Jump to content
  • Aktuální cíle darů

807 Repro

mickkom

Recommended Posts

• 4 years later...
  • 10 months later...

Viete aspoň nejaké parametre nových repro? Ja mam orig ale hrajú už strašne. Potrhane sú. Chcem ich niečím nahradit. V predu sú 165mm a myslím ze aj v zadu by mali byt. Výšky v palubke zatiaľ neriešim. Na samotnom repraku sú len orig čísla a podla nich parametre nezistim. Co tam mam dat?

před 13 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

tak harman kardon se daval snad do mercedesa :D
origo co PSA bylo JBL :D

Snad vím co jsem držel v ruce,když jsem dělal zámek ve dveřích,tak jsem si jej rozdělal,abych viděl co tam je.

Kdyb jste to nevěděli tak Harman Kardon je vlatníkem JBL, AKG a dalších značek.  Do Peugeotu se davalo vždy JBL ale třeba některé 508sw měli Harman Kardon, Harman byl v BMW, Mercedesech, Volvu, nekterých VW, tak proč by nemohl být ve Fiatu.

Zdravím. Vzadu i vepředu jsou 165mm . Vzadu se musí odvrtat nýty a dobrý je ten plechovej držák trošku zatlumit. Já mám vepředu hertz a vzadu focal. Výšky vepředu i vzadu Harman kardon z bmv. V předních dveřích není moc místa a reproduktor s větším magnetem se tam nevejde, musel sem v tom plastu udělat otvor aby se to tam vešlo.  Hraje mi to myslím velmi slušně. 

Edited by PítrR

Přesné označení repro nevím už je to delší dobu co sem to dělal. Našel sem jen jednu fotku kde je vidět výřez na magnet reproduktoru hertz. Je tam vidět i výhybka protože mám ještě v tapecu středotónový reproduktor. Poslouchám hodně mluvené slovo a ty středy mi tam trošku chyběly . 

IMG_20230428_133154.jpg