Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkusenosti s vykupem vozu u auto esa


davidekcz

Recommended Posts

Mě tam kdysi asi před 10ti lety ocenili moji 406 na 20 tisíc, tak jsem jel do aaa kde mě dali 25 tisíc 😀 jinak si myslím že je to všude stejný v těchto velkých bazarech, ale počítej s tím že ti dají co nejmenší částku, přes telefon slibují ale v reálu je to trochu jinak 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@davidekcz  Už jen proto že ani neuvedli správně model vozu bych se na ně vy_sra_l... Co jsem tak slyšel a sleduji to dost (YouTube a podobně) je to stejná svoloč jako AAA a jejich jediným cílem je buď Tě při osobní návštěvě uvrtat do koupě jiného vozu u nich (viz ta sleva 50.000Kč) a nebo utáhnout na nějaký (pro ně) výhodný finanční produkt typu leasing.... :blicismajlik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem s aaa problém neměl, je vždy na prodávajícím a poté kupujícím zda prodá nebo koupí. Jestli si někdo myslí že jim nabídnou něco co je výhodné tak jsou naivní. Je to stejný jako v bance, mobilním operátorovi, pojišťovně a podobně. Člověk si to musí zjistit sám, a nesmí se nechat hned prekecat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@StibTo ten model si myslim, ze je rok vyroby, mam ho v nadpise a asi to zmatlali.

Kupovat urco nic nechci a nebudu, mam ted aut vic nez dost 🙂

Rikal jsem si, ze by to byla handrkovacka o kazdou korunu. No vzhledem k tomu, ze me prodej casove nijak netlaci, zatim na ne kaslu a tuto variantu budu brat jako jednu z poslednich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před skoro třemi lety jsem tam prodával 407. Byli jsme domluveni na částce 90 000,-Kč. Nakonec jsme prodal za 83 000,-Kč, ale s tím jsem počítal, že budu asi muset slevit. Sice smlouval, ale já jsem řekl, že nepotřebuji nutně prodat a pod 83 000,-Kč nejdu a taky jsem nešel a nakonec jsme se dohodli. (asi za dva dna se objevila na jejich stránkách za 100 000,-Kč a do 14 dní byla prodaná).

Ale co ještě zkoušeli bylo, že při sepisování smlouvy chtěla pracovnice odečíst cca 5 000,-Kč na přepis auta. Když jsem se ptal proč tolik, že přepis stojí 800,-Kč a evidenčka cca 300,-Kč, tak odpověděla, že na to mají firmu, která to pro ně dělá. Takže jsem jí řekl, že nesouhlasím a ať v tom případě žádnou smlouvu nesepisuje. Snažila se vysvětlovat, že to jinak nejde, že mají takové předpisy atd. Když jsem neustoupil a ona věděla, že by s koupi nic nebylo, tak že se musí zeptat vedoucího. Odešla vedle do kanceláře, tam byla nějakou dobu, pak se vrátila za mnou a beze slova začala pokračovat ve vypisování smlouvy. Ptám se, jak to dopadlo a ona, že dobře. Říkám ji, takže dostanu plnou částku na které jsme se dohodli na výkupu? Ona -  ano, vedoucí to povolil. Takže obchod nakonec proběhl.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My sme dávali v SR do Aaa na výkup, a za overenie podpisu 50€, prišiel chlap na Tuaregu, cca 30 km z mesta odvedla, vytiahol knihu z na overenie podpisu, jeden podpis, ani žiadne kto, čo, kedy, zavrel a odišiel. Keby sme tam dali xxx tak nemôže nikto nič povedať. Teraz po roku prišlo z vymahacskej firmy, že máme nedoplatok na poistnom 20€, lebo auto odhlasovali až o 2 týždne neskôr.

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem prodával Berlingo tak taky takhle otravovali. tak jsem to zkusil tam zajet cestou z práce. V inzerátu byli popsaný všechny chyby auta a po prohlídce se ten zkoumatel začal točit přesně na těch chybách co byli zmíněný. A když jsem mu řekl že o všech těch věcech vím a že jsou v mnou požadované ceně zohledněné tak začal že musím slevit ještě tolik a tolik a že stejně bude muset jít za šéfem aby mu výkup požehnal když má auto tolik chyb. Auto mělo tři chyby nefungovala klimatizace u 14 let starého vozu nic divného, bylo to obutý na gumách na dojetí a třetí byla tuším nefunkční stahovačka u spolujezdce.  Jako u vozu u kterýho se předpokládalo že to koupí nějaká parta řemeslníků nic závažnýho. Nakonec chtěl abych slevil na půlku tak jsem mu řekl že upadnul z jahody ať vrátí doklady že odjíždím tak přišel někdo jiný a že by mi nabídli jiné auto a že když si ho vezmu tak to Berlingo vezmou protiúčtem za cenu kterou požaduju atd. tak jsem zopakoval že chci zpět svoje doklady a odjíždím tak nakonec přinesli doklady a já odjel za ani ne dvě hodiny otravovali po telefonu znova tak jsem je rovnou poslal do pr...le a byl klid. A áčka to je dost podobnej podnik. Jo pokud se chceš zbavit auta protože výš že je tam nějaká chyba a nezáleží Ti na tom kolik dostaneš a nechceš s  prodejem ztrácet čas tak jim to dej všechno vyřídí ale dostaneš o moc míň než chceš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O chybach a vsem ostatnim vim, trofnu si rici perfektne. Mam ho od r.2011 a najel jsem s nim cca 130t km.

Nepotrebuji nic tajit, plus vim co jsem na nem delal. Jak jsem psal, nespecham, takze si v klidku pockam a kdyby ani treba po snizeni ceny nic, tak bych zacal zvazovat nejaky bazar...

A uz se mi teda ozvaly i Acka :D:D

 

 

Screenshot_20190527-220457_Messages.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se nechceš starat o prodej, přepis a chceš se toho zbavit rychle tak to udělej přes bazar. Klidně přes Auto Esa.  Samozřejmě nemůžeš počítat s částkou jako při soukr. prodeji, ale tak to je jasný, jsou to obchodníci, ne armáda spásy. Přes Esu jsme dávali na výkup dvě auta a vždy v pohodě. Jenom si pohlídat ten administrativní poplatek za přepis atd. jak tu někdo zmiňoval, dá se s nimi domluvit, že ho nebudou požadovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...