Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

potřebuju poradit ohledně opravy na karoserii. Snažím se vykitovat kus prahu, protože nám ho v servisu zničili a začlo to tam reznout. Jednou když jsem to ještě neměl hotové, tak jsem to potřel olejem a teď se mi tam nechce chytnout další vrstva tmelu. Je to kvůli tomu? A případně jak to mám vyřešit? Dělám to poprvé tak nevím.

Děkuju za odpověď

Odesláno

Existuje na to spešl odmašťovač. Používá se to před lakováním, kitováním. Prodávají to tam, kde prodávájí autolaky. Ředidla apod. na to nejsou vhodný. A jinak, jak ti píše kolega. Před kitování i lakováním musíš plochu zdrsnit nebo kit spadne/barva se začne loupat. Na barvu se používá 800 smirek houbičky na vodu, na kit 100-400 smirek.

Odesláno

Děkuju za opravu. Do servisu jsem to nedal, protože se zdá, že nám z auta pár věcí vzali, a protože nemám důkaz o tom, kdy a v jakém servise se to stalo. Tehdy, když se to stalo, tak jsme kvůli všemu jezdili do jakéhokoliv servisu, dnes se snažím o opravu sám. Pokud to jde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...