Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ...,jen se zeptam tato objednavka je uz zaplacena ...?
A nemusim se o prodlouzeni starat ...?
Nic jsem neudelal a jen me prislo do mailu ze je vytvorena objednavka a po rozkliknuti ze je uhrazena ...?    :myslim
Samozrejme prodlouzit clenstvi chci.   :)
Dekuji

Odesláno

Radku z toho si nic nedělej. to jsou ty vaše interfernety jak říká strejc na to já už jsem starej dodává a tetka se přidá dědku co bys tam hledal akorát nějaký sprosťárny. A sprosťárny jsou nahrazovány výrazy podle toho v jaké náladě se nachází.

Jsou zkrátka věci který fungujou pro někoho běžně a pro někoho to je "zázrak" . Já jsem začal do tajů online plateb přes internet nakukovat zkraje týdne a nestačím se divit co všechno a jak snadno to umí. 

Odesláno

Naprosty souhlas a za me spokojenost - ja si jen proste nepamatoval ze jsem zaklikl automaticke prodlouzeni - coz me nevadi naopak - je s tim mensi starost.
Tak ze dotaz byl zda je skutecne uz dana faktura uhrazena a pokud ne tak bych to obratem udelal.
Info o provedene platbe spadlo do SPAMU a ten jsem kontroloval az v noci - asi chyba ma chyba.

Jinak palec nahoru a opakuji za me naprosta spokojenost.    
A diky ze stale existujete a je tady dobra parta!

:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...