Weri 605 Odesláno 7. duben 2020 Odesláno 7. duben 2020 Asi bych to nenapsala líp... sice sem se poprvé a naposledy totálně zmatlala v 16ti DOMA na oslavě... (ty co sme jim pili na zdraví, fakt nejsou nemocný ) a na rovinu, táta se mi ráno smál.., jak je mi blbě... a mě to dalo nejvíc, prostě vím, kdy mám dost... a táta byl v klidu.., věděl, že jestli se eště někdy v budoucnu zmastim, tak budu veselá, ale né pitomá a agresivní kráva... Ale přesně - nikdy by mě nenapadlo, vzít si jeho klíče od auta a někam jet..! A ani když sem měla už ŘP a táta i tušil, že jezdim na černo, tak prostě jeho auto jen s jeho svolením... Takže se vrátím zpět.. - je to o výchově...!!! A říkám si - proč mám fb plnej toho, jak sou rodiče nešťastný, protože maj děti teď furt doma... jak takovej člověk má pak to nebohý dítě vychovat, když sám má v hlavě ..... Vena garážmistr, pajik999, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. duben 2020 Odesláno 7. duben 2020 (upraveno) ukrast fotrovi auto umi dneska kdejakej parchant. a ani nemusi s autem umet. na automat (stale casteji si vyskytujici) vlastne ani nepotrebuje clovek papiry. Sedne, zmackne brzdu a tlacitko, a frrrrrrrr no a kde to zjisti? Na youtube no a k tomu piti, asi v 15 na silvestra. cesta ke kamosovi mi trvala 5 minut. Pak sket, fernet, sekt fernet atak dal, nejaky cigo do toho. odchazel jsem v 5 minut 01:00, domu dorazil v 2:30. oprel se o futra a rekl dobrou noc. A sel spat. No co vam budu povidat, pes zeblitej, ja zeblitej, nablito 2m od postele, chudak mamka. Musela to uklidit a cely zbytek noci mne hlidala. No aspon ze mi to rodice pak nedali tak sezrat, ale chovali se presne tak jak meli. Abych o tom premyslel. spoustu let jsem se nemohl dotknout ani citit ferneta. sekt kupodivu bez problemu. no a vysledek je ten, ze uz vim kdy mam dost a po chlastu jsem uz nikdy neblil. Upraveno 7. duben 2020 uživatelem Scratch Citovat
*nohafuc* Odesláno 7. duben 2020 Odesláno 7. duben 2020 Tak jsem to tu přelouskal a myslím,že si taky zasloužím červenej puntík. Protože než mít Medvěda za tatu,tak to radši děcák. Jezdil jsem taky od mala,ale nikdy bych si nedovolil bez dovolení sebrat motorku nebo auto a vyrazit do ulic.Ono to bude spíš o tom,že zakázaný ovoce nejvíc chutná a dítě,který nemá možnost si to zkusit pod dohledem,tak to pak zkouší na tajňačku a ve výsledku je z toho průšvih.Pro mě to byla i motivace ve škole,protože jsem věděl,že když bude dobrej prospěch,bude i možnost ježdění. před 21 hodinami, Medvěd napsal: Chápu, že si učitelka v autoškole lebedí, když její práci udělal někdo za ní - důsledky vidíme na silnicích dnes a denně. Myslím,že učitelka si určitě nelebedí.Jen bude ona i žák míň ve stresu a budou se moct věnovat víc jízdě v provozu a zručnosti,místo toho aby strávili tři hodiny na hřišt tím jak se rozjet.Ve finále si ten žák musí třeba i přikupovat hodiny.Nakonec se mu to povede a tu jednu závěrečnou jízdu nějak odjede,ale vůbec si není jistej a to jsou podle mě právě ty důsledky,který vidíme na silnicích dnes a denně..Proto si myslím,že i tříletý dítě,který má možnost drandit po zahradě v elektroautíčku na tom bude líp,než osmnáctiletej rádoby slušňáček,kterej měl všechno zakázaný a viděl auto akorát na obrázku.Nehledě na to,že v autoškole se naučí jakeš takeš na uplně jinym autě než má doma a pak neví která páčka,a kde má tata v autě lékárniču nebo rezervu,protože pani učitelka to měla v autě jinde. A nevěřím tomu,že tvůj syn šel do školy jako úplnej debil,kterej neznal alespoň nějaký písmenka nebo číslice,protože jeho tata přeci nebude dělat práci za pani učitelku. pajik999, ozzy56, Hafity a 12 další ohodnotil 14 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. duben 2020 Odesláno 7. duben 2020 *nohafuc* svatý slova. No když jsme tady zabrousili aj k tomu chlastu. Tak já jsem nikdy nebyl takovej ten vymetač diskoték ba ani do hospody mě to v ranném mládí netáhlo neříkám že s klukama z učňáku jsme občas na to pivko po praxi nezašli a občas jsme teda s klukama ze vsi protože jsme se dokázali sejít ráno v autobusu tak jsme občas po ránu zašli do kiosku na jednoho ranního lahváče protože jindy jsme se nesešli. Takže takový ty etudy začali až na vojně tam byla trochu jinačí parta než na učňáku a držela se basa takže když měl někdo narozky nebo tak něco tak jsme vyrazili do víru velkoměsta Brandýs/L St. Boleslav a bývali to tahy pamatuju si že jednou mě spolubojovníci přitáhli na rotu a mezi dveřma mě hodili dévéťačce do náručí a ani z toho nebyl průšvih. Pak jsem měl takové jakože období klidnější a ve velkým stylu jsem začal žít když jsem začal jezdit v Penny na kamionu. Tam byla taky dobrá parta a jednou za 6-8 týdnů se konalo výjezdní " školení nováčků " kam nováčci měli vstup zapovězený a to bývali tahy. Ale přiznám se že když mi bylo kolikrát zle tak jsem nikde netropil ostudu a co si pamatuju tak jen jednou jsem šavloval. To bylo když jsme slavili moje 25 kolegovo 50 a ten se ten týden stal dědkem a Pepíky těch bylo na koloně 11 takže to byla velmi velká akce pamatuju si začátek v 11 hod. pak se každé tři hodiny konala změna lokálu ještě si pamatuju že kolem 20 hodiny jsem byl jaksi mimo provoz tak mě náš " táta dispečer " naložil od auta a odvezl domů k mamince kde mě pověsil za křídla na vrata zatroubil počkal až se rozsvítilo nad vchodem a ujel. Sotva jsem vylezl do patra kde jsem zahájil romantickou rozmluvu s mísou na záchodě kde se po asi půlhodinovém rozhovoru konalo prozření a vzal jsem telefon a volal jsem bráchoj aby mě přijel vyzvednout a odvezl mě zpátky za kamarády brácha měl lepší nápad nechal mě hulákat do telefonu a z druhého telefonu volal máti aby zjistil kde jsem a jestli nejsem v nějakém p.rů.seru. Tak mu máti barvitě vylíčila co dělám a brácha prohlásil tak jo je v pohodě . No a od té doby jsem téměř abstinent . Neb se obávám že svůj rybník jsem si dokázal vychlastat za toto divoké období. Citovat
Hafity Odesláno 7. duben 2020 Odesláno 7. duben 2020 před 10 hodinami, Péťa napsal: Mě teda řízení auta opravdu nebaví. Nedělá mi problém, ale nebaví. Je to nutné zlo, které musím podstoupit, protože nemám osobního řidiče Mám to stejně.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.