Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nikde není bauset na čelní sklo 406 Coupe - mám auto dát do šrotu?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

po kamínku důlek na skle, neopravil jsem ho a v zimních měsících se mi rozjela prasklina tak 30 cm po předním skle. Musím h ovyměnit. POjištění skla nemám... nicméně:

V servise autoskel mi řekli, že nikde nemůžou najít bauset na čelní sklo. Samotné sklo ano, stojí 4500. Bauset ale nikde není a ani ho ani Peugeot ani žádné velkoobchody nemají a nemohou ho objednat, doručit.

Kde mám hledat bauset? Neválí se někde někomu doma? Mám zkusit voalt někam do Francie?

Pilkington číslo dílu je: 6538ASMC

Otázka zda to hodit do šrotu je spíše řečnická. Nabídli mi v autoskle servisu, že to složí z nějakého bausetu po metráži, ale, že to nebude ono a možná to bude při vyšších rychlostech pískat atp.

Odesláno

ad.sleva: dobrá editace, akorát jsem vygooglil, že je nějaká sleva, vlákno k tomu je naposledy 2014, takže ta sleva v Autokelly pořád platí? To je dobré 🙂

V pondělí do autokelly zavolám, ale pod Běžně do 48 hodin je "skladem na 0 msítech" a není na centárlním skladu.

Odesláno

Ano to má kelly u všech origo dílů do 48 hodin, ale pokud ho nemá ani autorizák, tak ho neseženou :( 

@RaDeoon: Pošli mi VIN, podívám se ti, zda by se u nás nenechal sehnat.. podle toho tvého čísla v číselníkách Peugeotu není.. 

Odesláno

A jak se takováhle věc řeší tedy?

Peugeot ani nikdo nikde nedodává. Použít staré prý nejde, že se vyndáním zničí. Zároven sklo je opravdu potřeba vyměnit, nemůžu s ním jezdit.

Odesláno (upraveno)

Sklo je lepený, mění se jen ta horní guma, bývala součástí objednavky skla. Jestli není tak určitě někdo někde bude mít dobrou, dá se i vyndat bez poškození, ne vždy ale podaří se.

Co tohle, je to nějaký universal - https://www.autobaterie-autodoplnky.cz/p/4783/bauset-celniho-skla-peugeot-406-rv-95-04

No!!   https://www.autokseft.cz/PILKINGTON-Znackovy-predni-bauset-AS-6525ASMST-6525ASMST-nd517850

No ted ale nevim jestli to Coupe nemá jinak, jestli se nemění i boční lišty, ale třeba by šlo použit i toto

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...