mmmb Odesláno 17. listopad 2018 Odesláno 17. listopad 2018 Ahoj odešel mi ostřikovač předního a zadního okna. Ostřikovač světlometů fungovaly protože jsou zvlášť. Originál stojí kolem tisícovky, tak jsem se díval na náhrady. našel jsem toto: TOPRAN Vodní čepadlo ostřikovače skel TPR 720 299 za 122,- Vypadá sice jinak, ale pasuje konektor, otvor i zasazení do nádržky :-) 1. fotka - staré motorky, ten vpravo už je fest zarezlý 2. náhrada - jen se přehodí hadičky 3. nasazeno - při nasazování pozor ať nezatlačíte těsnící gumičku do nádobky, blbě se pak vytahuje 4. před nasazením loque a alternativ ohodnotil 2 Citovat
ngwtrx Odesláno 5. prosinec 2018 Odesláno 5. prosinec 2018 Nazdar, rozpojila se mi hadička kousek od nádobky ostřikovače, mám dotaz jestli stačí sundat kolo a oddělat podběh a je tam přístup jak máš na fotce. Děkuji. Citovat
mmmb Odesláno 19. prosinec 2018 Autor Odesláno 19. prosinec 2018 Ano, stačí podběh na straně blatníku a případně zespodu nárazník, tím to taky povolí. Citovat
hakavcak Odesláno 15. květen 2022 Odesláno 15. květen 2022 to těsnění fakt jde blbě ven ještě, že šla kolem sousedka Péťa, ozzy56, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.