zenes Odesláno 16. duben 2019 Odesláno 16. duben 2019 (upraveno) 02/2019 - 1.6 PureTech 180 GTline EAT8 - Biela Nacré + Grip Control, Alarm a superuzamykanie + bezpečnostné skrutky kolies, original peugeot Pack Príves: Odnímateľné ťažné zariadenie, 13-pin kabeláž, Systém stability prívesu, Drive Assist Pack + Pack Bezpečnosť Plus, City Pack 2 - 1, Bezdotykové dvere batožinového priestoru, Vyhrievanie čelného skla, NAVIGAČNÝ SYSTÉM + Rádio s DAB Tunerom, FOCAL® Premium Hi-Fi System, Bezdrôtové nabíjanie smartfónu (Qi štandard) + 220 V zásuvka, Pack Electric, Pozdĺžne profilované hliníkové strešné lyžiny Upraveno 16. duben 2019 uživatelem zenes Laďa, kemo, Jarin011 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Fangluin Odesláno 17. duben 2019 Odesláno 17. duben 2019 Konečně někdo s novým 1,6 puretechem. Jaký je? Citovat
zenes Odesláno 17. duben 2019 Autor Odesláno 17. duben 2019 Tento este zabehavam, no cca 3 mesiace dozadu mal som predtym zabehnuty a teda dal som mu do tela, okrem ineho ma tento pt1.6 twin-scroll turbo, proste raketa, EAT8 v sporte radi ako besne, ak je kludna jazda je motor nepocutelny. kemo, Jarin011 a Agrafik ohodnotil 3 Citovat
Romeo2006 Odesláno 7. červen 2019 Odesláno 7. červen 2019 Nádherné autíčko !!! Presne nad takýmto uvažujem. Len sa bojím od spotreby . Môžem sa spýtať, aká spotreba Ti vychádza? Ďakujem Citovat
zenes Odesláno 7. červen 2019 Autor Odesláno 7. červen 2019 mimo mesto kludna jazda priemerne 6,2l/100km, v meste priemer 8l/100km, ak nato dupes po meste aj 10l/100km Citovat
Mikis Odesláno 8. červen 2019 Odesláno 8. červen 2019 Ty jo fakt pěkný a výbava snad vše co tam můžou dát, tak ať slouží. Citovat
Martin Pittner Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen Zdravím , jsem si ho pořídil taky , je to dravej mazel BubakGS ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen Ať slouží k plné spokojenosti a mnoho příjemných spokojených kilometrů.... Citovat
pavelu96 Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen @Martin Pittner proč si nezaložíš vlastní vlákno k tvému autu? Nebo to má něco společného s tímto bílým autem, jakože je to to samé a je přestříkané na červenou? Citovat
Martin Pittner Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen (upraveno) ne jenom jsem napsal ,že jsem si ho pořídil taky , je na tom něco špatného , až ho nafotím ,třeba to udělám , mám ho teprv týden Upraveno 1. květen uživatelem Martin Pittner BubakGS a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.