Citros Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Ahoj, mam P106-ku 12/2000, pred pojistkama co jsou v vlevo pod povlantem je nejaka trubka, je to normalni? Nejde mi sem vlozit foto:bojim, tak sem ho dal do rootu ftp-ka:o ftp.kobranet.cz trubka.jpg Diky za odpovedi... Citovat
rimmer Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 me se tahne hlinikova trubka prumeru cca 2-2.5cm od leve az po pravou stranu pres celou palubku..je to vystuha a taky je nan i palibka risroubovana jestli myslis takovou trubku. Citovat
Kurt Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Citros Ahoj, mam P106-ku 12/2000, pred pojistkama co jsou v vlevo pod povlantem je nejaka trubka, je to normalni? Nejde mi sem vlozit foto:bojim, tak sem ho dal do rootu ftp-ka:o ftp.kobranet.cz trubka.jpg Diky za odpovedi... S dovolením sem tu fotku vložím. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 tý woé, tos tam nechal koště když jsi vymetal pawouky, né? Citovat
Citros Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: rimmer me se tahne hlinikova trubka prumeru cca 2-2.5cm od leve az po pravou stranu pres celou palubku..je to vystuha a taky je nan i palibka risroubovana jestli myslis takovou trubku. neni to hlinik, je to normalni zelezna trubka a prisroubovana k ni palubka neni, pokracuje ke stredovemu tunelu .... Citovat
Citros Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: minimaxa tý woé, tos tam nechal koště když jsi vymetal pawouky, né? kdyby jenom koště, ale i lopatičku :D:D Citovat
Citros Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Citros Ahoj, mam P106-ku 12/2000, pred pojistkama co jsou v vlevo pod povlantem je nejaka trubka, je to normalni? Nejde mi sem vlozit foto:bojim, tak sem ho dal do rootu ftp-ka:o ftp.kobranet.cz trubka.jpg Diky za odpovedi... S dovolením sem tu fotku vložím. diky, me to fakt jako priloha neslo vlozit. Citovat
bubakkaja Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 je to normalni je to soucasti drzaku palubovky Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Citros Ahoj, mam P106-ku 12/2000, pred pojistkama co jsou v vlevo pod povlantem je nejaka trubka, je to normalni? Nejde mi sem vlozit foto:bojim, tak sem ho dal do rootu ftp-ka:o ftp.kobranet.cz trubka.jpg Diky za odpovedi... S dovolením sem tu fotku vložím. Ty voe to není možný ,aby to tam bylo od výrobý:o:o:o:o Citovat
Hadra Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 já to tam nemám.... A podle mně kdyby to bylo z výroby, tak je to stříklý barvou.aspoň trošku. Citovat
Kurt Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 diky, me to fakt jako priloha neslo vlozit. No ono by to chtělo nějakej menší návod k vkládání obrázků - případně to vyzkoušel v Test foru;) No a trubku tam taky nemám. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 no neco takovyho by tam snad opravdu nemelo byt Citovat
Ferry Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Kurt diky, me to fakt jako priloha neslo vlozit. No ono by to chtělo nějakej menší návod k vkládání obrázků - případně to vyzkoušel v Test foru;) No a trubku tam taky nemám. No ono by to chtelo precist si napovedu co je nahore pod tim odkazem velkyma cervenyma pismenama Nemyslim to nijak zle, kazdej se ucime Citovat
Kurt Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 No ono by to chtělo nějakej menší návod k vkládání obrázků - případně to vyzkoušel v Test foru;) No a trubku tam taky nemám. No ono by to chtelo precist si napovedu co je nahore pod tim odkazem velkyma cervenyma pismenama Nemyslim to nijak zle, kazdej se ucime O obrázku tam ale není ani slovo. Maximálně je tam: Mohu vkládat přílohy? Ano, můžete vkládat přílohy k příspěvkům. Soubor v příloze musí být menší než 1MB. (Admin to může dále omezit) Přílohu můžete vložit při zakládání nového příspěvku a při odpovídání dole v poli Procházet. V Rychlé odpovědi tato možnost není Ale třeba o tom, že ten obrázek musíš nahrát někam na veřejně přístupný server se tam nepíše. Vím, že je to všeobecná \"internetová\" znalost, ale jak vidět, opakování matkou moudrosti. Citovat
Ferry Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Kurt No ono by to chtělo nějakej menší návod k vkládání obrázků - případně to vyzkoušel v Test foru;) No a trubku tam taky nemám. No ono by to chtelo precist si napovedu co je nahore pod tim odkazem velkyma cervenyma pismenama Nemyslim to nijak zle, kazdej se ucime O obrázku tam ale není ani slovo. Maximálně je tam: Mohu vkládat přílohy? Ano, můžete vkládat přílohy k příspěvkům. Soubor v příloze musí být menší než 1MB. (Admin to může dále omezit) Přílohu můžete vložit při zakládání nového příspěvku a při odpovídání dole v poli Procházet. V Rychlé odpovědi tato možnost není Ale třeba o tom, že ten obrázek musíš nahrát někam na veřejně přístupný server se tam nepíše. Vím, že je to všeobecná \"internetová\" znalost, ale jak vidět, opakování matkou moudrosti. :D hmm, tak nevim kde jsem se to naucil, mel jsem pocit ze to bylo napsano v Napovede, uz jsem to nekontroloval jestli to tam je napsano, tak sorry, priste driv zkontroluju a pak budu psat Citovat
Capy Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Pokud se nepletu tak je to výztuha sloupku volantu první modely jí neměly.Tahle výztuha zabranuje při nehodě vymrštění volantu proti řidiči což se dělo u prvních modelů.Tak že být vámi tak jí tam necham. Citovat
MJSytic Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 První modely znamená co? Mladá má 97 a nemá jí tam taky Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: MJSytic První modely znamená co? Mladá má 97 a nemá jí tam taky Tak jí to budeš muset vylepčit:D:D:D:papa Citovat
MJSytic Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: MJSytic První modely znamená co? Mladá má 97 a nemá jí tam taky Tak jí to budeš muset vylepčit:D:D:D:papa Myslíš, jako že bych jí tam nechal udělat rám jako ve WRCéčku? To nejni špatnej nápad:myslim:D Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: MJSytic První modely znamená co? Mladá má 97 a nemá jí tam taky Tak jí to budeš muset vylepčit:D:D:D:papa Myslíš, jako že bych jí tam nechal udělat rám jako ve WRCéčku? To nejni špatnej nápad:myslim:D Já si myslím aspoň budeš mít jistotu,že se ti v autě nezab**:mrk:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.