Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Každodenní situace na přejezdu na Veleslavíně

Recommended Posts

Odesláno

Přejezd který vídám v podstatě nejčastěji. Jestli to takhle chodí i na těch ostatních, přestávám se pomalu divit že tam pak zůstanou uvězněná auta a dochází k nehodám. Připadám si vždy jako idiot když jako jediný poctivě čekám než červená na přejezdu zhasne...

PS: To všechno jen proto aby zůstal stát na semaforu na červené o kousek dál.

Odesláno

Bohužel normálka, nějakou dobu jsem tam kvůli něčemu jezdil a podobné situace jsem vidal pořád... 😕

Odesláno

Pravě proto je to snad ještě horší.. Jakmile se začnou zvedat závory, auta a chodci se dají okamžitě do pohybu - jakoby tam ta červená ani nebyla.. Vím že se to děje furt, jednou na mě jeden nedočkavec dokonce i zatroubil abych už jel když jsou závory nahoře.. 

Odesláno

Hlavně nechápu kam tihle pacienti pořád spěchaji? K čemu to je těch pár desítek sekund usetrenych že někde nečekám? Takových spěchalistu jsou plný krchovy... 

Odesláno

A hlavně plný silnice... Mě dokáže vytočit do běla takovejhle pacient, když za námi (v autoškole) troubí na světech, protože se žák nerozjede vteřinu po tom, co padne zelená 🤦‍♀️

Ale říkám si, kde sou policajti...?

Odesláno (upraveno)

taky čekám poctivě až zhasne červená. Příklad u nás na jednom dost hodně frekventovaném přejezdu kdy několikrát ani závory nedojedou nahoru a padají opět dolů. Dojel jsem kolegu na závorách , čekáme nějakou dobu a najednou se zvedají závory , vidím jak mu klesá zadek ( zatažená ručka ) a pokus o rozjezd nevyšel , dle pohasínajících světel a pohybů v kabině  pokus o start . Světla ještě pořád nepřestávají blikat , otevírám dveře a jsem připraven zvedat závoru , pokus o start vyšel a začíná opatrný rozjezd , já mám nohy venku a závory začínají padat , kolega projíždí a jen tak tak mu zadek míjí závora. Zalézám do auta s tlakem 200/140 a tepem možná něco kolem dvoustovky a čekám :D  Přijíždím na pracoviště a kolega s úsměvem huláká TWL kde si se zasek . Ač jde o staršího pána a jako jedinému  ve firmě vykám jsem mu zatykal a vynadal do ko.ko.tů.  . Po upřesnění situace na sucho polkl a prohlásil tak to jsem si vůbec nevšiml . 

https://mapy.cz/zakladni?x=14.0450943&y=50.5213953&z=20&l=0&base=ophoto&q=Lovosice

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno

Vy toho naděláté... Mě tam vjel (ne v téhle stanici) mezi závory polský kamion... no to jste měli vidět to čomoro.. pak urazil závoru a ujel :D 

Odesláno

no já mu docela nadával i když mi nerozuměl absolutně dle jeho výrazu nic :D Po zlomení závory se volala PČR, naštěstí jsem ho stačil vyfotit s SPZ 

Proto mě takovýhe ************ už vůbec nemůžou rozházet

Odesláno

Lidi nečuměj no... zaměstnaný mozky peatchovinama.. já to pozoruju i při blbym nákupu.. jedou s vozejkem brejlej do regálů a vůbec nevnímaj svět kolem.. furt se někomu vyhejbám.. furt myslím za ostatní.. Pár jedinců to má stejně jak já... ale rapidně ubejváme... 😥

Odesláno

Trošku :xvul ale když čtu zrovna o tom nákupu a košíku.. Nedávno jsem se přistihl že normálně dávám přednost zprava :myslim Člověk to tak nějak automaticky aplikuje všude :D Ale máš pravdu že tam je to kolikrát o hubu, ty lidi koukají buď do regálu nebo do mobilu na seznam nákupu a jedou, když do tebe najedou tak se většina ani neomluví.. Člověk musí myslet za ostatní furt a všude

Odesláno

Stojím na tom přejezdu několikrát za den a tohle je ještě slabý :( a to co pak předvádí experti na evropský když jsou závory dole, to je na přeshubu

Odesláno

Souhlas, jsou tam i horší případy. A z druhé strany přes Evropskou je to tragédie.. No nechat tam jeden den někde kameru, to by se pak panečku vidělo co lidi dokáží vymyslet za voloviny

Odesláno

škoda že jsem dnes neměl kameru , přijíždím na přejezd se světelným zabezpečením a přede mnou nějakej korejec a v něm asi tak 55 letý řidič s vajglem v hubě . Najednou se světla rozblikaly řidič přede mnou ujel asi tak 20 m a zastavil . Stojím za ním a čekáme , nervozně točil hlavou sem a tam a najednou popojel na úroveň přejezdu a opět nervozní točení hlavou sem tam , z pravé strany vidím jak jede motorák , ten ko.ko.t v tom autě se najednou rozjel a přejel přejezd jak když se nechumelí. 

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...