fezoj65 Odesláno 4. prosinec 2020 Autor Odesláno 4. prosinec 2020 Ja som cakal na vymenu jedneho svetla ,,denne svietenie,, dokedy ho dodali asi mesiac Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 Je to prostě o zájmu a o přístupu k zákazníkovi. Netuším kdo a kde vyrábí vstřiky a kde montují motory, ale pokud by o to někdo ten zájem měl, tak vstřik musí do ČR dostat během 24 hod. Akorát z nás tady dělají blbce, obráceně to funguje dobře. Díly, které se vyrábí v ČR musí být ve Francii a všude jinde přesně na čas. A když něco chybí upaluje taxíkem třeba jeden kousek... Citovat
petrgoczol Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 Auto salón u kterého mám auto na opravu, tak ten díl již 3x urgovali a Francouzi mají pořád asi čas... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 kdyby to byl díl na 205ku, tak chápu, že ho hledají , ale 208mička je furt ve výrobě, je to současný model Citovat
Péťa Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 Nic si nenamlouvejme, bý to servis v Německu, má ho hned. My prostě počkáme. (To není problém jen konkrétní automobilky, ale celého průmyslu.) Citovat
xgajdyx Odesláno 24. březen 2021 Odesláno 24. březen 2021 Zdravím. Škoda ze som tento príspevok nenasiel skôr. Neviem ci to este niekto z vas prečíta. Kupoval som Peugeot 208 1.2 60kw v Michalovciach. Pri prvej po 15tkm prehliadke mi bolo povedané, že si mam davat pozor na olej lebo som tam mal asi len 0,5l oleja. Olej som menil pravidelne, ale po záruke nie v autorizovaných servisoch. Olej mi to bralo asi 5 litrov po každú výmenu. Pri 111tkm mi ukázalo kontrolku chyba motora, po asi jednom kilometri mi auto zhaslo. Zadrel sa motor. Teraz som rok po výmene motora ktorý ma cca 80tkm a dnes mi za jazdy zhasol motor. Opäť chyba motora ktorá sa neda konkretne identifikovať na diagnostike a okrem toho dalších 253 chýb. Nikdy viac troj valec. Okrem spotreby ziadne výhody. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 (upraveno) ahoj, jak se stane, že při garančce servis zjistí, že máš v motoru jen půl litru oleje?? něco jako otevřít kapotu, zkontrolovat olej v motoru, vodu v expanzce atd. jsi už někdy před výjezdem dělal?? problém nebude v tříválci--bez oleje nepojede žádný motor Upraveno 25. březen 2021 uživatelem ozzy56 Citovat
ChouLu Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Tohle vypadá zase na nějaky fake... ještě jsem neviděl ani jeden 3 vál co by takle žral olej, natož dva u jednoho člověka... ozzy56 a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
xgajdyx Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 před 11 hodinami, ozzy56 napsal: ahoj, jak se stane, že při garančce servis zjistí, že máš v motoru jen půl litru oleje?? něco jako otevřít kapotu, zkontrolovat olej v motoru, vodu v expanzce atd. jsi už někdy před výjezdem dělal?? problém nebude v tříválci--bez oleje nepojede žádný motor Auto som mal rok a malo necelých 15 tisic km. Ani ma nenapadlo skontrolovat olej. A takisto ma nenapadlo ze auto ani nema kontrolku na olej. před 11 hodinami, ozzy56 napsal: ahoj, jak se stane, že při garančce servis zjistí, že máš v motoru jen půl litru oleje?? něco jako otevřít kapotu, zkontrolovat olej v motoru, vodu v expanzce atd. jsi už někdy před výjezdem dělal?? problém nebude v tříválci--bez oleje nepojede žádný motor ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
xgajdyx Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 před 10 hodinami, ChouLu napsal: Tohle vypadá zase na nějaky fake... ještě jsem neviděl ani jeden 3 vál co by takle žral olej, natož dva u jednoho člověka... ziadny fake. Mozem ti poslať fotky z výmeny motora a som jediný majitel auta a viem co s ním bolo robené. Pozri si kolko aut od Peugeot a citroen tieto trojvalce dopadli v Poľskú, Čechách, francúzsku atd... citroen c3 ten istý problem a rovnake problémy Citovat
ChouLu Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Já řeším několik tříválců měsíčně, ale všechny většinou na řemeny... žádný z nich nikdy nesežral olej... Citovat
Hafity Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 před 15 minutami, xgajdyx napsal: Ani ma nenapadlo skontrolovat olej. To jsi za 15000km nezkontroloval hladinu oleje ozzy56 a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
ChouLu Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Nehledě na to, že auto nustále kontroluje hladinu oleje při startu a zrovna u puretechu je ta signalizace dost brzká... a asi ti to za jeden den co byl zahřátej motor nezmizeli 3 litry oleje Citovat
Hafity Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 před 21 hodinami, xgajdyx napsal: Opäť chyba motora ktorá sa neda konkretne identifikovať na diagnostike a okrem toho dalších 253 chýb. Tohle nevypadá na zadření, ale (třeba) volnej kontakt na baterce.... Třeba něco vykunily kuny.... Citovat
xgajdyx Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Od kedy mam druhy motor v tej 208, kontrolujem olej pravidelne a do výmeny 15tkm som dolieval 3 litre. Druhy motor je z Poľska z buracky a údajne ma 80tkm. Ale overit sa to asi neda. Dnes mi povedali ze su pravdepodobne prepálené piesty a takisto musi ist von cela kabeláž, ze musia byt niekde prehnité káble. Tak nech mi nikto nehovorí ze toto je normalne na osem ročnom aute co ma momentálne ani nie 130tkm. 153 chýb? Mozno niekto povie ze blby kus ale toto je priveľa. Citovat
Návštěvník Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 (upraveno) Hezkou blbost jsem napsal. Nicméně, nekontrolovat olej v autě je nehoráznost Upraveno 25. březen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
ozzy56 Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 před 1 hodinou, xgajdyx napsal: Auto som mal rok a malo necelých 15 tisic km. Ani ma nenapadlo skontrolovat olej. k tomu nemám co bych dodal, přeji hezký den Citovat
MJSytic Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 před 34 minutami, xgajdyx napsal: Tak nech mi nikto nehovorí ze toto je normalne na osem ročnom aute co ma momentálne ani nie 130tkm. 153 chýb? Mozno niekto povie ze blby kus ale toto je priveľa. Ne to není normální. A troufám si říct, že to ani nikdo netvrdí. A řekl bych, že nejen blbý kus. Tady toho bude blbého víc... Citovat
luki52 Odesláno 3. červen 2021 Odesláno 3. červen 2021 Len podám moju skúsenosť s týmto motorom 1.2 110k ročník 2015. Cca od 100 tis.km čo mi menili rozvody, lebo klasika tak odvtedy mám zvýšenú spotrebu oleja. Na 15 tis.km to bolo cca 2 litre. Momentálne mám cca najazdené cca 127 tis.km a motor má spotrebu cca 1l na 3000 km. Čiže ako povedal 5l na 15 tis.km a poznám ďalších 2 majiteľov s týmto motorom s rovnakým problémom. Ale iné chyby nemám, motor ide normálne, akoby sa nič nedialo, len občas pípne že málo oleja, tak dolejem a jazdíme ďalej. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2021 Odesláno 4. červen 2021 ta spotřeba oleje nepotěší, ale zase to není na nějaký zásah do motoru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.