Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Péťa napsal:

@unknownbob Jak myslíš, že se k výpisu výbavy jarokare dostane? Ano, musí někam napsat VIN a určitě ne jen vložit fotografii OTP. Velice by jsi mu usnadnil práci, kdyby jsi to VIN napsal sám a on ho jen Ctrl+V vložil.

Viděl jsem foto OTP na přechozí stránce a taky se stalo že to někdo špatně opíše... přišlo mi to jistější a chtěl jsem to napsat i ručně...bohužel. A nikdo nic nekomentoval. Zvláštní ?

"Jarokare"   samozřejmě děkuju za pomoc a určitě bych si to raději přečetl od něj, když to tolik vadí. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna úplně zbytečná citace.
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, unknownbob napsal:

chtěl jsem to napsat i ručně...bohužel. A nikdo nic nekomentoval. Zvláštní ?

"Jarokare"   samozřejmě děkuju za pomoc a určitě bych si to raději přečetl od něj, když to tolik vadí. 

Kdyby jsi to napsal ručně, tak nikdo neřekne ani ň a nedostaneš červenej jako kolega na předchozí stránce. Je to zvláštní a je třeba to komentovat? 

A co by sis raději přečetl od @jarokare? Že se musí zase patlat s přepisováním VIN z fotek po někom, kdo chce něco a není ochoten to dotyčnému usnadnit? 

Edit: @unknownbob super dementní styl pomsty červeným puntíkem :super Kdyby jsi napsal "ok, beru na vědomí", tak ti ho zruším, ale takhle ti zůstává na dosmrti :aut

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno
před 3 hodinami, pavelu96 napsal:

Kdyby jsi to napsal ručně, tak nikdo neřekne ani ň a nedostaneš červenej jako kolega na předchozí stránce. Je to zvláštní a je třeba to komentovat? 

A co by sis raději přečetl od @jarokare? Že se musí zase patlat s přepisováním VIN z fotek po někom, kdo chce něco a není ochoten to dotyčnému usnadnit? 

Edit: @unknownbob super dementní styl pomsty červeným puntíkem :super Kdyby jsi napsal "ok, beru na vědomí", tak ti ho zruším, ale takhle ti zůstává na dosmrti :aut

Dementní jen reakce na to , že jsem vyfotil jedno číslo abych si byl "opravdu" jistý a ne abych si to ulehčil nebo ztížil tomu kdo pomůže...

Pochopil bych kdyby se opisoval celý techničák ?

Dalo se i od Vás jemněji upozornit pro příště, ale hned reakce ostatních moderů... první dotaz na foru a hned reakce jako bych porušil všechna pravidla.

Tady se asi chyby neodpouští... Přesto moc děkuju za radu a tímto se všem omlouvám. 

Odesláno

Nechtěl jsem to už nijak dál pitvat, ale teď už musím. Raději jsem se podíval na svoji reakci a nepřijde mi nějak nepřiměřená, nic o pravidlech apod.. Kdyby tam už byla od jarokare odpověď, ani bych nereagoval.

Ty nechceš pochopit, že kdyby jarokare musel pořád přepisovat VINka z vyšších desítek fotek (nereaguje jen v tomto vlákně, tak možná i stovek), že ho to přestane bavit? Dělá to zadarmo ve svém volném čase. Ale chápu, Ty něco potřebuješ a ostatní se třeba pose.te :( Spíš jsem čekal normální reakci: "Promiň, to mi nedošlo, VIN je:.......................".

A ještě upozornění na závěr, pokud se tady začneme hádat, celé to buď smažu, nebo přesunu jinam. Tady jsme hodně :xvul

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím,dá se zjistit výbava, ale není to Peugeot.Vin je WV 2ZZZSK3RX088788. Má to syn a chtěl by techničák jakoby postaru.Předem dík Ruda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...