radim.1008 Odesláno 29. květen 2024 Odesláno 29. květen 2024 Ahoj, můžu prosím tě poprosit o tento VIN? VF3L45GTHFS327880 Díky Citovat
wrap Odesláno 31. květen 2024 Odesláno 31. květen 2024 Dobrý den, prosím o info výbavy z vin: VF33H9HXC84050469. Děkuji Václavek Citovat
jarokare Odesláno 31. květen 2024 Odesláno 31. květen 2024 wrap.pdf Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
unknownbob Odesláno 3. červen 2024 Odesláno 3. červen 2024 Dobrý den. Potřeboval bych výpis podle VIN. Peugeot 307 SW. Nemůžu najít barvu... Děkuju moc. pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 3. červen 2024 Odesláno 3. červen 2024 @unknownbob Jak myslíš, že se k výpisu výbavy jarokare dostane? Ano, musí někam napsat VIN a určitě ne jen vložit fotografii OTP. Velice by jsi mu usnadnil práci, kdyby jsi to VIN napsal sám a on ho jen Ctrl+V vložil. Radek Hurvajz, pavelu96, jarokare a 1 další ohodnotil 3 1 Citovat
jarokare Odesláno 3. červen 2024 Odesláno 3. červen 2024 unknownbob.pdf pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
unknownbob Odesláno 3. červen 2024 Odesláno 3. červen 2024 (upraveno) před 3 hodinami, Péťa napsal: @unknownbob Jak myslíš, že se k výpisu výbavy jarokare dostane? Ano, musí někam napsat VIN a určitě ne jen vložit fotografii OTP. Velice by jsi mu usnadnil práci, kdyby jsi to VIN napsal sám a on ho jen Ctrl+V vložil. Viděl jsem foto OTP na přechozí stránce a taky se stalo že to někdo špatně opíše... přišlo mi to jistější a chtěl jsem to napsat i ručně...bohužel. A nikdo nic nekomentoval. Zvláštní ? "Jarokare" samozřejmě děkuju za pomoc a určitě bych si to raději přečetl od něj, když to tolik vadí. Upraveno 3. červen 2024 uživatelem pavelu96 Odstraněna úplně zbytečná citace. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Mireq306 Odesláno 3. červen 2024 Odesláno 3. červen 2024 Ahoj, mohl bych poprosit o výpis VIN? VF37AKFXU33035122 Děkuji Citovat
pavelu96 Odesláno 3. červen 2024 Odesláno 3. červen 2024 (upraveno) před 3 hodinami, unknownbob napsal: chtěl jsem to napsat i ručně...bohužel. A nikdo nic nekomentoval. Zvláštní ? "Jarokare" samozřejmě děkuju za pomoc a určitě bych si to raději přečetl od něj, když to tolik vadí. Kdyby jsi to napsal ručně, tak nikdo neřekne ani ň a nedostaneš červenej jako kolega na předchozí stránce. Je to zvláštní a je třeba to komentovat? A co by sis raději přečetl od @jarokare? Že se musí zase patlat s přepisováním VIN z fotek po někom, kdo chce něco a není ochoten to dotyčnému usnadnit? Edit: @unknownbob super dementní styl pomsty červeným puntíkem Kdyby jsi napsal "ok, beru na vědomí", tak ti ho zruším, ale takhle ti zůstává na dosmrti Upraveno 3. červen 2024 uživatelem pavelu96 Doplnění Radek Hurvajz, Péťa a unknownbob ohodnotil 2 1 Citovat
jarokare Odesláno 3. červen 2024 Odesláno 3. červen 2024 Mireq306.pdf Mireq306, pavelu96 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
unknownbob Odesláno 3. červen 2024 Odesláno 3. červen 2024 před 3 hodinami, pavelu96 napsal: Kdyby jsi to napsal ručně, tak nikdo neřekne ani ň a nedostaneš červenej jako kolega na předchozí stránce. Je to zvláštní a je třeba to komentovat? A co by sis raději přečetl od @jarokare? Že se musí zase patlat s přepisováním VIN z fotek po někom, kdo chce něco a není ochoten to dotyčnému usnadnit? Edit: @unknownbob super dementní styl pomsty červeným puntíkem Kdyby jsi napsal "ok, beru na vědomí", tak ti ho zruším, ale takhle ti zůstává na dosmrti Dementní jen reakce na to , že jsem vyfotil jedno číslo abych si byl "opravdu" jistý a ne abych si to ulehčil nebo ztížil tomu kdo pomůže... Pochopil bych kdyby se opisoval celý techničák ? Dalo se i od Vás jemněji upozornit pro příště, ale hned reakce ostatních moderů... první dotaz na foru a hned reakce jako bych porušil všechna pravidla. Tady se asi chyby neodpouští... Přesto moc děkuju za radu a tímto se všem omlouvám. Citovat
Péťa Odesláno 3. červen 2024 Odesláno 3. červen 2024 Nechtěl jsem to už nijak dál pitvat, ale teď už musím. Raději jsem se podíval na svoji reakci a nepřijde mi nějak nepřiměřená, nic o pravidlech apod.. Kdyby tam už byla od jarokare odpověď, ani bych nereagoval. Ty nechceš pochopit, že kdyby jarokare musel pořád přepisovat VINka z vyšších desítek fotek (nereaguje jen v tomto vlákně, tak možná i stovek), že ho to přestane bavit? Dělá to zadarmo ve svém volném čase. Ale chápu, Ty něco potřebuješ a ostatní se třeba pose.te Spíš jsem čekal normální reakci: "Promiň, to mi nedošlo, VIN je:.......................". A ještě upozornění na závěr, pokud se tady začneme hádat, celé to buď smažu, nebo přesunu jinam. Tady jsme hodně unknownbob, ozzy56, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Uranin Odesláno 4. červen 2024 Odesláno 4. červen 2024 Dobrý den,můžete mě zjistit výbavu?VF30URHE89S137558. Citovat
Uranin Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 (upraveno) Děkuji.! Upraveno 5. červen 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
toru Odesláno 22. červen 2024 Odesláno 22. červen 2024 Zdravím,dá se zjistit výbava, ale není to Peugeot.Vin je WV 2ZZZSK3RX088788. Má to syn a chtěl by techničák jakoby postaru.Předem dík Ruda. Citovat
pavelu96 Odesláno 22. červen 2024 Odesláno 22. červen 2024 Ne nedá. To by tu musel být někdo s přístupem do VW - to kluci z Peugeotu nedělají... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2024 Odesláno 22. červen 2024 před 6 minutami, toru napsal: Zdravím,dá se zjistit výbava, ale není to Peugeot.Vin je WV 2ZZZSK3RX088788. Má to syn a chtěl by techničák jakoby postaru.Předem dík Ruda. Mužeš tady si nechat poslat výpis techničáku - https://www.dataovozidlech.cz/otevrenaData/vydejVin Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.