Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

.... Caddy Maxi a Tourneo Connect jsem predloni a loni testoval taky. Fau-vee bylo (na to jaka to byla plecka) drahy jak by bylo  pozlaceny  ... a  Tourneo Connect je dlouhej uzkej kram ... kam do druhy rady nedas 2 deti v sedackach a dospelyho ... a treti rada sedacek je uplna zoufalost..   .. modely 2022 Caddy a Tourneo jsou to samy auto ... WW to ted dela i pro Ford ....  ..no a ted dokonce osobni Tourneo Connect uz neni v nabidce Fordu vubec....

Upraveno uživatelem BubakGS
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Musím také přidat mou zkušenost, objednal jsem Riftra 3/2021 když jsem se prodejce ptal jak to bude s dodací lhůtou, byl jsem ujištěn, že čipu má Peugeot dost, že do léta auto budeme mit, tak jsme se těšili na cestu na dovolenou s novým vozem, ale nestalo se tak a ani dnes stále nic.Kazdy měsíc volám, do listopadu vždy nějaká nadějná odpověď byla, poslední byla, že by měl být v únoru, ale po úterní schůzce v Peugeotu mi bylo řečeno, že neví kdy se dočkáme, nejspíš ani v březnu to neklapne, už jsme z toho opravdu otrávený.

Odesláno

..no, kdo to ještě stihnul vzít aspoň nějakou skladovku nebo demo auto (mě Peugeot zrušil závaznou objednávku z 05/2020), tak to docela vyhrál, koukám...  

Odesláno

To je doba. Čekáš rok a nic a nové už ani neobjednas. Já měl kliku s lockdownem. Objednáno 21.1.2020,vyrobeno 17.3.2020, a převzato 2.7.2020 i tak to ale bylo dlouhé. Co když za 5 let budu muset objednat další tak asi nejlépe dva roky předem.

Aha Vy už máte. Stejně je to ranec co se teď deje

Odesláno

me taky covid "pomohl" , normalne kazdy na tu motorku cekal 3-6 mesiců , ja ji v pátek projel (testovaci stroj) a rikam jak to vypada ad dodani a a oni ji meli zrovna skladem pro borce co ji ten den stornoval protoze mu lehlo podnikani. Takze v pondeli jsem to zaplatil a ve stredu odjizdel ....🏍️....

jinak dle celosvetoveho fora tohoto modelu yamahy i v daleko vetsich zemich jako je usa ,kanada a dokonce i Japonsko , cekacka i rok ! 

co me dostalo nejvic tak tak v samotnem japonsku byl tento model uveden az v cervnu 2021 k prodeji, pritom v evrope uz od kvetna 🤔.

Odesláno

V září jsem objednával Rifter Long GT v Liberci, měl být v březnu, teď mi řekli, že se zatím do výroby nedostal a vůbec nevědí kdy - mám si zavolat příští týden, budou znát kvóty na březen.

Prý tam mají pána co s podobnou konfigurací čeká od dubna 2021 a ještě ho nezařadili do výroby.

Tak to asi na prázdniny nové auto nebude 😞

Odesláno

Ale je to len kratka verzia a kategoria N1 (mreza). Takze to asi nebude zaujimave pre tak vela ludi. Nehovoriac o okliestenych moznostiach kombinacie vybavy a motora.

Odesláno

To ze je homologovane ako N1 neznamena ze musi mat mrezu, je tam len urceny nejaky pomer hmotnosti pre pasazierov a naklad... ktory dosiahli tym zvysili uzitkovu hmotnost na viac ako 800kg :)

Okrem uzitkovej hmotnosti by to malo byt normalne auto

image.png.c67018a14e9e1f6951801ea527b7dbef.png
berlingo.pdf

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...