Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, měl  bych dotaz, má někdo zkušenost z výměnou repráků v 807?
 V případě že ano tak bych poprosil o typ jaké a kam jaké velikost.

Nechce se mi to rozebírat kvůli měření.

Díík M.K.

• O 4 roky později...
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Viete aspoň nejaké parametre nových repro? Ja mam orig ale hrajú už strašne. Potrhane sú. Chcem ich niečím nahradit. V predu sú 165mm a myslím ze aj v zadu by mali byt. Výšky v palubke zatiaľ neriešim. Na samotnom repraku sú len orig čísla a podla nich parametre nezistim. Co tam mam dat?

Odesláno
před 13 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

tak harman kardon se daval snad do mercedesa :D
origo co PSA bylo JBL :D

Snad vím co jsem držel v ruce,když jsem dělal zámek ve dveřích,tak jsem si jej rozdělal,abych viděl co tam je.

Odesláno

Kdyb jste to nevěděli tak Harman Kardon je vlatníkem JBL, AKG a dalších značek.  Do Peugeotu se davalo vždy JBL ale třeba některé 508sw měli Harman Kardon, Harman byl v BMW, Mercedesech, Volvu, nekterých VW, tak proč by nemohl být ve Fiatu.

Odesláno (upraveno)

Zdravím. Vzadu i vepředu jsou 165mm . Vzadu se musí odvrtat nýty a dobrý je ten plechovej držák trošku zatlumit. Já mám vepředu hertz a vzadu focal. Výšky vepředu i vzadu Harman kardon z bmv. V předních dveřích není moc místa a reproduktor s větším magnetem se tam nevejde, musel sem v tom plastu udělat otvor aby se to tam vešlo.  Hraje mi to myslím velmi slušně. 

Upraveno uživatelem PítrR
Odesláno

Přesné označení repro nevím už je to delší dobu co sem to dělal. Našel sem jen jednu fotku kde je vidět výřez na magnet reproduktoru hertz. Je tam vidět i výhybka protože mám ještě v tapecu středotónový reproduktor. Poslouchám hodně mluvené slovo a ty středy mi tam trošku chyběly . 

IMG_20230428_133154.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...