Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Díly z modelu 406 2.0 HDi 66 kW MUX


FALC

Recommended Posts

Ahoj nabízím díly z mého peugeotu peugeot 406 2.0 HDi 66 kW r.v. 2002 stříbrná metal Mux model. Motor je bez problému najeto 280k. Díly postupně vyndavám. Kdyby někdo měl zájem, není problém cokoli za rozumnou cenu nabídnout :) Fotky na přání klidně dodám. Kdyby někdo něco potřeboval tak stačí napsat zprávu. 

Repro JBL a interiér (tapeci s ozdobnymi lištami) 

DSC_0059.JPG

DSC_0060.JPG

DSC_0061.JPG

DSC_0062.JPG

DSC_0063.JPG

DSC_0064.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Ferry, úplně ještě ne, o jak velkou cast by se ti jednalo? Charlie1 ano je tam kožený volant (stav je hezký, ten navlek ho chranit celou dobu), pokud chceš, ted se k tomu bohužel nedostanu, ale za dva týdny ti muzu poslat fotky at posoudis sam. A u airbagu ti moc neřeknu. Klasicky co se daval do nového modelu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je mi jasny, COckem si to bodnu, to problem neni. Chtel jsem ted jen jit pred STK tou nejjednodussi cestou, vzit kus hotovyho plechu, at to nemusim vystrihavat a tvarovat, aby to bylo raz dva. Ono za 700 se prodava druhovyroba celyho lemu, az si s tim budu chtit poradne vyhrat, vcetne novych prahu, tak koupim ten

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a kastle pujde do srotu, po rozebrani ? Pac takhle bys nemusel smutnit a mohlo by te tesit, ze kus tveho krasavce bude zit dal a dal jezdit :))  Ono klidne bych to vzal i s tema prahama, kdyz by byly uvnitr pekny, to bysme mohli kouknout kamerou do dutin a ja bych si je odvrtal a odriznul, ono zas lepsi origo starsi plecharina (kdyz neni chycena) nez druhovyroba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...