bigicek Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Tak mně přehráli ten software a už to nezlobí. Dřív blbli páčky pod volantem, cd měnič a zamykání. Prostě to dělalo Cirkus Humberto. Ale jelikož je to už po záruce, tak to chtěli samozřejmně zaplatit. Je to sice logický, ale jak člověk ovlivním, že nějaká banda GALSKEJCH ČESNEKOSMARAĎOŠŮ, vyrobili nějakej šmejd. To by mně zajímalo, kdybych jel po dálnici a ten jejich "software" se zbláznil a způsobil bych nehodu či zabil pár lidí, co by na to řekli. "Zase by od toho dali ruce pryč nebo? už to bylo po záruce." My nic my muzikanti. Jde sice o pár stovek, který mě samozřejmně nezabijou, ale to je poslední dobou korunka ke korunce a pořád se to sčítá, co do toho auta vrážím. Ještě že naštěstí setrvák, 5-té dveře, drkocání palubovky, čidlo oleje a jiné "blbůstky" byly vyměněny v záruce. Vím že vypadám naštvaně, ale už mě to nebaví pořád si brát dovolenou a jezdit do servisu, když se něco po**re!! Těm, kdo ho vyrobili, bych nechal usekat ruky!!! Za trest a za to jak to odflákly!! Jinak je to ale moooooc krásné autíčko!!!! Citovat
Vertex Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 No jo no, kurvítko(a) Řešení: Peugeot 205 Look, GTI či jiné označení:D:D:D Citovat
LubošK Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 ... a já si od nich (socanů jedněch!) to auto taky koupil (307SW1.6HDi). Po faceliftu to ale prý má celou autoelektroniku od Bosche (=další socani, ale v ČR naštěstí asi ne až tak moc - jen by mě zajímalo, kolik z toho dělá Bosch ČB, Bosch Jihlava, Automotive Lighting a další tuzemské Boschovy dcerušky). Pokud mě to tedy totálně nezklame, tak příště jedině \"japonec\" od Toyoty (=PSA)? Jenže to by to s tou naší novou 307SW muselo být opravdu \"totální\" zklamání odpovídajcí nejméně oněm cca 250 000 Kč cenového rozdílu mezi 307SW a Corollou Verso. Ještě dám vědět... Citovat
bigicek Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Já to auto mám od března 2003 a těch problémů je habaděj, některý radši už ani neřeším, bo bych se z toho así zvokl!! Docela mě to štve, auto za třičtvrtě Mega a tolik problémů. bych udělal zákon že na auta by měla být záruka alespoň pět let!! bo ne víc!! Citovat
lamancha Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 2Bigi\" uuuplne Te chapu. Ted mi to po 20km od vymeny oleje ukazalo, ze olej nemam, tedy jen jeden ctverecek, nastesti po ujeti cca50km se olej zase objevil, asi byla moc velka zima, ci neco jineho:myslim Citovat
P607Olda Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 lamancha: hlavne na to dalkove mereni oleje VUBEC nespolehej, uz jsem psal jak nas to stalo zadreny motor a malem 93 000 CZK. To cidlo oleje se nepovedlo, proste to keca. Citovat
bigicek Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Já to pravidelně kontroluji na měrce a musím říct že tam nebylo za cely tři roky potřeba dolévat ani kapku!! Vůbec to ten olej nežere!! Jinak to čidlo so fakt dělá co chce a hlavně když je teplej motor. Citovat
lamancha Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 souhlas, ja tam za ty dva aneco taky nic nedoleval ale s... me , kdyz to ukazuje blbosti, ale vic by me stvalo, kdyby to nebrzdilo, hucel, zkratka nedovezlo me tam kam potrebuji:papa Citovat
bigicek Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Já to úplně ignoruji už tu indikaci toho oleje, je to jak u kolotočů. Radši se podívám pořádně a vím co tam skutečně je a není. Akorád docela se ztrácí chladící kapalina. Tu dolevám často. Citovat
lamancha Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 2bigi:tak tu jsem jeste nedoleval, nasel jsi nejake prusaky ? Zkousel jsi tam nalit takovy ten sajrajt proti uniku ? ja to nalil jednou do felcky a byl klid;) Citovat
123ps Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 BIGI, nic proti, ale jestli řídíš a staráš se o auto tak jako píšeš, tak se ani nedivím, že to máš pořád po***vený. Doufám, že jsem Tě neurazil, ber to jako vtip. Já jsem si koupí pažouta splnil svůj sen. Už od chvíle, kdy 307SW uvedli na trh, tak jsem je obcházel na parkovišti, slintal, záviděl:mrk No a když jsem jakž takž doplatil barák, konečně jsem si mohl koupit taky novou káru. Přestože jsem občas zapřemýšlel o Megane, OII nebo dokonce Espace, ta nová tvář 307-čky mě dostala a jsem rád, že jsem do toho šel. Teď mám najeto 4000 a jsem pořád nadšen! Tak jen doufám, že mi navzdory některých příspěvků mé nadšení vydrží. SW je pro mě prostě srdeční záležitost. Citovat
bigicek Odesláno 14. březen 2006 Autor Odesláno 14. březen 2006 to 123ps:!! (beru to jako vtip) Takže za 1. myslím že řídím dobře, nebo spíš normálně, žádný prase bez hudebního sluchu 2. o to auto se starám ještě líp, má krásnej pokojíček (garáž), nikdy bych ho nedal do myčky, jenom pěkně ručný mytí, novej olejíček dostavá tak často že i už za to v Peugeotu pomalu nadávají že to zbytečně měním, že mu nic není a nemají do servisní knížky kam to psát (už se tam nevlezli dva zápisi). A nedostává žádnou sračku 5W-40 od Castrolu nebo teď tam je 0W-40 od Schellu!!! Tankuji u Aralu nebo Schell V-Power Diesel - fakt doporučuji, je to poznat!!! Hlavně v zimě. Škoda jenom že musí jezdit po těch našich tankodromech - silnicích. U Tesca pokud to jde parkuju na dvou místách a co nejdál od vchodu aby mi zase nějakej rádoby řidič neřekl že mu to nevyšlo a já musel měnit dveře. Má se prostě u mě jako v bavlnce. Teď měl třetí narozeniny a tak dostal nový stěrače a textilní koberečky na léto ) A jak se oteplí bude velká jarní očistka podběhů a podobně. Citovat
lamancha Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 2Bigi ; tvoje starost mi pripomina chlapika co daval gramof. desky na zimu do preklizkoveho obalu aby jim nebyla zima:super Citovat
bigicek Odesláno 14. březen 2006 Autor Odesláno 14. březen 2006 Samozřejmně jsem to trochu přeháněl Citovat
123ps Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Jejda, tak to se omlouvám, ale podle těch thují a rododendronů co máš naložené jsem myslel, že ho používáš spíš jako náklaďák. Ale je vidět, že ho oslintáváš a opečováváš podobně jako já, tak jen doufám, že jsem nechytil páteční odpolední směnu jako ty:roll ?uk ?uk na dřevo ! Citovat
bigicek Odesláno 15. březen 2006 Autor Odesláno 15. březen 2006 Ty keře to byla jen podzimní výzdoba Citovat
123ps Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Já myslel, že jseš zahradník a taháš tam rašelinu, mulčovací kůru a podobné sajrajty. No ale já vlastně taky občas naložím pytel cementu atd. Vždy? proto jsme si ta SW-čka kupovali, aby nám sloužili, ne ? Na pojížďky a jako lapač bab si koupíme raději 407 cupé ! Citovat
bigicek Odesláno 15. březen 2006 Autor Odesláno 15. březen 2006 No, přesně tak, když potřebuji něco odvést tak to tam samozřejmně dám pokud to není nějaká sr*čka nebo bor*el, to si když tak zapřáhnu vozík. Proto to SWčko mám! Citovat
Bohumil Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 4 Bigi : Jo krásný, to teda je. A nejen to. Hlavně to \"povezeníčko\", to se teda povedlo. jezdil jsem v ledasčem, (ne ve všem), ale tohle nemá konkurenci u stejně \"velikých\" aut. :super:super:D Citovat
Martinsk Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 To: BIGI, ako sa to HDi chová s olejom 0w40? Já nad tým tiež rozmýšľam. S mojím SW 1,6 HDi som bol už 5x v servise za 32 000 km. Pospisujem a potom napíšem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.