Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, pri kontrole zápachu v kufri (sedan) som zistil, že mám na ľavej strane mokrý tapec, nestretol sa už niekto s niečím podobným? Neviem lokalizovať kade mi to môže zatekať, všetko vyzerá o.k. Dík.

Odesláno

to som preveril, mokro mám len na ľavej strane, je to príliš mokré na to, aby to bolo z kufra. Vyzerá to, akoby to stekalo po plechoch na dno kufra alebo cez prechodku káblov :myslim

Odesláno

To by som netvrdil chorobou 508, po otvoreni veka od okna zatecie aj na VW passat CC az po teslu model 3. Zaujimavejsie je to i so snehom.

Odesláno
V 30. 5. 2019 at 9:37, zenes napsal:

To by som netvrdil chorobou 508

Riešime Peugeot, že to tecie aj v iných autách neriešime, ale napr 508 je náhradou zlucenych modelov 407 a 607 a tam to netieklo.  Mal som 405, 2x 605, a netieklo ani do jednej. Keď ustupuje praktická stránka estetickej, niekde sa to odrazí.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

tak ten kufr polejvej od spodku :D  hezky postupně jednu stranu a pak druhou 

Odesláno

Mě toto dělalo na staré 406. Fakt to chtělo lehnout do kufru a lejt. Místo jsem zjistil ale kudy teče až cca za půl roku. Pořád jsem hledal špatnou sparu, gumu prostě cokoli. Až jsem se naštval a nacpal tmel všude , ve výsledku to teklo pod špatně přilepeným zadním oknem. 

Odesláno

Tečie ti to pravdepodobne cez membránové vetranie ,alebo ako by som to nazval. Po bokoch kufra pod tapacírom na kaźdej strane je taký otvor s membránou. Pravdepodobne slúźi na zníženie pretlaku pri zabuchnutí kufra. Okolo plastovej mriežky je gumové tesnenie ktoré netesní. Ja som mal tento istý problèm. Vyriešil som to tak , že som to okolo utesnil silikónom a zatiaľ mám pokoj. 

Odesláno

tiež začínam mať podozrenie, či to nejde cez tesnenie okna, tapec som mal dole ale otvor s membránou som si nevšimol. Kde presne by sa mal nachádzať?

Odesláno

Je to niekde po bokoch kufra ,také obdĺźnikovè otvory cez plech pod tapacírom. Robil som to minulý rok,neviem už presnú polohu. Strhol som celý bočný tapacír a tak som to objavil. Ja som mal vodu až pod rezervou. Stekalo to po boku , spodný penový tapacír bol nasiaknutý vodou. Skúšal som svetlo, dorazy kufra , ale v tom to nebolo. Uź som mal nervy. Potom som objavil tie vetráky a bolo to ono.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak sa zdá, že som problém so zatekaním do kufra konečne vyriešil. Tieklo to popod dorazový kolík kufra. Bol uvoľnený, dal sa rukou vytiahnuť. Veľmi nešťastne riešené, nej to nijako dotiahnuť, musel som použiť lepidlo :nevim

p1.jpg

Odesláno

Tiež som do vložil do sikonu ,zatiahnuť to nejde ,keďže sa to tam iba nacvakne.Medzi svetlom a blatníkom je štrbina kadial by tá voda mala odtekať. Poväčšinou sa to zanesie nečistotami ,prach a pod. ,mno a potom tá voda jednoducho tečie popod ten doraz do kufra. Chujovo vyriešené ,neviem prečo tam neurobili výstupok a ten doraz mohol byť kratší. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...