Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hezký, ale já to nepoužívám. Mám totiž podobný zkušenosti. Nám ukradli služební auto se zámkem ŘP a když ho našli, tak to bylo normálně zamčený a volantem šlo v pohodě točit. Policajti říkali, že je to normální. Jinak už se to tady několikrát probíralo. Ale tohle je taky pěkný :o

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Mi to nejde nějak spustit:( kliknu na to a prázdná stránka:(

Musíš počkat než to stáhne... je to dost velké

Odesláno

Jak vidim, tak to asi nema cenu do toho vrazet nejake tisice, kdyz se tam da dostat behem par vterin, to si radsi najdu nejakeho sikovneho elektrikare, a nechat si tam zabudovat nejaky tajny vypinace....., Ale kdyz to auto budou chtit ukradnout, tak oni si poradi!! Jinak pekny video:mrk

Odesláno

A já zrovna tomuhle systému docela věřil. Docela se mi osvědčuje parkovat u frekventované ulice pod lampou. Nedávno byly vykradený 4 auta to moje mezi nima a jediný zůstalo celý a nebo je asi nezajímala stará 205

Guest Ludweek
Odesláno

ja bych nomoh byt zlodej...by me to za ty dobouchany a zlamany prsty nestalo :D :D

Odesláno
Původně zaslal: WiZiPoK

ale taky asi nikdo znas nema takovy slusny sverak v obyvaku :)

To mají jen zkušení zlodějíčci. ;)

Já mezi ně nepatřím. :bojim

• O 4 týdny později...
Odesláno

fab pouziva taky bezpecne zamky a daji se taky otevrit

hold zase nekdo na to prisel, nez se to vychyta, to bude xvili trvat

skoda ze to nevymysleli cesi ;))

Odesláno

vzhledem k tomu ze pry od roku 2003 maji nove vlozky, ktere neumoznuji pouziti bump key resp. SG(a maji na to certifikat) a tuhle informaci zverejnili az ted

zalezi na tom, jak stare je to video, ale ze by bylo 3 roky stare se mi verit moc nexce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...