Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já dneska prodejci volal - prý je benzínových motorů nedostatek (ale taky někdo psal, že je nedostatek EAT8 ... a zřejmě asi všeho) a v systému zatím není nic vidět. Pokud vezmu v potaz stejné zpoždění jako @Bozza, tak půjde auto do výroby v půlce října (WTF!) ... s tím, že termín dodání slibovali v půlce července (ve smlouvě mám půlku září). Takže se rozhlížím po skladovkách ... 

Nechci tady znova psát, jak jsem naštvanej ... ale jsem 😠

Odesláno
V 22. 5. 2019 at 8:42, Bozza napsal:

Objednal a složil jsem zálohu na konci ledna; předpokládaný termín dodání 20. května. Pokud vím, tak se auto ještě ani nezačalo vyrábět (long verze s EAT8)... Pochopitelně už mi to začíná bourat plány na léto.

Nejvíc mě štve ta nejistota - bude, nebude, nikdo mi nebyl schopen říct ani pitomý důvod.

před 36 minutami, Bozza napsal:

Tak jo, po skoro šesti měsících od objednání (konec ledna) mám termín výroby, na konec srpna 😀 už jsem si skoro myslel, že to byl nějaký sen to auto. Long 130 EAT8.

Takže 3 měsíce navíc? Strašný, strašný, strašný. Žabožrouti pořád jen stávkují.

Odesláno

jiné značky - Opel nebo Citroen na tom budou stejně, teda v Opelu jsem se neptal, ale u Berlinga mi říkali stejnou dobu dodání. Hlavně to prý vázne na těch automatech, který nestíhají. Diesel v manuálu bude asi rychlejší.

Odesláno

Ahojte . ja som tiez zvazoval Riftera ale Combo bolo proste lacnejsie. Objednane 12.4 a este 30.6 sa s objednavkou ziadna zmena od zadania do systemu a bolo stale mozne konfigurovat Termin mam na konci Augusta ( Srpen) tak som zvedavy ci to stihnu. benzin manual 

Odesláno

S automaty se to už vleče delší dobu, chtělo by se to obrnit trpělivostí, ale pak si zase člověk řekne proč, že je v tolika autech, a už se pomalu blížíme k ročním dodacím lhůtám..... Kde se stala chyba? 

Odesláno

Ahojte, ako je to potom keď nedodržia termín? Dajú dajú kompenzáciu dodatočnú zľavu? Veď človek keby vie by aj po inom pozeral. Objednávka od 12.4 a ešte sa ani nepohla v systéme.dodanie mám 30.8

Odesláno

Áno musím ,len či ty čo už máte auto a dosť meškali či vám aj niečo dali , príslušenstvo alebo zimné pneumatiky. Predsa čakám auto cez leto ale nakoniec bude v zime asik

Odesláno

Mnooo pokud se nepletu tak je tam napsané že pokud do 30 dní od uplynutí lhůty nedodají vůz tak můžeš odstoupit s tím že ti vrátí zálohu...ale pozor byla tam klauzule něco jako "poníženou o příplatkovou výbavu" 

Odesláno

to akoze objednam , dam zalohu a kludne si cakam...... obcas info . ci je vo vyrobe.....

auta nikde . bud cakam kludne dalej......alebo dostanem zalohu nazad a objednam si ine a zas cakam.....

asi dako podobne to bude aj s novou 2008,

3008 je skladom z automatom dost......preco potom nedaju prevodovky spanielom....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...