Pepito Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 před 2 hodinami, Milan+ napsal: To máte takové majetky ,že to je třeba? Já tu mám okolo důchodce a to je lepší jak kamery. Pežotek je můj poklad. A v odlehlých řadových garážích žádné důchodce nemám. Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Davidak79 Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor Ahoj , mám prosbu na baráku jsem měl anténu na wifi , je nevyužita a půjde dolů , byla napájená pasivním POE , napájecí zdroj byl 24V. Kabel RJ-45 tam zůstal . Na toto místo bych chtěl dát kameru napájenou DC 12 V a nebo PoE 802.3af/at , stačí 15 w . Napájení zdrojem 12V je nemožné , nemám tam poblíž zásuvku . PoE 802.3af/at dle zjištění je aktivní POE . Můj kámen úrazu nejsem schopen vybrat POE , vše co bych vybral má výstup 24 - 48 V jenže kamera má 12V. Bude pouze tahle jedna kamera , takže nepotřebuju switche s několika výstupy. Kamera bude TP-Link VIGI C540 4mm. Je někdo schopen mi hodit odkaz na POE co potřebuju ? dík Citovat
MJSytic Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor A není to tak, že buď to jede na 12V DC adapter a nebo z POE? S tím, že POE má parametry 802.3af/at? Volty jsem při napájení z POE nikdy nějak neřešil (dnes většina switchů umí 48V). Max byl problém s výkonem, kdy třeba Cisco AP potřebovala víc W Davidak79 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Davidak79 Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor (upraveno) no hledal jsem nějaké info a někde se psalo že právě aktivni POE pošle to co kamera potřebuje , jenže pak to tam zase někdo popřel , že to aktivní znamená , že to tam pošle pouze když je tam nějaký odběr jinak tam nejde nic , pasivní posílá pořád . Tak proto se ptám . Jo ty W jsem četl , že když má přísvit tak potřebuje víc , tady u tý se píše max 15W. Pokud je to jak píšeš bylo by to OK a možná bych dokázal něco vybrat sám ale nechám si klidně poradit tak že bych použil https://www.slkamery.cz/Aktivni-PoE-injektor-802-3af-48V-15W-d159.htm a nebo https://www.dipolnet.cz/napajeci_zdroj_ubiquiti_802_3af_15_4_w_poe_u-poe-af_M18911.htm Upraveno 20. únor uživatelem Davidak79 Citovat
MJSytic Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor Ubiquiti používáme v práci a OK, takže pokud stačí 15W, tak v pohodě. Případně vzít pro jistotu verzi Poe+ (at) to zvládne 30W a máš klid. Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
toru Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor Taky jsem o kameře přemýšlel,ale když to tady čtu...jsem asi už starej-vůbec nevím jakou řečí o tom tady mluvíte. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor @Davidak79 Napiš sem typ kamery, jakou máš. V datasheedu už si najdeme, co potřebuje. Případně se těch 12V nechá do kamery poslat po rozbočovači. Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 22. únor Odesláno 22. únor @Davidak79 Omlouvám se, já byl jen na mobilu, což není v mém případě běžné. Vypadá to, že v balení s kamerou není adaptér, tak pak asi máš nejlepší koupit PoE napaječ z odkazu od @MJSytic Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 22. únor Odesláno 22. únor Jo chápu rozbočovač , dole pustím adapterem 12 v a před kamerou ho z toho UTP vyženu ven a napojím na origo konektor , to mě nenapadlo ale fakt k tý kameře adaptér není . Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.