Guest MMMMM Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Vyprávěl mi kámoš, že viděl u známého podsvícení modrými světly vnitřku tam kde jsou pedály a nohy řidiče a spolujezdce. Nedokáži si to dost dobře představit. Viděli jste to někdo? Nebo máte to ve svém autě někdo popř. foto? Citovat
Hyjena Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 ja osbne to podsvietenie nemam v aute ale kamos to ma vo svojom P 306.Je to riesene internymi neonmi a vyzera to v kombinacii s klinikovymi kobercekmi celkom gut ale mna to troska v noci oslnovalo,podstatne by bolo pre mna moznost vypnutia. Citovat
John Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Původně zaslal: Vvitty 405 Ta fotka se mi zdá nějak povědomá :D :D Citovat
Vvitty Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: Vvitty 405 Ta fotka se mi zdá nějak povědomá :D :D neni mozna, odkud bys ji mohl znat? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Hm zajímavé, kolik stojí ty neony na obě strany a kde se dají sehnat? Citovat
John Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Původně zaslal: Vvitty neni mozna, odkud bys ji mohl znat? Nevím ale mám pocit, že na ty neony kolukám každý den v autě. :D Jinak už nevím na kolik mi to vyšlo celkove ale je tam na každý desce 9smd diod + 2xodpory. ;) Citovat
Vvitty Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 to je teda pekne trapis... diody vychazi na 20-60 Kc podle typu... Citovat
John Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Původně zaslal: Vvitty to je teda pekne trapis... diody vychazi na 20-60 Kc podle typu... Hmm tak to je pěkný ja si to kdysi objednával ještě přes školu takže nevim kolik to stálo. :bojim Citovat
Crack Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Mám to podobný jako John,jen sem udál aby mně to jen tak mlžilo a jelikož mám červený diody tak stáli asi 5kč kus tuším svítivost nevím...odpor 650ohmů Citovat
chuck11 Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Já mám na každé straně 5 diod(5mm modré 1400 svítivost,60° úhel,cena 6,9,-Kč jedna)+ odpor na každé straně 110 ohmu.Mám to napojené na otevíraní dveří.:papa:papa:papa:papa Citovat
Hadra Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 nebo si kup ty světelný trubičky. ty mají třebas v Glóbu a stojí okolo 2 - 3 stovek. Nebo na DM autodoplňky. Já mám zářivku za zadním sklem na platě co mi dal brácha a vypadá to fajn. Citovat
Neon Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Diody mají výhodu, že jsou malý a proto se líp umís?ujou, ale cena se nevyplatí. Já osobně mám v autě takový neonový trubice a stála jedna asi 250,- v tuning doplňcích... má to zástrčky do zapalovače, ale já to překopal a napojin na čidla od dveří, takže když otevřeš dveře, tak se to rozsvítí a ještě to chci udělat na zvláštní vypínač, abch mohl svítit i za jízdy (když bude nálada) Citovat
ALFWORKS Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Daju sa kupit ziarivky urcene pre \"tuning\" PC Jedna spolu aj s invertorom stoji ~ 200 Sk. Dalsi uz staci kupit bez invertoru, lebo 1 invertor zvladne 2ks ziariviek A bez invertoru to vyjde na ~100Sk Takze zhruba za 300Sk to mas spravene .. akurat intenzitu svetla nevies lahko menit ako v pripade diod Citovat
chuck11 Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Neon Diody mají výhodu, že jsou malý a proto se líp umís?ujou, ale cena se nevyplatí. Já osobně mám v autě takový neonový trubice a stála jedna asi 250,- v tuning doplňcích... má to zástrčky do zapalovače, ale já to překopal a napojin na čidla od dveří, takže když otevřeš dveře, tak se to rozsvítí a ještě to chci udělat na zvláštní vypínač, abch mohl svítit i za jízdy (když bude nálada) Myslím když to napojíš na to světlo co máš nad hlavou,tak tam máš na výběr už přepínač jak na otevřené dveřé tak svícení pořád:mrk:mrk:mrk:papa [upravil dne 13.2.06 chuck11] Citovat
Neon Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Neon Diody mají výhodu, že jsou malý a proto se líp umís?ujou, ale cena se nevyplatí. Já osobně mám v autě takový neonový trubice a stála jedna asi 250,- v tuning doplňcích... má to zástrčky do zapalovače, ale já to překopal a napojin na čidla od dveří, takže když otevřeš dveře, tak se to rozsvítí a ještě to chci udělat na zvláštní vypínač, abch mohl svítit i za jízdy (když bude nálada) Myslím když to napojíš na to světlo co máš nad hlavou,tak tam máš na výběr už přepínač jak na otevřené dveřé tak svícení pořád:mrk:mrk:mrk:papa [upravil dne 13.2.06 chuck11] Jojo, tahle varianta mě napadla taky, ale to by mi za jízdy svítilo i to světlo nad hlavou a to se mi abych řek pravdu moc nechce... Pak je vidět hůř na cestu Citovat
John Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Já to mám zapojený na extra vypinač mezi sedačkama jak je vyhřev sedaček a dalsi čudlíky. :D Citovat
chuck11 Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Neon Diody mají výhodu, že jsou malý a proto se líp umís?ujou, ale cena se nevyplatí. Já osobně mám v autě takový neonový trubice a stála jedna asi 250,- v tuning doplňcích... má to zástrčky do zapalovače, ale já to překopal a napojin na čidla od dveří, takže když otevřeš dveře, tak se to rozsvítí a ještě to chci udělat na zvláštní vypínač, abch mohl svítit i za jízdy (když bude nálada) Myslím když to napojíš na to světlo co máš nad hlavou,tak tam máš na výběr už přepínač jak na otevřené dveřé tak svícení pořád:mrk:mrk:mrk:papa [upravil dne 13.2.06 chuck11] Jojo, tahle varianta mě napadla taky, ale to by mi za jízdy svítilo i to světlo nad hlavou a to se mi abych řek pravdu moc nechce... Pak je vidět hůř na cestu Tak buď vytáhni tu žárovku,nad hlavou:mrk:mrk:D,a? ti to nepere do ksichtu:D,já sem to vyřešil jednoduše,protože mám to světlo i vzadu tak sem to napojil na zadek:P:P:D:papa Citovat
Neon Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: John Já to mám zapojený na extra vypinač mezi sedačkama jak je vyhřev sedaček a dalsi čudlíky. :D Jojo - tak to natáhnu taky, ale další zádrhel: jeliož mám sociální verzi středového panelu, nejdřív schrastim jinej středovej panel a pak to tak udělám... (bůhví kdy...) A máš to taky napojený přes dveře??? chuck11: ta tvoje varianta je teda hodně \"prasácký řešní\" :bojim:roll:roll:P:P Citovat
John Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Neon: ne nemám mám to jen zapojeny na ten vypinac.Na dveře se mi to nechtelo dava. Takhle si to mužu zapinat jen když potřebuju. ;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.