kajk Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Jsem čerstvým majitelem P406 2,0 HDI a ještě k tomu nováček na tomto fóru, ale spotřeby si hodně všímám. V sobotu v noci jsem jel z Olomouce do Nového Jičína a zpět. Na úseku dálnice 130-150km/h, na úseku bez prostředních svodidel 90-120 km/h. Na rovině jsem podle palubního displeje při nezrychlování a nezpomalování měl spotřebu 5,8 - 6,6 (5,8 při 90km/h, 6,6 při 150km/h). Snad to někomu pomůže Citovat
Hics Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Jen takovej dotaz na zastánce extranízký spotřeby. Když tady tak pročítám, jak je až trestuhodný točit motor nad 2K a že provozní otáčky se zřídka kdy vyhoupnou nad 1500 a hlavně velejemně s plynem... Jsou to sice platný zásady, ale v praxi bych člověka, kterej se bude rozjíždět, jak strejc s trakačem bez možnožnosti předjetí na třetích světlech stahnul z kůže. Takhle se prostě po městě jezdit nedá. Podle mě, je cesta, jak uspořit v tom, že nechat využívat setrvačnost vozu, pokusit se jezdit tak, abych chytil zelenou vlnu, kvalitní a dobřenahuštěný pneu a kvalitní palivo. Ono totiž, když se budu rozjíždět, jak pako, tak než naberu potřebnou rychlost k projetí následujících světel, budu muset o5 brzdit atd. A k čemu pak máte na motorech turba? Ve vašich oblíbených 1300-1500 rpm jen tak tak začínají fungovat a motoru rozhodně nedělá dobře dlouhodobý podtáčení... Optimální otáčky jsou někde mezi 1800 - 2200. Tam se dá udržet relativně slušná spotřeba při využití nejvyššího kroutícího momentu. Citovat
Parc Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 hics: no ked kuknes o akych otackach som pisal tak som presne v tvojom rozsahu a tam mam aj NAJlepsiu spotrebu... to je jedna vec... tiez bolo vyssie spominane ze nech je to akykolvek motor nizke otacky niesu dobre s pohladu zivotnosti a opotrebenia.... osobne ked chcem viem ist za lacno, tym padom viem ze vsetko je ok ale napr teraz mi palubny pc pise priemerku 7,2l .... ano ked chcem viem aj v zime spravit za cca 6,2 a som spokojny no to neznamena ze tak idem vzdy... inak este dodam dalsiu vec a to ze extra pomale rozbiehanie nieje ani dobre pretoze vysledna spotreba je horsia, aj to som vyssie pisal nehovoriac o tom ze aj po jazde okolo 2tis otacok to auto zacne casom dymit.... napr egr sa zatvara az neviem ci okolo 2500 alebo 3tis otacok.... cize okrem ineho to napr aj pekne zahumusi sanie sadzami a pod.... ono z casu na cas potrebuje kazdy motor aj trosku prevetrat.... a osobne ked mam naladu tak ho prezeniem az moc :-) co tiez nieje dobre ale ved ked mam auto tak si ho chcem aj uzit.... myslim ze to co sa tu riesi je skor to ze ked sa chce da sa a clovek je troksu spokojnejsi ale urcite to nieje ani dobre ani rozumne..... Citovat
lamancha Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 no jo, setrit, ale s rozumem:D ,kazdy druhy si precel v papirech ze P307 ma spotrebu 4.4l a chce jezdi jeste za min a proto ho tech realnych 6l \"krapet\" zaskoci, Obzvlast kdyz ho jeste povzbuzuji kamosi se spotrebou u skodovek pod 4-5l:aut [upravil dne 21/3/06 lamancha] Citovat
P607Olda Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Hics: Pomalé rozjíždění na křižovatce je opravdu trestuhodné, taky to v předchozích textech nikdo neradil. I když zde (Olomouc, Šumperk) je spíš opačný problém, zelená vlna je nastavena přesně na 50 (spíše pomaleji), a kdo neudrží nervy tak je příliš rychlý, pak stojí a brzdí ostatní. Buď rád, že existují ti pomalí, jinak by ti rychlí nevynikli. Ale je fakt, ze představa \"strejce s trakačem\" oživí příspěvek a vzbudí náležité úsměvy. Na jake otáčky kdo jezdí, je každého svobodné rozhodnutí, motor se mu odvděčí. Zažil jsem i fungl nový VW Transportér TDi, kterého uštvali po 50 t km (plný plyn skoro pořád), žral litr oleje na 1000 km. Možná je taky otázka, kolik km ten řidič jezdí ročně, jestli vyrazí v pátek na projížďku, anebo točí každý druhý den svých 500 km. Pokud to tak bude dělat 15 let, tak ho závodění zaručeně přestane bavit. Takže moje zkušenost plyne z toho, že silnice je pro mne v podstatě pracoviště a ne sportoviště, a PHM i opravy si platím sám (na rozdíl od většiny Oktávek). Jezdil jsem dost dlouho rychle (605 3V6, 406 3V6) ale zjistil jsem, že je to úplně zbytečné. To zjištění mi trvalo asi 500 t km. Teď už jezdím míň, (zvláště tento měsíc sedím furt na P-C;),) ale svých 50 t ročně natočím, a jízdní časy mám úplně normální. Ve vesnicích, v serpentinách Suchého Vrchu, nebo Červenohorského sedla, i v hustém provozu kolem HK, stejně spěch nemá cenu. Ale zpět k tematu Vysoká spotřeba P-307 HDI 2.0: - co bys poradil? - případně jakou spotřebu máš? [upravil dne 22.3.06 P607Olda] Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Hoj, jak to tu tak letem svetem ctu, tak chci tez pridat nazor. Myslim, ze jezdit do 1500 rpm, je prakticky nemozny, obzvlaste ve meste. Osobne si nemyslim, ze jde o to, jak moc to clovek vytaci (samo ze to nemuze tocit do 5000) ale spis o to jak moc slape na plyn, ne? Protoze kdyz poradne slapnu na plyn, tak se do motoru (do valcu) se vstrikuje vic nafty, aby to lip jelo. Takze muzu jezdit v klidu do 2000 rpm, ale kdyz na to budu slapat jak pi**, tak budu mit spotrebu jak prase, ale kdyz to budu honit mezi 1800 - 2500 rpm, aby zabiralo turbo, tak staci lehce polechtat plyn, nafty tam tolik netece a auticko je docela zive.. :myslim Co myslite vy? Je na tom neco pravdy? Citovat
P607Olda Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: f3rdaaa Hoj, jak to tu tak letem svetem ctu, tak chci tez pridat nazor. Myslim, ze jezdit do 1500 rpm, je prakticky nemozny, obzvlaste ve meste. Osobne si nemyslim, ze jde o to, jak moc to clovek vytaci (samo ze to nemuze tocit do 5000) ale spis o to jak moc slape na plyn, ne? Protoze kdyz poradne slapnu na plyn, tak se do motoru (do valcu) se vstrikuje vic nafty, aby to lip jelo. Takze muzu jezdit v klidu do 2000 rpm, ale kdyz na to budu slapat jak pi**, tak budu mit spotrebu jak prase, ale kdyz to budu honit mezi 1800 - 2500 rpm, aby zabiralo turbo, tak staci lehce polechtat plyn, nafty tam tolik netece a auticko je docela zive.. :myslim Co myslite vy? Je na tom neco pravdy? Tak s tim slapanim na plyn se presne shoduji, v tematu FAP jsem kdysi psal o \"protlapnuti plynu\", cimz jsem myslel presne to \"slapat jako pi**\", tedy ze to ma velky vliv na spotrebu, ale maly na zrychleni. Kdyz chci, aby auto bylo docela zive tak taky tocim pres 3000, akorat v te chvili kaslu na spotrebu a jedu - predjizdim. V predchozich prispevcich jsem toto nezduraznoval, protoze to Tibikovi nepomuze k nizsi spotrebe. Po predjeti pak spotreba klesne a v souctu to vyjde dobre. S tim, ze kdyz zapne turbo, tam tolik nafty netece, se tak uplne neshoduju. To turbo je tam na to, aby tam slo vice vzduchu, aby se tam tim padem mohlo vstriknout vice nafty. Nejak se z diskuse vytratil Tibike, jak se dari? [upravil dne 23.3.06 P607Olda] Citovat
lamancha Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 nicmene vsechny tyhle rady - zarucene spravne - neresi to podstatne = ze PSA dost podstatne lze o spotrebe P307:mad: Citovat
P607Olda Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Tak to mas pravdu, kseft je kseft, tak to trochu dost prikraslili. Ja mam stesti - 607 ma v papirech prumerne asi 8,5 (nevim presne), takze s mymi 5,8 - 6 je docela problem udelat cestovni vykazy s ohledem na kilometry. Samozrejme to nakonec vyjde... Citovat
P607Olda Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 lamancha: kolik mas v papirech, a kolik delas skutecne prumer? Citovat
Tibike Odesláno 23. březen 2006 Autor Odesláno 23. březen 2006 Robil som male pokusy so spotrebou, napr. som vcera isiel Kosice - Bratislava s tym, ze nech ma obehne hoci aj trabant, ja pojdem naj-eko sposobom. Max. rychlost do 110, obcas pri predbehnuti 120, v dedine slusne pribrzdim. Pedal plynu menim pomalinky po milimetroch. Dosiahol som spotrebu nejakych 6.4, ale bola to fakt jazda onicom. Minule som si este skontroloval tie otacky, lebo som pisal iba svoj odhad, takze realita je 2600 ot. pri 130km/h. Ale ak idem po dialnici, udrzujem 130-ku a jemnucky plyn, ide to hore na skoro 8 litrov. A v meste som stale okolo 9 litrov, aj ked pomaly nenastartujem. Este mi jeden znamy slubil, ze mi vybavi test v Citroene, vsak to je vlastne testovacie vozidlo Pazoutka. Uvidim, co mi povedia. Citovat
Tibike Odesláno 23. březen 2006 Autor Odesláno 23. březen 2006 Skoro som zabudol, v papieroch ma 4,5l/100km pri 90km/h. Ale to sa mi nepodarilo este dosiahnut (iba dole kopcom). Citovat
Parc Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 4,5 vidim ako dost scifi.... ale naozaj ked uz nic ine tak skus inu vahu vzduchu (nemusis to na diag ani spoznat), ked je zla auto je kusok lenivsie a zere.... vsak v servise ti ju mozno budu vediet pozicat na skusku ci je to ok alebo nie poznas po prejdeni par km, jo a inak este ta jazda po meste, osobne vzdy ked auto nastartujem tak prvych par km mi spotreba neklesne pod cca 6-7l mozem ist akokolvek... potom ked sa to kusok zahreje tak ide aj nize.... Citovat
Tibike Odesláno 24. březen 2006 Autor Odesláno 24. březen 2006 Tak som bol v Citroene. Chlapik mi napojil auto na tester (Proxia), ale nenasiel ziadnu chybu. Dohodli sme sa, ze mi postupne vymeni cerpadlo, vstrekovace a tak. Pobeham s autom a uvidim. Pokial pomoze, nechame tak, ak nie, tak zoberie suciastky spat. Akurat sa to neda urobit s FAP filtrom. Citovat
lamancha Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 podle papiru : 7.2/4.4/5.4 jezdim 30km do prace - cca po 10km - mesto( cukatura)/mimo mesto(80-90km/h)/dalnice (90-110km/h) Skutecnost 6.0 - kdyz jezdim jak P607 ----- kocour kdyz slapu vic - cca6.3-6.5 Kdyz jedu doOstravy (ve 4 - plny kufr) - cca1200km - tak 6.5-6.8 (rychlost 130-150km/h) paradoxne ted mi to v zime zere min nez loni v lete. No treba se na tech 5.5nekdy dostanu . Ale je fakt, ze tak prvnich 50-60tis to bylo o 3deci vic. Ale mit prumer pod 5 - to je namet pro Star Trek. 2F3rdaa- da se jezdit i v meste do 1500, do 1800urcite . 2Tibike - ta spotreba je fakt dost velka , ani mole zenuse se nedostala ve meste nad 7.2:D Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Původně zaslal: lamancha 2F3rdaa- da se jezdit i v meste do 1500, do 1800urcite . No, tak to bych se hadal, dnes jsem to schvalne zkousel a chtel bych videt, kdyz mas 3 vytocenou na 1500, jak tam zaradis 4... Citovat
lamancha Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 dobra - overim si to zitra - ono se to jinak pise od compu a jinak z cerstvym zazitkem:myslim nicmene 3 jedu tak do 60 a pak tam davam 4 - ale ne ve meste - tam je limit 50, zeano:papa Citovat
Parc Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 po mesta sa do 1500 jazdit da uplne v pohode.... akurat ta spotreba je diskutabilna... zalezi na okolnostiach... tibike ale tie rekordne spotreby co sa tu udavaju su vzdy pri jazde o nicom.... necakaj ze pojdes ako sarkan a pojde to zadarmo :-).... a co sa tyka tych otacok tak keby ste daktori citali pozorne aj ja som uz davnejsie pisal ze na spotrebu je jedno z naj rieseni tocit no bez plynu....cize cca 2tis no plyn len tak lahucko.... Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Původně zaslal: lamancha dobra - overim si to zitra - ono se to jinak pise od compu a jinak z cerstvym zazitkem:myslim nicmene 3 jedu tak do 60 a pak tam davam 4 - ale ne ve meste - tam je limit 50, zeano:papa ja na 3 a 1500 rpm jedu MYSLIM 50, nebo to bylo na 1800? fakt nevim, ale kazdopadne kdyz jsem chtel pri 1500 hodit za 4, tak se to auticku vubec nelibio (mozna by to jeste rozdejchalo, ale jelikoz jel vedle me nejakej namyslenec v BMW, tak jsem podradil a prislapl to, aby poznal co je to Diesel POWER ) A k tomu limitu, sice vetsinou je vsude 50-ka, ale treba v Brne je i 80. A taky se nekdy cloveku povede, ze nejede 50, ale 110.. (Samozdrejme ja tak nejezdim PS: Zdravim Brneskou policii ) [upravil dne 24.3.06 f3rdaaa] Citovat
Parc Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 406 hdi naj spotreba na 3 mi vychadza okolo 40-50, na 4 okolo 60-70.... otacky su malo pod 2tis.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.