Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak včera a dnes provedeno vystříkání dveří Dinitrolem a při té příležitosti provedena výměna původních repro za FOCAL Inside. Změna je opravdu patrná. Řekl bych, že to hraje jako 407ma s JBL systémem.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Odesláno

Focal i JBL jsou v oblasti HiFi velcí hráči, takže se počítá s tím, že to bude hrát :super

Odesláno

Ono, dokud člověk "nečuchne" k něčemu lepšímu, tak je do té doby vždy spokojen :D

Odesláno (upraveno)

Docela si potrpím na domácí hifi, ale musím říct, že i v základu 508 nehraje špatně. Hraji FLAC přímo z TIDALU skrze android auto a hezký. Možná chybí průraznější basy, ale detail to má. Každopádně budoucí přestavbě se taky nebráním. Kolik jsi za ty měniče od Focalu dal @HonzaZ?

Upraveno uživatelem Braver
Odesláno

Ano, v základu to nehraje špatně, ale našel jsem tyto repro určené přímo pro nové modely Peugeotu a tak jsem neodolal a koupil je. Proti originálu jsou basy důraznější a výšky zvonivější. Ty výšky mi u originálu trochu chyběly. Cena normálně v ahifi 8490,- za sadu, takže krát dvě. Mě se je podařilo sehnat v akci za cca 13500,- komplet.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Neměl by jsi náhodou fotku jak vypadá asistent z vnějšku vozu? Respektive jak je řešené jeho umístění/montáž? Jestli správně chápu ty radary, že se zapustí do nárazníku jako parkovací senzor?

Odesláno

Na ten návod jsem právě koukal. Takže to je schované. To je zajímavý... Myslím že vím, co namontuju do 307 :) Akorát se pokusím zakomponovat LEDku do zrcátka pod sklo, já neriskuju žádnou drahou škodu.

Odesláno

Jj, je to schované. Nárazník nesmí být kovový. Nad LEDkou v zrcátku jsem také uvažoval, ale problém je v tom, že je tam dvoubarevná LEDka a ještě je v tom trojúhelníčku beeper. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...