Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

peugeot 307sw - centralni ovladani klicem

Recommended Posts

Odesláno

dobry den mam prosbu prestalo mi fungovat centralni ovladani klicem i na dverich auta ale pokud zmacknu original tlacitko ve vozu na zamykani tak funguje uz jsem vymenil veskere pojistky i baterku v klici ale stejen zadna reakce dekuji za kazdou radu

Odesláno (upraveno)

A po výměně baterky v klíčku jsi to opět spároval s autem (v zapalování- podle návodu)? A dělají to oba klíčky, v obou jsi měnil baterku?

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

NN jen jeden je s centrálem a druhý bez právě že to nereaguje ani ve dveřích jediná reakce je od originálního tlačítka v autě a to spárování probíhá jak???

Odesláno (upraveno)

Je to v návodu na obsluhu. Das klicek do zapalovani, stisknes tlacitko zamknuti a otocis do kontrolek (stale drzis tlacitko pro zamceni).

Upraveno uživatelem inoxing
Odesláno

Koukal jsem a nic takového tam nemohou najít dokonce se mi vymazavaji hodiny atd normálně je nastavím a po jízdě jak vypnu klíč a vytáhnu tak se to hned vše vymaže i rádio

• O 5 let později...
Odesláno
V 14. 7. 2019 at 10:29, jarokare napsal:

Jo , když je ten bočník v poloze PARKING , tak jsou některý funkce vypnutý kvůli delší výdrži baterie při skladování auta ...

Dobrý den, kde bych mohl tuto pojistku sh sehnat? Nikdy na internetu není k prodeji....

Odesláno (upraveno)

Ta pojistka SH bude fungovat na jakýkoliv typ Peugeota? Potřeboval bych jí totiž na Peugeot 206, dyžtak bych poprosil o adresu...

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
  • pavelu96 changed the title to peugeot 307sw - centralni ovladani klicem
Odesláno

To bude tím, že máš 308 a ne 307... Protože ty tohle prostě dělaj. Stejně tak se po odpojení baterky může smazat BSI, některé zase musíš po zapojení spárovat dálku a pak nechat klíček 10 minut v zaplé spínačce, jinak nenastartuje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...