Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ostuda 7:3

Recommended Posts

Guest Ludweek
Odesláno

vyjadri se k tomu nekdo?? ja zatim nemam slov...jenom ze vystoupeni nasich reprezentantu na olympiade je snad to nejhorsi co si pamatuju :( jediny zapas co zvladli tak byl proti slovakum a to taky dost se stestim...jsou dost marni :D

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

vyjadri se k tomu nekdo?? ja zatim nemam slov...jenom ze vystoupeni nasich reprezentantu na olympiade je snad to nejhorsi co si pamatuju :( jediny zapas co zvladli tak byl proti slovakum a to taky dost se stestim...jsou dost marni :D

team je zjevne spatnej uplne celej turnaj. ctvrtfinalovemu vitezstvi v mnohem napomohli prave slovaci, pac totalne vymekli v prnich 2 tretinach. kdyby hrali celej zapas to co hrali poslednich 10 minut tak nas daji. mne se dnes zdalo, ze svedove se celej zapas prijemne bavili.

imho to 4. misto jisti. :roker

Odesláno

Děs! to? vše co k tomu mám

Přesně souhlasím,mě to připadá jako by tam naše výprava jela na výlet!80 lidi realizačního tymu+manželky se tam jeli akorát zadarmo ožrat a zalyžovat si-hrůzaaa!!!:grr:grr.Ještě že máme i poctivý sportovce,kteří makaj-:papadřou jako Katka!!!:super

ps:a oni nedokážou ani vyplnit přihlášky ke startování štafet-co tam dělali?????I v tom sportu jsou dneska na prvním místě prachy!!!:grr:grr

Odesláno

I kdyby stáli v bráně Hnilička s Vokounem dohromady tak s tou naší děravou obranou by nic nezmohli. Myslím, že Švédi ten zápas nakonec brali spíš jako lehčí trénink.

Odesláno

Ahoj.Líbil se mi slovenský hráč po prohraném zápase \"náš soupeř byl lepší\".Nelíbil se mi náš reportér,který se prezentoval otázkou na trenéra českého mužstva po prohře: \"co uděláte pro to ,aby jste byli lepší?\".A pak ve štafetě běží závodník,který tam vůbec neměl co dělat!Nebo našeho jiného - běžkaře nechtěl nikdo vystřídat ve vedení,nechali se tahat a pak ho předběhli.Tak trochu mi ta olympiáda připomíná i dokumentární pořad o návratu našich sportovců sovětskou lodí z Austrálie!Tam \"političtí vedoucí\" brali E.Zátopkovi i drobné dárky se slovy,že to nepatří jemu,ale všemu lidu!

Ano,je to asi jen o penězích!!A proto mi ani nevadilo,když náš sportovec po návratu z Nagána svou medaili prodal a blbečkům,co ho pomlouvali vzkázal,že si vše financoval sám,tak co se vzrušujou.

To,co v poslední době vidíme,je to opravdu ještě OLYMPIÁDA?

Příspěvek jsem napsal s tím,co jsem stihl vidět sám a je to jen můj názor.

Odesláno

No jo,jen co prohrajem tak všichni už říkaj jak je to hrozný a tak:xvul řekl bych že je uspěch že dnes skončíme při nejhorším čtvrtý,i když já doufám že povezeme domů bronz!To neexistuje jiný místo než první?...já jsem docela rád že jsme dobří a skončili jsme v první 4ce na olympijských hrách!!hoši děkuju:papa

Odesláno
Původně zaslal: Kubis

Ano,je to asi jen o penězích!!A proto mi ani nevadilo,když náš sportovec po návratu z Nagána svou medaili prodal a blbečkům,co ho pomlouvali vzkázal,že si vše financoval sám,tak co se vzrušujou.

Kubisi, motáš jablka s hruškami dohromady, pleteš informace do sebe, nechápeš rozdíl mezi zimní a letní olympiádou,...

Pro tvojí informaci: medaili prodal Lukáš Pollert, získal ji za vodní slalom a ten se určitě na zimní olympiádě v Naganu nejel.;)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Málo kdo ví, že Emil Zátopek omylem utíkal 10 kol místo 9ti. Něco jako Forest Gump.

a ještě vyhrál jo:o:super
Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Kubis

Kubisi, motáš jablka s hruškami dohromady, pleteš informace do sebe, nechápeš rozdíl mezi zimní a letní olympiádou,...

Pro tvojí informaci: medaili prodal Lukáš Pollert, získal ji za vodní slalom a ten se určitě na zimní olympiádě v Naganu nejel.;)

Leda, že by se jela nějáka eskimácká soutěž. :D

Guest Ludweek
Odesláno

tak s odstupem casu to vidim takhle :D ve skupine zahrali to co \"museli\"...dotali slovaky a to jim \"pomohlo\" projit ctvrtfinalem...a potom se to cely zvrhlo :D vsem tem mym emocim prispelo asi to ze jsem na jejich viteztvi vsadil nemalou castku...taky na viteztvi rusu coz jsem taky projel (nastesti v jedny sazence :) )...takze to beru jako ponauceni pro priste....ne vzdy se to musi podarit tak jak si to preji ja (a cely narod) a ze uz nemam sazet tak vysoko :D chtel jsem se zahojit na finale a vsadit na finy :D nastesti mi to pritelkyne zatrhla...dekuji svetlusko :D takze to cely pro me bylo dost prekvapivy a infarktovy ale nic to nemeni na tom ze s tema svedama to kuci mohli zahrat o neco lip :) presto jim dekuji za bronzovy medajle :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...