Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako ten rozdíl mezi 0W-40 a 5W-40 není podle mně poznat. Spíš je poznat když natankuješ u Schellu V-Power. Jak jsem psal tak hlavně za studena a je ten motor nádherně tichounkej a krásně táhne, je to fakt poznet. Ale pokud tam liješ 0 nebo 5 tak oba to jsou velice kvalitní oleje, takže tam bych rozdíl neviděl.

Odesláno

To asi ano, ale v tomto pomeru clenu a stiznosti je to stejny u kazdeho auta.

Zjistoval jsem cetnost zavad u me vysnene P407 a byl jsem mile prekvapen, ze skoro zadne nejsou . :super

Uvidime, ale asi do ni pujdu . :cool:

Odesláno

Pokud ti na tom 13.3. dělali servis, který jsi musel zacvakat, by? to bylo jen přehrání sw, tak bys měl uplatnit záruku. I na provedené servisní práce by mělo být alespoň 3 měsíce. Podívej se do obchodních podmínek na zadní straně faktury, nebo do přílohy.

Odesláno

2 hnidopich no já sice p407 nesleduju, ale bráchanec má 407 v nejvyšší výbavě, 3.0 šestiválec a teď s tím stál po půl roce kdovíjak dlouho v servisu - jelo to na pět válců a objednávali mu řídicí jednotku.

Tak jsem si říkal že proti 307 to asi až tak kvalitativní rozdíl nebude!

Odesláno

i kdyz toho tady bylo napsano o zavadach 407 hrstka, zacina mne marit v zadech, dostavam koprivku a moli mne bricho!

Predstava, ze budu jeste mesic cekat na novou 407SW s motorem V6, maximalni vybavou a cenou pres 1.1milionu A ONO TO AUTO BUDE PORUCHOVY, mne pekne stve!

Ze ja vul jsem nesel do toho Subaru Outback 3.0...:(

predstava, ze mne nove auto v zaruce bude skitat na 5 valcu misto 6ti,

ze se bude muset prehrava software, aby to vubec jelo,

ze mi mysi budou zrat hlukovou izolaci u motoru, ktere jim pry chutna,

ze mi po 30tisicich se prestane zatahovat tapecirung panoramaticke strechy,

nepudou mi prehravat CD, kdyz jsem si priplatil za JBL,

ze s tim auto bude jakykoliv problem za tu cenu,

to je neco, co mne DESI a priserne stve.

Odesláno

... ale alespoň ta 1.6 HDi v našem Pažoutovi mi dělá čím dál tím větší radost.

Kupoval jsem to sice po faceliftu (odkdy prý tam už vše elektrické dělá Bosch), za 0,5 \"mega\"... ale jestli mě to někde nechá ve štychu, tak sorry, ale příště si třeba připlatíme (i s naším klukem a nastávajícími dvojčaty) třeba za tu Toyotu Corollu Verso.

Jenže na tu žádné takové rozumné slevy (jako třeba na VW Tourana, Forda Mondeo etc) nebyly...

Odesláno

To já jsem si všiml, že tam mám taky něco od Bosche, ale jelikož je to rok 2003 tak to asi nebude ale všechno...bohužel. Jinak jsem zase dneska volal do servisu a tak jsem zase objednaný. Tak uvidím jak to dopadne a určitě napíšu.

Proč takové slevy??? Protože by to asi nikdo za normalni penize už nekoupil!!! :aut

Jinak to autíčko mám pořád rád...i když tak zlobí

Odesláno
Původně zaslal: BIGI

Tak mně přehráli ten software a už to nezlobí. Dřív blbli páčky pod volantem, cd měnič a zamykání. Prostě to dělalo Cirkus Humberto. Ale jelikož je to už po záruce, tak to chtěli samozřejmně zaplatit. Je to sice logický, ale jak člověk ovlivním, že nějaká banda GALSKEJCH ČESNEKOSMARAĎOŠŮ, vyrobili nějakej šmejd. To by mně zajímalo, kdybych jel po dálnici a ten jejich \"software\" se zbláznil a způsobil bych nehodu či zabil pár lidí, co by na to řekli. \"Zase by od toho dali ruce pryč nebo? už to bylo po záruce.\" My nic my muzikanti. Jde sice o pár stovek, který mě samozřejmně nezabijou, ale to je poslední dobou korunka ke korunce a pořád se to sčítá, co do toho auta vrážím. Ještě že naštěstí setrvák, 5-té dveře, drkocání palubovky, čidlo oleje a jiné \"blbůstky\" byly vyměněny v záruce.

Vím že vypadám naštvaně, ale už mě to nebaví pořád si brát dovolenou a jezdit do servisu, když se něco po**re!!

Těm, kdo ho vyrobili, bych nechal usekat ruky!!! Za trest a za to jak to odflákly!! :grr

Jinak je to ale moooooc krásné autíčko!!!! :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ja muze auto kakat? To se muze leda pos... A Paužiti se proste ser... A to ne malo. A proto, že to nejsou žádná levná auta, je to docela hazard vlastnit plechovku Peugeot, ve které je sice patrný pokus o kvalitu, le jaksi romanským způsobem opomenuto, že je třeb věci dothovat dokonce, jako to umí Němci, nebo Japonci... No More Peugeot. PS: v Americe je take neprodvají a asi moc dobře vědí proč...:xvul

Odesláno
Původně zaslal: speedONE

...........PS: v Americe je take neprodvají a asi moc dobře vědí proč...:xvul

Tak na tom něco bude, když se TO neprodává v américe.......

Odesláno

Tak jsem s tím byl opět v Servise, kde mi po diagnostice řekli, že asi ty závady budou oddělené. Pro připomenutí mě blbnou SVĚTLA - samo se aktivuje ta automatická aktivace. Blbne Cd měnič a ovladač pod volantem na rádio tak si hraje na hrdinu - nejde přepnout na CD!! Taky zamykaní na palubovce občas jde jenom zamknou a ne odemknout :grr .

Bylo mi zděleno, že je to na výměnu BSI a CD měniče a páček pod volantem, ktere jelikož je to s ESP stojí moc. Takže bych vyplázl 30 000, ale bohužel prý není zaručen výsledek, nebo? se ještě s tímto typem závady neshledali - jako s touto kombinaci a prý dávali požadavek i na centralu Peugeot. Přehrání softwaru bohužel nepomohlo. Takže nevim nevim, asi to budu muset přežít nebo? 30 papíru je 30 papírů a abych je vyplázl za to, že to pak třeba taky nepujde - NO MORE!!!!! :xvul

Odesláno
Původně zaslal: speedONE

Zasláno 21.3.06 v 16:24

objednany 407SW V6, max vybava

i kdyz toho tady bylo napsano o zavadach 407 hrstka, zacina mne marit v zadech, dostavam koprivku a moli mne bricho!

Predstava, ze budu jeste mesic cekat na novou 407SW s motorem V6, maximalni vybavou a cenou pres 1.1milionu A ONO TO AUTO BUDE PORUCHOVY, mne pekne stve!

Ze ja vul jsem nesel do toho Subaru Outback 3.0...:(

predstava, ze mne nove auto v zaruce bude skitat na 5 valcu misto 6ti,

ze se bude muset prehrava software, aby to vubec jelo,

ze mi mysi budou zrat hlukovou izolaci u motoru, ktere jim pry chutna,

ze mi po 30tisicich se prestane zatahovat tapecirung panoramaticke strechy,

nepudou mi prehravat CD, kdyz jsem si priplatil za JBL,

ze s tim auto bude jakykoliv problem za tu cenu,

to je neco, co mne DESI a priserne stve.

Cituji, protoze tento prispevek je dale rozvinut viz 16.4.06

[upravil dne 16.4.06 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...