Přejít na obsah

myomer

Nováček
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli myomer

  • Datum narození 30. červen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

myomer's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

2

Popularita

  1. myomer

    Dodací lhůta Rifter

    No to je asi jediná věc které na tom autě prostě nerozumím Jinak Objednaný Allure s 130k a dlouhý.... musím říct, že o autě jsem si zjišťoval celou dobu něco a stejně jsem překvaapený jak je to pohodlné na hrbolech... Je to takový náklďák oproti partnerovi co jsem měl předtím
  2. myomer

    Dodací lhůta Rifter

    Tak objednáno na začátku unora a manuál dorazil včera. Spolu s mým autem dorazil i jeden GT line s automatem a ten byl objednaný už v listopadu docela dlouhá doba. Ale nemohu přijít na to jak zprovoznit nezávislé topení na tu dálku... nevíte někdo postup? umím si to naprogramovat v počítači, ale na ovladač mi to nefunguje. Kdyby měl někdo tip tak budu rád.
  3. myomer

    Dodací lhůta Rifter

    asi se to nějak rozjelo, Já objednáno na začátku února a už je vyrobené, teď už jen doprava ( Long, diesel, manual, webasto)
  4. myomer

    Dodací lhůta Rifter

    Tak jestli jsem správně koukal, tak ve druhé řadě je stejně místa jak v longu, tak v v tom krátkém
  5. myomer

    Dodací lhůta Rifter

    díky za tip, jdu to najít.
  6. myomer

    Dodací lhůta Rifter

    objednán 130k diesel výbava allure, oranžová barva a příplatky navigace, kryyt pod motorem, otevíratelné okno, couvací kamera, dvouzona, náhradní kolo, zásuvka 230 a asi duvod mého dlouhého dodání a to nezávislé topení.
  7. myomer

    Dodací lhůta Rifter

    Toho se nějak nebojím. Nevím kdy jsem naposledy slyšel o tom, že by někomu vykradli auto u nás. Jinak je zajímavé že jsem volal k pár dealerům a ptal jsem se jak je na tom rifter long s místem v druhé řadě oproti tomu krátkému a každý mi říkal něco jiného. Někdo říkal, že je to stejné a někdo, že je tam více místa.
  8. myomer

    Dodací lhůta Rifter

    Zdravím, patřím taky mezi ty co mají objednaného riftera. Objednával jsem 6. února, ale bohužel pořád není ve výrobě. Ale o co mi jde, Jezdil sjem teď autem s handsfree přístupem a říkám si, že bych si ho tam chtěl ještě dohodit, myslíte, že když ještě není ne výrobě, že by se dala pozměnit objednávka?
×
×
  • Vytvořit...