Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Měl bych na zdejší chytré zkušené hlavy 2 dotazy:

1. Jak je to s reálnou možností a funkčností provozu 2 systémů Win10 + Android na jednom zařízení (notebooku). A případně na jaké konfiguraci (převážně kancelářská práce, internet, email) podmíněné právě touto dualitou OS - např. něco jako toto:

https://m.alza.cz/lenovo-yoga-book-10?dq=5674718&o=1

2. MS Office (konkrétně Word, Excel, Outlook): Funguje nějaká verze na Androidu stejně dobře jako na Win7/10? Např. aby pod Wordem běhaly funkce jako revize textu? Nevím, jestli třeba Office365 tohle umí, ale to je mnou dost nepreferovaná varianta. Nebo jiná appka pro Android s obdobnými funkcionalitami a kompatibilitou jako MS Word/Excel/Outlook?

@Laďa @Radek Hurvajz @MJSytic...nebo někdo další?

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Teda, ty si vymejšlíš :D  Nevím o nikom, kdo by měl dual boot W10/Android :myslim  Max W10 a k tomu emulátor Android.
Office aplikace pro zařízení Android jsou. Jak moc plnohodnotné jsou ale netuším :nevim 

Odesláno (upraveno)

Já mám office aplikace pro android.. a žádná hitparada to není. Pokročilé funkce to moc nemá. Word je spíš takový lepší editor...outlook je spíš za trest. Ale to je možná daný taky it politikou mojí organizace...

A mám pocit že pro android jsou office aplikace zdarma...

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

Android jako boot na NTB bude asi celkem problem, asi to jde, ale nebude to jednoduchý a na 100% to nepujde jako dualboot s WIN10, to je nesmysl. Jinak na Office doporučim aplikaci kterou mam placenou a je to https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.editor.office_registered

Nevidim tam ted cenu protože to mam už koupený dávno v nějaké akci asi za 190kč.

Odesláno

No, mne by stacilo, aby pod Win10 umelo bezet okno s android aplikaci, abych mohl mit na vsechno notebook a mohl zahodit tablet, resp. si koupit novy notebook, ktery zastane oboje.

@Radek Hurvajz Umi ten OfficeSuite revize textu ve Wordu?

Odesláno

@Radek Hurvajz

Alza donedavna nabizela prave ten Lenovo Yoga Book ve verzi s Androidem i ve verzi s Win10. Takze a to same zelezo umelo jeden OS nebo druhy OS. Proto me napadlo, hestli by to neslo peralelne nebo jeden jako okno nebo aplikaci v tom druhem... neco jako emelator Android pro Win10 nebo naopak. Nevim, jestli jsem srozumitelnej...

Odesláno

Já to používám jen jako nouzovku na prohlížení dokumentů. Když @Veverka někde zveřejní dokument s revizema, můžeme to vyzkoušet ;)

Dual boot s Androidem opravdu nevím. Ale dle mě by požadavek opravdu řešil emulátor.

Odesláno

Můžu zkusit příležitostně (v pondělí/úterý) nějaký vytvořit. Teď po ruce nic použitelného nemám.

Ad emulátor - Jak do toho ntb s Win10 potom nainstaluji ty Android aplikace? Nebo to bude jako okno, které se bude chovat, dejme tomu, jako tablet v tom okně ovládaný myší/dotykovou obrazovkou?

Odesláno

Komentáře jsou jen část revizí, myslím hlavně ten vyškrtnutý text a vložený podtržený text, co se s ním dá dál aktivně pracovat (přijmout/odmítnout/ dále přepisovat). 

Odesláno

Koupil bych Surface Go (+ klávesnicí) s W10 + plnohodnotné Office a doinstaloval emulátor pro Android. Kolega nějaký používá, protože na tom paří gamesy, co má i v telefonu. A když tam jdou hry, půjde tam všechno :D 

Odesláno (upraveno)

@PéťaPsal jsem výše, že v pondělí/úterý něco vytvořím. Nejsem u počítače. Word pro Android (i Excel a PowerPoint) mam v mobilu Samsung... 🤔

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno
před 8 minutami, MJSytic napsal:

Koupil bych Surface Go (+ klávesnicí) s W10 + plnohodnotné Office a doinstaloval emulátor pro Android. Kolega nějaký používá, protože na tom paří gamesy, co má i v telefonu. A když tam jdou hry, půjde tam všechno :D 

@MJSyticMam doma starej ASUS X200CA s dotykovou obrazovkou, aktualne s W10, tak na tom bych to mohl zkusit...

...mas tip na nejaky ten android emulator?

Odesláno

Nevim, treba jsem jen lama..?

Taky predpokladam, ze to fungovat nemusi na softu zdarma, kdyz jde o pokrocilou funkci jinak tezce placeneho softu od Mikromekkeho 🤔

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...