Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mam P106-ku 12/2000, pred pojistkama co jsou v vlevo pod povlantem je nejaka trubka, je to normalni?:myslim

Nejde mi sem vlozit foto:bojim, tak sem ho dal do rootu ftp-ka:o

ftp.kobranet.cz trubka.jpg

Diky za odpovedi...

:papa

Odesláno

me se tahne hlinikova trubka prumeru cca 2-2.5cm od leve az po pravou stranu pres celou palubku..je to vystuha a taky je nan i palibka risroubovana jestli myslis takovou trubku.

Odesláno
Původně zaslal: Citros

Ahoj, mam P106-ku 12/2000, pred pojistkama co jsou v vlevo pod povlantem je nejaka trubka, je to normalni?:myslim

Diky za odpovedi...

S dovolením sem tu fotku vložím. ;)

trubka9jx.jpg

Guest minimaxa
Odesláno

tý woé, tos tam nechal koště když jsi vymetal pawouky, né?:o

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

me se tahne hlinikova trubka prumeru cca 2-2.5cm od leve az po pravou stranu pres celou palubku..je to vystuha a taky je nan i palibka risroubovana jestli myslis takovou trubku.

neni to hlinik, je to normalni zelezna trubka a prisroubovana k ni palubka neni, pokracuje ke stredovemu tunelu ....:o

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Diky za odpovedi...

trubka9jx.jpg

diky, me to fakt jako priloha neslo vlozit.:bojim

Odesláno

Diky za odpovedi...

trubka9jx.jpg

Ty voe to není možný ,aby to tam bylo od výrobý:o:o:o:o:o

Odesláno

No ono by to chtělo nějakej menší návod k vkládání obrázků - případně to vyzkoušel v Test foru;)

No a trubku tam taky nemám. :roll

Odesláno

No ono by to chtělo nějakej menší návod k vkládání obrázků - případně to vyzkoušel v Test foru;)

No ono by to chtelo precist si napovedu co je nahore pod tim odkazem velkyma cervenyma pismenama ;) Nemyslim to nijak zle, kazdej se ucime ;):D

Odesláno

No ono by to chtelo precist si napovedu co je nahore pod tim odkazem velkyma cervenyma pismenama ;) Nemyslim to nijak zle, kazdej se ucime ;):D

O obrázku tam ale není ani slovo.:roll

Maximálně je tam:

Mohu vkládat přílohy?

Ano, můžete vkládat přílohy k příspěvkům. Soubor v příloze musí být menší než 1MB. (Admin to může dále omezit) Přílohu můžete vložit při zakládání nového příspěvku a při odpovídání dole v poli Procházet. V Rychlé odpovědi tato možnost není

Ale třeba o tom, že ten obrázek musíš nahrát někam na veřejně přístupný server se tam nepíše. Vím, že je to všeobecná \"internetová\" znalost, ale jak vidět, opakování matkou moudrosti. :super

Odesláno

O obrázku tam ale není ani slovo.:roll

Maximálně je tam:

Mohu vkládat přílohy?

Ano, můžete vkládat přílohy k příspěvkům. Soubor v příloze musí být menší než 1MB. (Admin to může dále omezit) Přílohu můžete vložit při zakládání nového příspěvku a při odpovídání dole v poli Procházet. V Rychlé odpovědi tato možnost není

Ale třeba o tom, že ten obrázek musíš nahrát někam na veřejně přístupný server se tam nepíše. Vím, že je to všeobecná \"internetová\" znalost, ale jak vidět, opakování matkou moudrosti. :super

:D :D hmm, tak nevim kde jsem se to naucil, mel jsem pocit ze to bylo napsano v Napovede, uz jsem to nekontroloval jestli to tam je napsano, tak sorry, priste driv zkontroluju a pak budu psat ;)

Odesláno

Pokud se nepletu tak je to výztuha sloupku volantu první modely jí neměly.Tahle výztuha zabranuje při nehodě vymrštění volantu proti řidiči což se dělo u prvních modelů.Tak že být vámi tak jí tam necham.:super

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: MJSytic

První modely znamená co? Mladá má 97 a nemá jí tam taky :o

Tak jí to budeš muset vylepčit:D:D:D:papa

Myslíš, jako že bych jí tam nechal udělat rám jako ve WRCéčku? To nejni špatnej nápad:myslim:D

Odesláno

Původně zaslal: chuck11

První modely znamená co? Mladá má 97 a nemá jí tam taky :o

Tak jí to budeš muset vylepčit:D:D:D:papa

Myslíš, jako že bych jí tam nechal udělat rám jako ve WRCéčku? To nejni špatnej nápad:myslim:D

Já si myslím aspoň budeš mít jistotu,že se ti v autě nezab**:mrk:mrk:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...