Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neumím si představit kormidlovat s ním z rejdu do rejdu, nebo je tam tak těžký převod jako u F 1 ?  prostě se mi nelíbí a fertig, proto ta červená...,  s koprovkou máš pravdu :)

Odesláno
před 2 hodinami, Péťa napsal:

Chce to vyzkoušet, ne hned odsuzovat. To je, jako když dítě řekne, že nejí koprovku, aniž by ji vzalo do pusy ;)

Koprovku nejím :D 
Jinak vyzkoušené to mám už dávno - z motokár. Ale po 2hod jízdy v motokáře máš pak problém, že auto nezatáčí, protože je tam těch otáček mnohem víc :aut 

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, ozzy56 napsal:

neumím si představit kormidlovat s ním z rejdu do rejdu, nebo je tam tak těžký převod jako u F 1 ?  prostě se mi nelíbí a fertig, proto ta červená...,  s koprovkou máš pravdu :)

Bude to podobné jako u Tesly Cybertruck, žádné "točení" nebo "ručkování" - maximální rejd bude sotva půl otáčky volantu...

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno
před 45 minutami, MJSytic napsal:

Koprovku nejím :D 
Jinak vyzkoušené to mám už dávno - z motokár. Ale po 2hod jízdy v motokáře máš pak problém, že auto nezatáčí, protože je tam těch otáček mnohem víc :aut 

Do který motokáry jsi se vešel? Pokud nebyla spešl velká? 😀

Tam není hřeben jen spojovačky. 

Odesláno (upraveno)

mno, jak píšu--těžký převod jak u F 1 nebo motokáry 😯, při 130 na dálnici pohnu volantem a vyletím z dálnice ?? nebo bude proměnlivý převod ??  elektrický přenos z ,,volantu'' na kola ??  tak tohle s radostí přenechám dalším generacím 😉   nee, děkuji, nechci  

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...