Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Take gratuluju! Ja mam vyrobeno Combo 17.6. a stale na nej cekam. Ale dle informaci prodejce uz je v Koline a ceka se na dovoz k prodejci. Doufam, ze to tento tyden vyjde.

Doslo ti to presne ve vybave, kterou jsi mel objednanou? Po internetu se siri auta bez prednich senzoru a hlidani mrtveho uhlu kvuli nedostatku cipu u vybav, ktere to mely mit.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem se konečně dočkal, příští týden si jdu vyzvednout Riftera (gt, 130diesel, manual, short).. výbava je naštěstí kompletní cena se zvedla o 12tis oproti objednávce... celková čekací doba 14 měsíců... na prodejně jsem viděl další 4 nové riftery, tak snad začali vyrábět a všichni se nakonec dočkají... prý tam mají zákazníky co čekají 20 měsíců a déle...

Odesláno (upraveno)

no aktuální cenu v podstatě počítají podle aktuálních ceníků + Vám dají tu slevu, kterou slíbili tehdy... takto to dělalo rozdíl asi 50tis... prodejce říkal, že ze zkušenosti to ten rozdíl nikdy není, ale je to míň... jako celkově myslím, že kdybych se hodně bránil, tak si uhájím původní cenu, ale po tom všem jsem už neměl vůli to řešit... myslím, že prodejce si prostě tipne za kolik se daný klient nebude hádat a tak to nastřelí...

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj všem kdo stále čekáte na výrobu Riftera. Budou k mání dva NOVÉ kousky RIFTER LONG 7 míst ALLURE PACK 1.5 BlueHDi 130 S&S MAN6 šedá a bílá. 

Vážné zájemce prosím NAPIŠTĚ na  zbyna.rozehnal@seznam.cz 

Odesláno
před 11 hodinami, martg napsal:

zázraky se dějí po roce a osmi dnech dodáno a převzat P Rifter 1,2 automat výbava Allure + příplatky, záruka, rezerva, tažné, koberce, vana a hromada dalšího...

cena dokonce nižší... v červenci jsme řešili jen změnu barvy.

Super správa, aj keď v minulosti som čakal na auto 3 mes., dnes je človek šťastný, keď príde po 12 mes. 😂 Gratulujem, nech Ti dobre slúži!

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 14. 7. 2022 at 22:39, abgx1 napsal:

Objednana rovnaka verzia zaciatkom 3/2022, predpokladane dodanie 3/2023

Dizel, automat a long je vraj najhorsia kombinacia co sa dodacej doby tyka aka existuje...

Momentalne vraj ratat skor tak 8/2023

Ja nevjem us.

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Konecne mam auto, celkova cekaci doba 15 mesicu (Rifter Long, 1.2 PureTech, EAT8, Allure Pack)  :(

Auto vyrobeno 07/11/2022, dostal se do Belgie za pouhy mesec (07/12/2022)😄 Prevzal jsem auto 13/01/2023

Cena zustala stejna, ale mam zmenu oproti objednanemu: misto digitalniho pristroju, mam analogni, dostal jsem jako kompenzaci 3 samostatna sedadla ve druhe rade, plus zasuvka 12V a 2 drzaky na kelimky ve treri rade a podelne stresni nosice v cerne barve (vybava GT)

IMG_20230113_103221.png

IMG_20230113_101939.png

IMG_20230113_103248.png

Upraveno uživatelem Bioskop Kozara
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak uprimne som na tu objednavku aj zabudol  :D

Inak celkom v pohode auto na to ze to je robosska dodavka. Odhlucnenim sa moze kludne rovnat golfu/touranu atd. Vpredu sa tam cestuje vpodsate fajn. Akurat zadne sedacky su pri mojich 195cm uz skor nudzove. Chcelo by to dlhsie sedaky. Motor je dost vlazny, ale este som mu nejako nenakladal kvoli zabehu. V nizsich rychlostiach ho dost zachranuje kratucko sprevodovana prevodovka, ale nejake obiehanie nad 120-130 podla mna bude dost smutok. A celkovo to asi nebude uplne vhodne na nejake rychle presuny.

Zajtra este montaz tazneho a autokamery.

Chcelo by to este trvale odstavit lane assist + start stop a odomknut nejake sportovejsie nastavenie ESP. Vo VW to su 2kliknutia v diagnostike, tu sa s tym asi bude treba pohrat viacej. 

Odesláno

Gratulujem, tak si sa dočkal, nech Ti dobre slúži!

Ja mám objednanú rovnakú konfiguráciu od 5/2022. Tak by som už mohol aj začať tešiť, ale skôr to vidím tak niekde 02-03/2024.

• O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Teď už se Proace City objednávají ve faceliftu, ale dodací lhůty stále kolem 16ti měsíců. Což mi prijde divné. 

Rifteta jsem objednal před týdnem, měl by být v červenci. U Berlinga mi slibovali červen. 

Jinak se nejedná o celé vyhřívané sklo, ale ken spodek u stěračů. U Riftera v paketu s vyhřívanými sedačkami. Posuvný volič už nějakou dobu Rifter má - místo toho otočného. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...