Jirka.budejovice Odesláno 18. červen 2019 Autor Odesláno 18. červen 2019 Ještě čekám až mi přijde fólie na lišty, jinak ano Citovat
krtek 2 Odesláno 18. červen 2019 Odesláno 18. červen 2019 tak sa pochval nie? ci az na hotovo? Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 18. červen 2019 Autor Odesláno 18. červen 2019 Až to bude v autě. Popravdě sám jsem na to zvědavý. Ale mám tmavě šedé, hodně podobné sedačkám. Jen to má takové tmavší cmouhy, ale myslím, že to bude OK Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 20. červen 2019 Autor Odesláno 20. červen 2019 Předek taky hotov, už jen nahodit tapeci a skládačka je hotová Citovat
krtek 2 Odesláno 20. červen 2019 Odesláno 20. červen 2019 snad si to dobre polepil nahlavnejsie po okrajoch dole inak ti bude zatekat na koberec to co bude stekat po izolacii z vnutra dveri Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 20. červen 2019 Autor Odesláno 20. červen 2019 Nebude, už bylo pár slejvaku a nic. Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 21. červen 2019 Autor Odesláno 21. červen 2019 (upraveno) Tak hotovo. Folie nesla hezky nalepit takže listy jsem nechal původní. Vypadá to dobře. Látka je víc podobná materialu sedaček než originál tapeci. A zvuk repro super. Konečně jsem spokojený Upraveno 27. červen 2019 uživatelem Jirka.budejovice krtek 2 ohodnotil 1 Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 21. červen 2019 Autor Odesláno 21. červen 2019 (upraveno) Ještě proběhlo provedení stříšky proti vodě. Zda se ze to pomohlo i zvuku, když se to privřelo, možná ale je to jen pocit. Upraveno 21. červen 2019 uživatelem Jirka.budejovice Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 22. červen 2019 Autor Odesláno 22. červen 2019 (upraveno) Odhlučnění hotovo Upraveno 25. červen 2019 uživatelem Jirka.budejovice radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 27. červen 2019 Autor Odesláno 27. červen 2019 Malý kožený packet z AliExpressu. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 27. červen 2019 Autor Odesláno 27. červen 2019 Dodělání zásuvky a druhého světla v kufru, bohužel z predface verze. Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 28. červen 2019 Autor Odesláno 28. červen 2019 (upraveno) Aspoň někdo se dnes vykoupal. Konečně vše složené. V autě je super ticho. Kam se hrabe leckteré nové auto. Investice do tlumení se vyplatila Upraveno 30. červen 2019 uživatelem Jirka.budejovice OK406, radim.1008 a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 29. červen 2019 Autor Odesláno 29. červen 2019 Chromové lišty jsem měl už spíš šedivé než chromové. Dlouho jsem přemýšlel co s nimi. Nakonec je zřetelně oživil bezbarvý lak. Snad tam vydrží. Dále jsem poopravil popraskané a zašlé světlomety. Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 5. červenec 2019 Autor Odesláno 5. červenec 2019 Protože mi vepředu stále něco bouchá, došlo na ložiska v horním uložením tlumičů. Hrozná práce. Už bych se do toho bez vzduchu a rázové pistole na stahováky nepouštěl. Ložiska SKF France vyměněny za ložiska SKF France, které byly v krabičce od SNR. Cena 350Kč za kus. To se to hned lehčeji točí volantem. Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
OK406 Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 Dobrá práce i péče o 406. Vím, co to znamená, měnit horní uložení. Hlavně, stahování pružin, pouze ráčnou nebo klíčem. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 chlapyy, nechci být za chytrolína, ale když si přinesete do servisu oba tlumiče, pružiny, ložiska, misky atd. v tašce, během půl hodiny bylo vše složeno a za 300 Kč, takže se ani nevyplatí kupovat stahovák (pro toho, co se opravami aut neživí) Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 5. červenec 2019 Autor Odesláno 5. červenec 2019 před 1 hodinou, Péťa napsal: Pružiny jsi u toho neměnil? Není důvod. Oni ty ložiska sice už byly KO ale ještě se nějakým způsobem pootaceli. A horní uložení jako takové bylo úplně OK takže bylo dobré že jsem objednal jen ložiska Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 5. červenec 2019 Autor Odesláno 5. červenec 2019 před 8 hodinami, ozzy56 napsal: chlapyy, nechci být za chytrolína, ale když si přinesete do servisu oba tlumiče, pružiny, ložiska, misky atd. v tašce, během půl hodiny bylo vše složeno a za 300 Kč, takže se ani nevyplatí kupovat stahovák (pro toho, co se opravami aut neživí) Za chytrolina nejsi. Nechtěl jsem se vázat na servis a řešit, že až to vyndám tak to jiným autem musím někam zase dovážet. Ale je to tak debilni práce, že příště už to udělám Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 9. červenec 2019 Autor Odesláno 9. červenec 2019 (upraveno) Když už horní ložiska, tak i čepy a stabilizační tyčky. Jinak konečně u Meyle pochopili, že než udělat utahování torxem je lepší na straně čepu udělat vybraní na 16ctku klíč. A Lemforder naopak konečně u čepu řízení utahování torxem udělal. A konečně jsem si splnil sen a pořídil Ouragany. Pohodlí zůstalo ale lépe to sedí. Upraveno 14. červenec 2019 uživatelem Jirka.budejovice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.