Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 15. 12. 2019 at 12:17, nirum napsal:

Vypadá to velice dobře, můžeš mi poslat odkaz? Udrží to rakev, zkoušel jsi to?

Ahoj. Bohužel odkaz nemám ale najdeš to pokud do vyhledávače na ebay zadáš Rifter. Bylo to od Německého prodejce. A rakev drží, zatím i na dálnici.

Odesláno

Ne, Martine, proč, je to věc názoru. Já myslím, že budou chránit ty plasty od toho bordelu, eventuálně od kamínků když se pojede mimo asfalt. Ale to je můj názor, třeba se pletu a někdo mi to vyvrátí.😉

Odesláno

Zástěrky mám u své 406 vpředu i vzadu. Chrání prahy od kamínků a nečistost. Za deště (mokro, plýskanice) je velký rozdíl, pokud má předemnou vozidlo zástěrky a nebo nemá.

Odesláno (upraveno)

Za mě zástěrky také zbytečnost.....a nevypada to moc pěkně na autě.....ale je to věc názoru. 😎

Jinak cena by měla podle katalogu být 970kč a v origo se nabízí pouze zadní zástěrky.

Bez názvu01.png

Bez názvu02.png

Bez názvu03.png

Upraveno uživatelem petrkaspi
Odesláno

zadní zástěrky jsou asi k prdu, za nima je plast. nárazník, ale přední mají smysl, ono pokud jezdíš často po cestě k chatě (třeba), která se udržuje sjízdná tak, že se na ni jen rozhazujou půl roku jemné kamínky, tak tam i po roce na podlaze a prazích zespoda zjistíš, že to smysl má :papa

při koupi auta mi nabídli oboje zástěrky zadarmo i s montáží,  tak co jsem měl dělat 😉

Odesláno

Jestli dobře čtu tak ozzy má v profilu vypsané vozidlo Peugeot 208.....a na každý model je bohužel nabídka rozdílná.....ani v servisboxu jsem na Riftera v nabídce přední nenašel. 🤔

Odesláno

Zástěrky jsou věc vkusu, osobně je na 307 nemám od začátku a nikde nelze vidět žádné ťukance nebo rejhy od kamínků atd... Podběh chrání plastový kryt a jediné co, tak se chytá bordel mezi plastovým podběhem a prahem (asi bolest všech 307), tak to jsem vyřešil po svém a po vyčištění jsem onu díru vyplnil silikonem a je klid :) Navíc jsem takovej puntičkář, že bych si je prostě musel udělat do laku :D Což teda zrovna u riftera není problém, jelikož má černé oplastování.

Odesláno

Ahoj - myslíte, že by se někde dalo sehnat to "zrcátko na sledování dětí"? Pack "Rodina" jsem nekupoval, ale mám nad zpětným zrcátkem výlis, kam by se mělo zacvaknout ... 

Odesláno

Hm - v balíčku Rodina za 4500 Kč jsou "roletky", zrcátko a kryté úložné prostory před zadními sedadly. Jelikož kryté úložné prostory před sedadly mám, tak počítám, že origo zrcátko bude tak za 2 tisíce 🤣

Odesláno

No po pravdě nevím přesně k čemu pack family je, ač ho mám. V zrcátku, což je plast s lesklou plochou, toho zas tolik vidět není - je strašně maličké.... 

Snad leda ty roletky, ale zase mám zatmavená skla a roletky nejsou přes celou šířku, ale zase jsou schované ve dveřích. To je plus. Ucidíme, jak to bude fungovat v létě, Riftera mám od podzimu.

Na zcátko tam není moc místa, tak možná zkusit nějaké menší skleněné? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...