ozzy56 Odesláno 18. listopad 2025 Odesláno 18. listopad 2025 neumím si představit kormidlovat s ním z rejdu do rejdu, nebo je tam tak těžký převod jako u F 1 ? prostě se mi nelíbí a fertig, proto ta červená..., s koprovkou máš pravdu Hafity ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 18. listopad 2025 Odesláno 18. listopad 2025 Hele, taky se mi nelíbí. Ale to neznamená, že nemůže fungovat. Rád si to někdy vyzkouším, až bude příležitost. Dix1 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 18. listopad 2025 Autor Odesláno 18. listopad 2025 před 2 hodinami, Péťa napsal: Chce to vyzkoušet, ne hned odsuzovat. To je, jako když dítě řekne, že nejí koprovku, aniž by ji vzalo do pusy Koprovku nejím Jinak vyzkoušené to mám už dávno - z motokár. Ale po 2hod jízdy v motokáře máš pak problém, že auto nezatáčí, protože je tam těch otáček mnohem víc Citovat
pavelu96 Odesláno 18. listopad 2025 Odesláno 18. listopad 2025 (upraveno) před 2 hodinami, ozzy56 napsal: neumím si představit kormidlovat s ním z rejdu do rejdu, nebo je tam tak těžký převod jako u F 1 ? prostě se mi nelíbí a fertig, proto ta červená..., s koprovkou máš pravdu Bude to podobné jako u Tesly Cybertruck, žádné "točení" nebo "ručkování" - maximální rejd bude sotva půl otáčky volantu... Upraveno 18. listopad 2025 uživatelem pavelu96 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 18. listopad 2025 Odesláno 18. listopad 2025 před 45 minutami, MJSytic napsal: Koprovku nejím Jinak vyzkoušené to mám už dávno - z motokár. Ale po 2hod jízdy v motokáře máš pak problém, že auto nezatáčí, protože je tam těch otáček mnohem víc Do který motokáry jsi se vešel? Pokud nebyla spešl velká? Tam není hřeben jen spojovačky. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. listopad 2025 Odesláno 18. listopad 2025 (upraveno) mno, jak píšu--těžký převod jak u F 1 nebo motokáry , při 130 na dálnici pohnu volantem a vyletím z dálnice ?? nebo bude proměnlivý převod ?? elektrický přenos z ,,volantu'' na kola ?? tak tohle s radostí přenechám dalším generacím nee, děkuji, nechci Upraveno 19. listopad 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.