Weri 605 Odesláno 2. duben Autor Odesláno 2. duben Dneska je možný všechno.., Veverka je kouzelník.. sem si jistá, že by bod Á udělal taky z kopce.. Citovat
Veverka Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben (upraveno) V 2. 4. 2026 at 10:48, Péťa napsal: Nejsem s tou většinou cesty z kopce tak jistý. Když vyrazím z bodu A do bodu B a pak zpět do bodu A, tak to, co sjedu z kopce musím zase vyjet do kopce. A naopak. Nebo ne? Tak řeč byla o tom, dorazit na sraz. Cestu zpátky nikdo nezmiňoval... @Weri 605 Překlápěcí kopec vymysleli tuším už v Bullerbynu nebo jaké to tam jmenovalo... Upraveno 3. duben uživatelem Veverka Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 3. duben Autor Odesláno 3. duben Ano.., Bullerbyn a protivná narcistická, egoistická a sobecká blonďatá Líza.. kolem ní muselo bejt všechno podle ní, takže bych se nedivila, kdyby i kopec otočili.. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 4. květen Autor Odesláno 4. květen (upraveno) Tak kdo nemá dovolenou... Počítám s: @Milda 25, já, @Schreek, @Klemoň, @Veverka, Nejde: @Pe.Tr Upraveno 5. květen uživatelem Weri 605 Milda 25 a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Ve středu jedu ale měl bych to stihnout . . Jde o to co bude ve čtvrtek . . . Weri 605 a Milda 25 ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Rád dorazím Jenom ještě nevím v kolik a jak... ...do devíti bych to měl stihnout 100% Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 5. květen Autor Odesláno 5. květen Rezervace je pro 5 na 18:00.. kdyby bylo hezky, můžeme bejt venku.., tak mikču sebou.. Milda 25 ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen (upraveno) před 3 hodinami, Weri 605 napsal: ...tak mikču sebou.. Kdo je Mikča? Upraveno 5. květen uživatelem Veverka Citovat
Veverka Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen To není pežoťák, ale skútrista. Má Hondu 350 ADV Citovat
Weri 605 Odesláno Pondělí v 15:45 Autor Odesláno Pondělí v 15:45 (upraveno) Hlaste tržby.. cože - jen milión dvěstě tisíc..? Tak to se musíte víc snažit..! Tak kdo de...: já, @Schreek, @Milda 25, @Veverka, @michal222, @Klemoň Nejde...: @Pe.Tr ale co se dá dělat, když má furt pocit, že je tlustej.. Upraveno Úterý v 14:10 uživatelem Weri 605 Citovat
Milda 25 Odesláno Pondělí v 15:50 Odesláno Pondělí v 15:50 Já s tím počítám Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno Pondělí v 16:35 Odesláno Pondělí v 16:35 Dorazím později, cca sedma - půl osmá. S jídlem na mě nečekejte Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno Pondělí v 17:42 Odesláno Pondělí v 17:42 budu spalovat to srazové obžerství Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno Pondělí v 20:14 Odesláno Pondělí v 20:14 @ChouLu Jestli má kouli, tak přijde. Jestli ji nemá, tak asi (radši) nedorazí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.