to je cca 5t A pokud ti někdo udělal vstřikovače s čerpadlem za 70, tak tě taky pěkně natáhl teď jsem jim volal a ráno jsem měl asi špinavý brýle. je to přesně jak píše ChouLu, takže se omlouvám peugeotu na kladně. Zajímavý je že repas je dražší než nový. Jinak těch 100000 bude asi s katem sada. Svítil mu tam taky za hrozně moc Citovat
MJSytic Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 Ale podle toho VINka, co jsi dal, je to 163k verze a filtr společný v kuse Takže buď kecá ServiceBox nebo ten servisák V SB je to popsané jako KAT FAP, takže je to KAT+FAP dohromady Pak už tam máš jen trubku a koncový tlumič výfuku. Citovat
martinecondrej Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 no je to 110kw, takže ServiceBox je asi špatně Citovat
MJSytic Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 Zajímavý Tak teď ještě jestli ten SB nekecá i v tom filtru Ale co jsem koukal na 2L verze 5008, tak ani jedna neměla KAT a FAP samostatně Citovat
martinecondrej Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 tady pro zajímavost účet za vstřiky a čerpadlo. ChouLu u Vás by to bylo za míň? Citovat
martinecondrej Odesláno 23. leden 2023 Odesláno 23. leden 2023 před 9 minutami, MJSytic napsal: Zajímavý Tak teď ještě jestli ten SB nekecá i v tom filtru Ale co jsem koukal na 2L verze 5008, tak ani jedna neměla KAT a FAP samostatně jo a taky možná mi opravdu ráno ukázal blbý obrázek i cenu. Citovat
ChouLu Odesláno 24. leden 2023 Odesláno 24. leden 2023 před 16 hodinami, MJSytic napsal: Ale podle toho VINka, co jsi dal, je to 163k verze a filtr společný v kuse Takže buď kecá ServiceBox nebo ten servisák V SB je to popsané jako KAT FAP, takže je to KAT+FAP dohromady Pak už tam máš jen trubku a koncový tlumič výfuku. Tohle je špatně u všech 163K aut Weri 605 má to samé... Někde udělali soudruzi z FR chybu Citovat
ChouLu Odesláno 24. leden 2023 Odesláno 24. leden 2023 před 16 hodinami, MJSytic napsal: Tak i těch 60k je dost Každopádně podle VIN to je 120kW a filtr je společný s katem Tak to opravdu nechápu, co to bylo v servise za "odborníka" Není pravda Je tam ještě předkat.. což je vlastně normální KAT Citovat
martinecondrej Odesláno 24. leden 2023 Odesláno 24. leden 2023 tak filtr ucpaný a ani nucená regenerace už nejde. Takže to půjde do Tuchlo na čistění. Katalyzátor se čistí také. Citovat
Pacho69 Odesláno 24. leden 2023 Odesláno 24. leden 2023 Tak dej vědět, jak dopadlo čištění... Citovat
MJSytic Odesláno 24. leden 2023 Odesláno 24. leden 2023 před 6 hodinami, ChouLu napsal: Není pravda Je tam ještě předkat.. což je vlastně normální KAT Takže "Potrubí předkatalyzátoru" je vlastně katalyzátor? Tak to je ještě horší řešení, než mám já u 508 a to je co říct Citovat
martinecondrej Odesláno 3. únor 2023 Odesláno 3. únor 2023 auto včera vyzvednuto a perfektní. Filtr šel bez problémů vyčistit, a když budeme jezdit stejně, tak zvládne dalších 200000km nebo i více. Vyčištěn a vyzkoušen i katalyzátor. Zanesený byl prý dost, ale asi nic neobvyklého. pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.