Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

www.lvi-severu.ic.cz

Recommended Posts

Odesláno

www.lvi-severu.ic.cz ješte to neni komplet tak tam prosim nehledejte možne i nemožne veci

ps.za pochopeni dekuju

Odesláno

Zila: preju hodne stesti, at se vam dari

jenom je skoda, ze vedeni nedokazalo zareagovat na to, ze nejsou nekteri lidi spokojeni a neco s tim neudelalo

Odesláno
:D:D:D:D:D:D:D:D Myslim že to by uš nekteři lidi neskously :D:D:D:D:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: ZILA

Já to nemyslela nějak zle :myslim :myslim .

Odesláno

spis by to tem lidem bylo uplne jedno :aut

Odesláno

:) Ahojky Zilo, tak preju hodne stesti, at stranky jedou jak po masle...

....uprimne receno jsem z toho spis ale smutna, protoze pokud Vam Vase stranky budou slapat, postupne se na P-C vyprdnete....vzniknou Lvi jihu, zapadu a vychodu a celej krasnej Peugeot club pujde do pr***...no vsak vite kam.... a vsechno je to o tom, ze veskere diskuze k nejakym zmenam atd. vesmes vyplynou do neurcita (slusne receno)...za ten rok, co tu jsem, necitim zadny vetsi posun, a to prosim probehla zmena v placenem/neplacenem clenstvi a pribylo nekolik stovek novych clenu....

Quo vadis, Pežo clube, quo vadis.....:(:(:(

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:) Ahojky Zilo, tak preju hodne stesti, at stranky jedou jak po masle...

....uprimne receno jsem z toho spis ale smutna, protoze pokud Vam Vase stranky budou slapat, postupne se na P-C vyprdnete....vzniknou Lvi jihu, zapadu a vychodu a celej krasnej Peugeot club pujde do pr***...no vsak vite kam.... a vsechno je to o tom, ze veskere diskuze k nejakym zmenam atd. vesmes vyplynou do neurcita (slusne receno)...za ten rok, co tu jsem, necitim zadny vetsi posun, a to prosim probehla zmena v placenem/neplacenem clenstvi a pribylo nekolik stovek novych clenu....

Quo vadis, Pežo clube, quo vadis.....:(:(:(

Neboj, já i kdybych měl dva jiné kluby tak se na peugeot -club nevykašlu. Bez něho by to bylo nešlo. :bojim

[upravil dne 5.3.06 Petr 406 red]

Odesláno
Původně zaslal: Masinka

spis by to tem lidem bylo uplne jedno :aut

Ano Mašinko, opravdu je mi to úplně jedno (máme demokracii a každý si může tvořit stránky jaký chce - nemůžu a nikdy nebudu nikomu bránit, aby si svoje stránky vytvořil, pokud samozřejmě nebudou prvoplánově sloužit k neobjektivnímu poškozování a pomlouvání).

Peugeot - club zústane asi i nadále stěžejní a vytvořením konkurenčních stránek může vzniknout třeba i konkurenční prostředí, kde můžeme jeden od druhého čerpat nápady a domlouvat se i na vzájemné spolupráci.

JEN DOUFÁM, ŽE PůJDE O VZÁJEMNĚ PŘÍNOSNÉ PROSTŘEDÍ (jak jsem měl možnost ZILU a lidi, kteří se kolem severomoravské sekce motají tak pevně věřím, že se budeme třeba vzájemně podporovat a vzájemně si i pomáhat a NE, ŽE PO SOBĚ BUDEME HÁZET KAMENY, vždy? jsme se všichni poznali právě na P- clubu).

Odesláno

ja z Vas mam pocit, ze tim, ze si kluci udelali stranky, coz mi prijde, ze delali proto, ze chteli mit neco sveho, aby se nekam jejich\"sekce\" vyvijela, do prahy maj daleko a nechtej zamrznout na mrtvem bode, tak to tu je prezentovano, jako ze na klub tim kaslou a chtej delat konkurenci.....nechteli oni se jen pochlubit, ze jim to funguje?:myslim:myslim

Odesláno

Njede oto se odtahnou od P-C ale de oto zviditelnit naše akce na severu a tim i nalakat nejake ty sponzory i news členy ..

Odesláno

Jako myslim si ze na P-C neserem prave ze jsme docela aktivni ucastnim se vsech moznych srazu co jsou chci byt aktvini clen ale pokud jezdim pravidelne na severni moravu na sraz kazdy mesic tak jsme se proste chteli se prezentovat jako ze mame srazi peugeot clubu na sevrni morave a ze tam zijeme ze tady nejsme neaktvini a na nase stranky si beztrestne muzeme davat fotky nasich srazu a budou na hlavni strance proste neni to zadny odtrzeni je to jenom nase aktivita ktera je neco navic

[upravil dne 5/3/06 Marda106]

Odesláno

O čem to tady je? Po každém srazu se tady objeví odkazy na fotky od Zily, Johna, Vectora,.... Ty odkazy vedou na jiné stránky a nikdo nemá pocit, že je to o odlákávání členů!

Tak si kluci udělali svoje stránky, no a co? Napsali někde, že chtějí konkurovat P-C? Zdá se mi, že to někteří lidé pochopili jinak, než to bylo myšleno - zbytečné nedorozumnění, nedělejme z toho drama.

Pánové, a? vám stránky šlapou, občas tam s dovolením nakouknu. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...