otojanicek Odesláno 7. leden 2019 Odesláno 7. leden 2019 Ahoj, tak opět malý tip.......... tentokrát pro ty kdo mají zájem lépe informovat ty co jedou za vámi, ohledně toho že brzdíte..... našel jsem na aliexpressu a velice se mi zalíbilo Viz tato součástka za cca 2,5 USD ....... Flash Strobe Controller GS-100A Flasher Module https://www.aliexpress.com/item/EAFC-Universal-Flash-Strobe-Controller-GS-100A-Flasher-Module-for-Vehicles-Car-LED-Brake-Stop-Light/32906167370.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.69ed4c4dw9vQSy Po montáži tu funguje takto : Montáž vypadala asi takto : 1. sundat vnitřní černou plastovou lištu pod 3. brzdovým světlem.... levý kulaty klip se mi podařilo ulomit...musel jsem pak při zpetné montaží nalepit sekundovým lepidlem. 2. odmontovat 2 matky a pak opatrně "vyloupnout " to brzdové světlo z díry....musí se tomu pomoci i z venku nějakým plastovým náčiním...protože to samo nejde ven a taky jsou tam takové jazýčky které jetřeba odloupnout. 3.bud nechat klasické žárovky, a nebo ideálně vyměnit za LED žárovky ( z aliexpresu)....ty dokážou plnohodnotně udělat to uvodní strobo světlo....klasické puvodní žárovky se na ten strobo impuls z toho modulu "nechytají"....nedokážou to.... ten další trojblik ale puvodní žárovky hravě zvládnou ( pro moje LED W5W náhrady jsem musel zvětši otvory ...viz foto s tím vrtakem) 4. odmontovat konektor a pak "napájet " ten modul 5. kompletace Pozdravy z Brna Ota Citovat
krtek 2 Odesláno 7. leden 2019 Odesláno 7. leden 2019 tiez som s to chcel dorobit ale nakoniec som od toho odskocil a to preto ze v orginale to funguje sofistikovanejsie ,aktivuje sa to len pri nudzovom brzdeni ,a pri normalnom brzdeni svetla funguju klasicky Péťa ohodnotil 1 Citovat
Mojo2 Odesláno 7. leden 2019 Odesláno 7. leden 2019 to by mě zajímalo, co na to řeknou na STK... loque a Dodo1976 ohodnotil 2 Citovat
Pacho69 Odesláno 7. leden 2019 Odesláno 7. leden 2019 Když jsem tuhle hovadinu viděl poprvé, chvíli jsem přemejšlel, jestli řidič nedostal epileptickej záchvat, pak mi došlo, že to bude nějakej tůzing. Péťa ohodnotil 1 Citovat
pesastor Odesláno 7. leden 2019 Odesláno 7. leden 2019 Nic jineho nez dalsi ku*vitko! Az za Tebou pojedou Pomahaci a Chranici tak Ti naprosto opravnene seberou STKcko a potesej Te nejakym presunem hotovosti! loque ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.