Přejít na obsah

Pmsgcz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

O uživateli Pmsgcz

  • Datum narození 11.6.1983

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2019

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

656 zobrazení profilu

Pmsgcz's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

13

Popularita

  1. Pmsgcz

    Rifter obytná úprava

    já vestavbu vyřešil takto:
  2. Pmsgcz

    Rifter obytná úprava

    my zatím máme nějakou 5cm z ikea za 350kč takže zatim netřeba
  3. Pmsgcz

    Rifter obytná úprava

    Ahoj, přesně z tohoto důvodu jsme Riftera kupovali, sice jsme dva ale vzhledem k prostoru bych se nebál cestování ve 3-4. Když se sklopí přední sedačka je zas o něco víc místa, případně existují/lze udělat, matrace na přední sedačky a dokonce sem někde narazil že jak jsou oka pro vnitřní síť tak tam natáhli malou houpací síť do který dali na noc dítě Profi vestavby jsou pěkné krom nest egoe se mi líbí i Visu sitka...ale ty ceny Já šel procesem zjednodušováním. Hlavní parametry jsme si určili variabilita a nenápadnost. No a celkově sem si od velkých konstrukcí přes moduly s šuplíky atd prošel cestou k tomu že mám v autě euro přepravky které na centimetr vyplní celý kufr. Na ně příjdou udělat víka ze smrkovek z hornbachu a na to časem matrace (pravděpodobně ikea, rozřezat a zašít na menší díly) Bohužel vzhledem k aktuální situaci se finalizace odkládá ale doufám že tak za měsíc už vyrazíme někam do přírody.
  4. 1. sama se zatahne jen pri vypnuti motoru a pri rozjezdu se zas vypne. Doprovazi to slysitelne bzuceni kdyz se zatahuje/vytahuje 2.asistent rozjezdu do kopce mi funguje jen když mam brzdu hodne seslaplou. Kdyz ji jen "lehtam" tak pri rozjezdu auto pocouvne.
  5. odpovědí mechanika peugeotu bylo ze on sam by se na to vykaslal ale ze jednou vymenou oleje navic se nic nepokazi ale ze by ji nedelal driv jak po 5000....... Osobne sem to tak nejdriv planoval, ubehlo par mesicu a uz se mi do toho moc nechce....
  6. Pmsgcz

    Android auto, Mirror link

    Já teď nevim jestli sem používal "volej" nebo "volat", případně zkus anglicky "call"
  7. Pmsgcz

    Android auto, Mirror link

    Jde o to jak máš uložený kontakty, musíš to nadiktovat přesně tak jak to máš, ale pokud je kontakt z více slov nebo s číslem a nebo s diakritikou tak to bývá problém. A pokud je více podobných kontaktů tak taky problém......
  8. Pmsgcz

    Povinná výbava

    No já to řešil už předem, bo někde na to upozorňovali že prodejci povinnou výbavu (lékárnicka, trojuhelnik...) atd standardně nedávají. Takže sem si to nechal z předchozího vozu. A při předávání sem se ptal prodejce a ten mi "naznačil" že sice mají ale pokud sem si nenechal z předchozího vozu tak je nedaleko tesco apod. a tam určitě seženu, ale pokud se bojim nebo to chci vyřešit rovnou tak že mi ji rád prodá. Taky sem si připadal divně že jim nechávám půl míče a pár korun řeší, ale bral sem to sportovně auto sem měl za dva měsíce hotový tak sem ani nesmlouval cenu a ani neškemral dárky.
  9. Pmsgcz

    Grip control zkušenosti

    Mám a moc sem přes léto nevyužil a neotestoval. Ale taky jsme letos moc nevyjeli mimo cesty. V balicku je navic plnohodnotna rezerva, oplechovani podvozku a asistent sjezdu z kopce. Ten asistent sjezdu me prekvapil a je fajn. S autem si ted troufnu i na tezsi a prudci teren a zatim me furt prekvapuje co je schopen projet. Za mě ten priplatek stoji za to.
  10. Pmsgcz

    Spotřeba Rifter

    1.2 Puretech po 5000km.... dálnice 110km/h = 6,3l; mimoměsto 7,2l; město 8,5l a při rychlosti nad 130 to jde dalece nad 8 litrů
  11. Pmsgcz

    Doplňky pro Rifter

    původně sem pár doplňků chtěl ale pak na mě prodejce mrknul a tak nějak polopaticky mi naznačil že určitě žádný doplněk kupovat nechci že sice mají vše včetně drahé autolékárničky ale že to určitě nepotřebuji. Je pravda že až na výjimky lze vše sehnat mnohem levněji jinou cestou.
  12. Pmsgcz

    Aktualizace radia obrazovky

    tak co nahodilo to něco nového? Mě se ta aktualizace objevila až dneska
  13. Pmsgcz

    Dodací lhůta Rifter

    Mnooo pokud se nepletu tak je tam napsané že pokud do 30 dní od uplynutí lhůty nedodají vůz tak můžeš odstoupit s tím že ti vrátí zálohu...ale pozor byla tam klauzule něco jako "poníženou o příplatkovou výbavu"
  14. Pmsgcz

    Android auto, Mirror link

    jj, dá se to zprovoznit už i česky, furt mi to ale padá, odpojuje se atd......často mi to dělá že po znovupřípojení mi nefunguje hlasové ovládání a občas ani přenos zvuku z tel do auta a tak musim "pročistit telefon" a někdy i vypnout auto. Bohužel sem ani nenarazil na pořádný seznam příkazů které by to akceptovalo.... Zatím mám odzkoušeno Volej "XZY" -edit : a odpoledne už to rozpozná 1 z 10 trasa do "xyz" navigovat do "xzy" přehraj "xyz" - platím si google music přehraj hudbu - platím si google music edit: je to docela citlivé na to co řeknete, "navigovat do" pozná ale "naviguj do", "navigace do" atd už ne. Navíc ne všechny příkazy které umí Google Now resp Gogle asistent umí Android Auto. Marně sem se hodinu pokoušel napsat SMS. občas mi to přečte zprávu a sdělí že můžu odpovědět příkazem "odpovědět" ale když řeknu odpovědět tak mi řekne že nerozumí příkazu
  15. Pmsgcz

    Android auto, Mirror link

    jj povedlo, Android auto, na začátku sem s tim měl trochu problémy pak sem vyměnil kabel a je to lepší. Ale i teď to není 100% občas se nepřipojí, občas se odpojí, občas to přeskočí na tel a musim dát znova zdroje a android auto.....a často se mi po vypnutí motoru a odejití z vozu neukončí v telefonu a jede dál na pozadí.
×
×
  • Vytvořit...