Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Citroen C5 3.0 V6 155kw benzín

Recommended Posts

Odesláno
před 14 hodinami, Ajdamek napsal:

Ta cena je hodne sebevedoma, mu tam asi skocila omylem dopredu ta jednicka :D

Dal jsem Ti sice lajk ale nedalo mi to dnes a nafiltroval jsem si ty aktualni C5 na Sauto.cz a tentokrat poradne. Kdyz vezmes v potaz, ze ti tam s prihlednutim k roku vyroby, palivu a kilometrum vyleze 6 slovy sest kusu a tahle je z nich jedina s poradnym motorem (mozna bych zvazil jeste 2.0, ok) myslim ze ta cena neni premrstena a uz vubec ji neprebyva jednicka ;)  A samozrejme mohl to takhle jen nastrelit aby bylo kam o par tisic ustupovat. Protoze pokud nenajde silence jako sem ja bude muset ustupovat...

https://www.sauto.cz/osobni/hledani#!category=1&condition=1&condition=2&condition=4&fuel=1&priceMax=200000&tachometrMax=100000&yearMin=2008&manufacturer=13&model=90

Odesláno

taky myslím, že cena není přehnaná a je stanovena s úmyslem jít dolů...;) , už proto, že těch ''pacientů'', kteří chtějí třílitrový benzín zas tak moc není

P.S. StibTo sorry :P

Odesláno (upraveno)

Co koukám po mladých kolem do 25, tak snad nikdo nemá nic pod dvoulitr, vlastně jo, jeden má pašíka CC 1.8TSi. Prostě nic kolem 1.2-1.6, tříválce ... se nekoná. A ukázat pod kapotou V6 v benzínu, nebo naftě by přivedla kámoše do extáze :D.

Posledně jsem byl na pumpě, přijel oháknutý borec s kšiltem s bavorákem a než jsem dotankoval, tak on stihnul natankovat, zaplatit a odjet. Za těch 300 co svítilo na stojanu, ale asi moc daleko nedojel.

Závěr: spousta mladých banány neřeší, hlavně že to jede - po výplatě, tak věřím tomu, že si to někdo brzy koupí i tu C5 V6.

Upraveno uživatelem Agrafik
Odesláno

@Agrafik pár "borců s kšiltem" znám a většinou moc rozumu nepobrali. Ale to samozřejmě nevypovídá o tom, zda mohou či nemohou mít na plnou nádrž paliva :)

Odesláno
V 22. 11. 2018 at 13:09, StibTo napsal:

Dal jsem Ti sice lajk ale nedalo mi to dnes a nafiltroval jsem si ty aktualni C5 na Sauto.cz a tentokrat poradne. Kdyz vezmes v potaz, ze ti tam s prihlednutim k roku vyroby, palivu a kilometrum vyleze 6 slovy sest kusu a tahle je z nich jedina s poradnym motorem (mozna bych zvazil jeste 2.0, ok) myslim ze ta cena neni premrstena a uz vubec ji neprebyva jednicka ;)  A samozrejme mohl to takhle jen nastrelit aby bylo kam o par tisic ustupovat. Protoze pokud nenajde silence jako sem ja bude muset ustupovat...

https://www.sauto.cz/osobni/hledani#!category=1&condition=1&condition=2&condition=4&fuel=1&priceMax=200000&tachometrMax=100000&yearMin=2008&manufacturer=13&model=90

Kdyz jsem chtel prodat svou 407mu 3.0 4roky zpet, takze 9 let stare auto za 110tkc, tak mi za dva mesice zavolali jen z acek a z auto esa. Taky mam rad velke motory, ale vetsina lidi z ty spotreby vstavaj vlasy na hlave. To se pak odrazi samozrejme na cene :(

celkove mi prijdou ty ceny C5 nastreleny, ale koukam, ze inzerat zmizel, treba se postestilo :D

Z hlediska zabavy a servisu mi prijde za tyhle penize lepsi koupit bmw e90. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Už je zase na prodej. Za 181.500,-

Ale teda ten bok u spolujezdce je fakt fujtajblovej, navíc mezi PP blatníkem a předním nárazníkem vůbec nesedí barva. 

Odesláno

Jako... Za 10 let starý auto navíc s drblym bokem dá 180 opravdu jen blazen (ci nadsenec) :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...