Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Webasto  (bufik topení )je super . ty sedačky  no nato bych moc nevsázel  většinou začnou fungovat když už jedeš a máš tak nějak  tepleji. za celou zimu snad 2 mě překvapilo že začali topit hned a  to jsem v autě min 6 dní v týdnu. 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím přátelé,

tento týden nám konečně dorazil nový mazlík :) GT LINE 1.5 BlueHDi 130 S&S MA.

Objednáno začátkem března, dodáno začátkem srpna, tak přesně jak říkal předem prodejce IC West Plzeň dodací lhůta kolem 6 měsíců i přes slavnou koronu.

Hned bych využil příležitosti a zeptal se zkušenějších Riftrařů, zda má někdo z vás nějaký tip/trik na instalaci záznamové kamery?

Trochu mě vyděsilo umístění zásuvky ve středové konzoli, dát to tam, tak nezavřu ty šoupačky a tahat to do kufru, no šlo by, ale jestli zůstane zásuvka pod napětím i po vypnutí vozidla, nechtěl bych tam pořád lézt a vypojovat/zapojovat.

Díky

IMG-20200807-WA0010.thumb.jpg.615b41f2e53e468d136b7d82d8beecc5.jpg

Odesláno

No zásuvka ve středovém tunelu se vypne vždy po vypnutí motoru, s tím problém není. Jelikož se mi zatím nechtělo instalovat přívod, napájím z ní kameru a kablik holt visí dolů.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Chtěl jsem tento týden objednat longa gt, dodaci lhůta 10-12 měsíců s tim že kdo vi jestli vubec...... To je šílený.... Jak na Rollse....... Asi budu muset skocit do Berlinga, tam údajně jen 3 měsíce..... Coz mi rozum nebere, celá rodinka Combo, rifter, Berlingo, Proace se preci jede na jedne lince ve Vigu. 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj , taky sem objednal Riftra 8.9, a termín mam Duben 2021, tak sem zvědavej, snad už nebudou na něm nic ořezávat jak sem se tu dočetl ,2019 a 2020, snad mi tam v 2021 daj sedačky a volant 🤣

Upraveno uživatelem Rendy73
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Mam smlouvu tak by se mě doufam žádné změny týkat neměli, koukal sem že po novu už bych ho v mé konfiguraci neobjednal a navíc z Riftra dělaj i N1,takže náklaďák, to se mě taky doufam týkat nebude.

Odesláno
před 4 hodinami, Rendy73 napsal:

Mam smlouvu tak by se mě doufam žádné změny týkat neměli, koukal sem že po novu už bych ho v mé konfiguraci neobjednal a navíc z Riftra dělaj i N1,takže náklaďák, to se mě taky doufam týkat nebude.

nechci strašit a stresovat, ale mohou v podstatě všechno--vrátí ti zálohu a auto vezme někdo jiný..., hodně záleží na tom, jaká bude zdravotní situace v Evropě, ve Francii jsou časté stávky..., samozřejmě náklaďák ti nedají, ale konfigurace ve smlouvě je jen papír, bohužel...

Odesláno

Pánové, nechci vás stresovat, ale na Facebookové skupině Rifter se už řeší, že lidem vypověděli smlouvy s tím, že si mají auta objednat již podle nového ceníku ... 

Řekněte mi ale, co znamená, že bude Rifter kategorie N1??

Odesláno

kategorie M – motorová vozidla konstruovaná a vyrobená především pro dopravu osob a jejich zavazadel, tj.:

a)M1 – vozidla, která mají nejvýše osm míst k sezení kromě místa k sezení řidiče, nesmí mít prostor pro stojící cestující, počet míst k sezení může být omezen na jedno místo k sezení řidiče,

b)M2 – vozidla, která mají více než osm míst k sezení kromě místa k sezení řidiče a jejichž maximální hmotnosti nepřevyšují 5 tun, mohou mít i prostor pro stojící cestující,

c)M3 – vozidla, která mají více než osm míst k sezení kromě místa k sezení řidiče a jejichž maximální hmotnosti převyšují 5 tun, mohou mít i místa pro stojící cestující;3.kategorie 

N – motorová vozidla konstruovaná a vyrobená především pro dopravu nákladů, tj.:

a)N1 – vozidla, jejichž maximální hmotnosti nepřevyšují 3,5 tuny,

b)N2 – vozidla, jejichž maximální hmotnosti nepřevyšují 3,5 tuny, avšak nepřevyšují 12 tun,

c)N3 – vozidla, jejichž maximální hmotnosti nepřevyšují 12 tun;

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...