chuck11 Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Neon chuck11: ta tvoje varianta je teda hodně \"prasácký řešní\" :bojim:roll:roll:P:P Tak to mi řekni včem je prasácké řešení:myslim:o Citovat
Neon Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Tobě to připadá pohodlný lézt dozadu, když chceš zapnout osvětlení pedálů??? A když tě stopnou poliši, co uděláš, aby nerejpali? Skočíš narychlo dozadu? A vytahovat žárovičku, aby mi to nepralo do xichtu?:bojim To ti nepřipadá jako prasácká varianta??? Mno - vypínač někde na sedačce je asi lepší, no ne? Ještě něco mám vytknout:D:D:D? [upravil dne 13.2.06 Neon] Citovat
Hadra Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 dávat to ne dveře mi přijde divný ( teda pokud se to rožíná pořád a nejde to vypnout ) to pak vysáváš auto a svítíš...? Já to mám napojený taky na zadní světla. A jak jsem psal dříve - když šlápnu na brzdu, tak mi ten neon za oknem zhasne a rožne se brzdovka. Citovat
chuck11 Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Neon Tobě to připadá pohodlný lézt dozadu, když chceš zapnout osvětlení pedálů??? A když tě stopnou poliši, co uděláš, aby nerejpali? Skočíš narychlo dozadu? A vytahovat žárovičku, aby mi to nepralo do xichtu?:bojim To ti nepřipadá jako prasácká varianta??? Mno - vypínač někde na sedačce je asi lepší, no ne? Ještě něco mám vytknout:D:D:D? [upravil dne 13.2.06 Neon] Osvětlení pedálů mám zapnuté pořád-poliši na to vůbec nerejpou,už mě stavěli 2krát a ten jeden chtěl dokonce návod jak to udělat:P:P Vytahovat žárovičku-vůbec ne tu totiž vůbec nepoužívám takže je tam k ho*nu,a kdyby ti to až tak vadilo tak si kup tu modrou žárovku a? to máš v jedné barvě ta tak nesvítí.tak teď mi něco vytkni:aut:D:D:D:papa Citovat
Neon Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 OK ... výtky: to, že to 2ma polišům nevadilo, neznamená, že to nebude vadit ostatním, modrou ledku tam už rok mám (samozřejmě svítí míň, ale když jedeš dýl, tak to vadí) ta žárovička je dobrá, když jdeš večer do auta, tak abys tam něco viděl, víš? To byl původní záměr, proč jí tam konstruktéři aut před XXX lety dali, a já myslim, že byl dobrej. Prostě tim chci říct, že nejlepší je vypínač bokem (i když pracnější) - nenutim ti to - měj to jak chceš, jenom sem tim chtěl naznačit, že já bych to tak nedělal:papa HOWGH:xvul:papa Citovat
chuck11 Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Neon OK ... výtky: to, že to 2ma polišům nevadilo, neznamená, že to nebude vadit ostatním, modrou ledku tam už rok mám (samozřejmě svítí míň, ale když jedeš dýl, tak to vadí) ta žárovička je dobrá, když jdeš večer do auta, tak abys tam něco viděl, víš? To byl původní záměr, proč jí tam konstruktéři aut před XXX lety dali, a já myslim, že byl dobrej. Prostě tim chci říct, že nejlepší je vypínač bokem (i když pracnější) - nenutim ti to - měj to jak chceš, jenom sem tim chtěl naznačit, že já bych to tak nedělal:papa HOWGH:xvul:papa Já sem taky neřekl,že ten vypínač bokem nezvažuju:papa HOWGH:xvul:papa Citovat
Marda106 Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 jen tak BTW. mozu se zeptat co by policajtum melo vadit na osvetleni podlahy a pedalu v aute?? vzdyt to nevadi v provozu na komunikaci nebo je to snad neco co by vadilo?? Citovat
Neon Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Konkrétně ty neonový trubičky nemaj atestaci na provoz po pozemních komunikacích a na krabičkách je vždy uvedeno, že maj bejt umístěný na místě, kde nebráněj řidiči výhledu - což by policajti mohli klidně prudit a už se mi to i stalo (nějaký řeči, že mě oslňujou) - nic jsem neplatil, ale zbytečně je to provokuje, kor, když máš i folie na oknech, plasty... - zbytečně nemá cenu šlapat bosou nohou do vosího hnízda... Citovat
Marda106 Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Neon Konkrétně ty neonový trubičky nemaj atestaci na provoz po pozemních komunikacích a na krabičkách je vždy uvedeno, že maj bejt umístěný na místě, kde nebráněj řidiči výhledu - což by policajti mohli klidně prudit a už se mi to i stalo (nějaký řeči, že mě oslňujou) - nic jsem neplatil, ale zbytečně je to provokuje, kor, když máš i folie na oknech, plasty... - zbytečně nemá cenu šlapat bosou nohou do vosího hnízda... Jo vsak v pohode ja se jenom ptal co jim na tom vadi.. ono ale zalezi asi na policajtovy protoze nekomu to nemusi vadit a tak ale jak rikas proc stoupat bosou nohou do vosiho hnizda... Citovat
white Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 klikni třeba na červené autíčko v tomto příspěvku. myslím že tam také mám takovou fotku Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 jen tak pro doplneni, nasel jsem v Pze v obchode PSelectronic docela pekny samolepici listy s LED a taky elektroluminiscencni pasek primy odkaz na zbozi zde jinak je to v sekci Domacnost,hobby,auto tady dva obrazky z webu www.pselectronic.cz na ukazku [upravil dne 23/2/06 Ferry] Citovat
chuck11 Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Původně zaslal: white klikni třeba na červené autíčko v tomto příspěvku. myslím že tam také mám takovou fotku Ses dlouho nepředved co :D:D:D Citovat
Neon Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Ferry: čéče - to je dobrý - kor ty druhý a za tu cenu 2 kusy? to je taky dobrý... Asi tam naklušu a půjdou dozadu:D Tyjo, už mi radši nic neukazujte :D:bojim Citovat
chuck11 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Taky jsem dal pod sedačku neony SY se zase předvet,jaktože nemáš tuhle fotku v peugeotu člena jinak :o:o:o:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Jak to myslíš?? Fotky v profilu mám . Citovat
Dakaros Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Máte to móóóc pěkný, taky to budu dělat na jaře! Půjde to do modra! Citovat
Sepp Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Tak to fakt je good. Normalne jsi mi nasadil brouka do hlavy - asi dame rec Citovat
Fusion Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Ferry jen tak pro doplneni, nasel jsem v Pze v obchode PSelectronic docela pekny samolepici listy s LED a taky elektroluminiscencni pasek... Super věci tam mají! Dík za tip. Škoda že digi teploměr je do 70°, bych ho hodil do chladiče. Budete tam někdo volat? zajímalo by mě do kolika km je ten tachec (http://www.pselectronic.cz/ishop/detail.php?kat=5501-254&sess=80276ecabecbc5a296363d734d0acacc#) Chci si udělat takovej digitální panel A neví někdo kde sehnat led pásky ale jakoby trubičky, k reprákům abych to zohl do kruhu? Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Ferry jen tak pro doplneni, nasel jsem v Pze v obchode PSelectronic docela pekny samolepici listy s LED a taky elektroluminiscencni pasek... Super věci tam mají! Dík za tip. Škoda že digi teploměr je do 70°, bych ho hodil do chladiče. Budete tam někdo volat? zajímalo by mě do kolika km je ten tachec (http://www.pselectronic.cz/ishop/detail.php?kat=5501-254&sess=80276ecabecbc5a296363d734d0acacc#) Chci si udělat takovej digitální panel A neví někdo kde sehnat led pásky ale jakoby trubičky, k reprákům abych to zohl do kruhu? ty trubicky bych zkousel sehnat v nejakym krame s pocitacema, dava se to dost do tech pruhlednych skrini jako dekorace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.