Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Podsvícení pedálů

Recommended Posts

Odesláno

Vyprávěl mi kámoš, že viděl u známého podsvícení modrými světly vnitřku tam kde jsou pedály a nohy řidiče a spolujezdce. Nedokáži si to dost dobře představit. Viděli jste to někdo? Nebo máte to ve svém autě někdo popř. foto?

Odesláno

ja osbne to podsvietenie nemam v aute ale kamos to ma vo svojom P 306.Je to riesene internymi neonmi a vyzera to v kombinacii s klinikovymi kobercekmi celkom gut ale mna to troska v noci oslnovalo,podstatne by bolo pre mna moznost vypnutia.

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Vvitty

405

Ta fotka se mi zdá nějak povědomá :D :D :D :D :D

neni mozna, odkud bys ji mohl znat? :D:aut

Odesláno

Hm zajímavé, kolik stojí ty neony na obě strany a kde se dají sehnat?

Odesláno

neni mozna, odkud bys ji mohl znat? :D:aut

Nevím ale mám pocit, že na ty neony kolukám každý den v autě.

:D:D

Jinak už nevím na kolik mi to vyšlo celkove ale je tam na každý desce 9smd diod + 2xodpory. ;) ;)

Odesláno

to je teda pekne trapis... diody vychazi na 20-60 Kc podle typu...

Hmm tak to je pěkný ja si to kdysi objednával ještě přes školu takže nevim kolik to stálo. :bojim :bojim

Odesláno

Mám to podobný jako John,jen sem udál aby mně to jen tak mlžilo a jelikož mám červený diody tak stáli asi 5kč kus tuším svítivost nevím...odpor 650ohmů:papa

Odesláno

Já mám na každé straně 5 diod(5mm modré 1400 svítivost,60° úhel,cena 6,9,-Kč jedna)+ odpor na každé straně 110 ohmu.Mám to napojené na otevíraní dveří.:D:papa:papa:papa:papa

Odesláno

nebo si kup ty světelný trubičky. ty mají třebas v Glóbu a stojí okolo 2 - 3 stovek. Nebo na DM autodoplňky. Já mám zářivku za zadním sklem na platě co mi dal brácha a vypadá to fajn.

Odesláno

Diody mají výhodu, že jsou malý a proto se líp umís?ujou, ale cena se nevyplatí. Já osobně mám v autě takový neonový trubice a stála jedna asi 250,- v tuning doplňcích... má to zástrčky do zapalovače, ale já to překopal a napojin na čidla od dveří, takže když otevřeš dveře, tak se to rozsvítí a ještě to chci udělat na zvláštní vypínač, abch mohl svítit i za jízdy (když bude nálada)

Odesláno

Daju sa kupit ziarivky urcene pre \"tuning\" PC :)

Jedna spolu aj s invertorom stoji ~ 200 Sk. Dalsi uz staci kupit bez invertoru, lebo 1 invertor zvladne 2ks ziariviek :)

A bez invertoru to vyjde na ~100Sk :mrk

Takze zhruba za 300Sk to mas spravene :).. akurat intenzitu svetla nevies lahko menit ako v pripade diod :(

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Diody mají výhodu, že jsou malý a proto se líp umís?ujou, ale cena se nevyplatí. Já osobně mám v autě takový neonový trubice a stála jedna asi 250,- v tuning doplňcích... má to zástrčky do zapalovače, ale já to překopal a napojin na čidla od dveří, takže když otevřeš dveře, tak se to rozsvítí a ještě to chci udělat na zvláštní vypínač, abch mohl svítit i za jízdy (když bude nálada)

Myslím když to napojíš na to světlo co máš nad hlavou,tak tam máš na výběr už přepínač jak na otevřené dveřé tak svícení pořád:mrk:mrk:mrk:papa

[upravil dne 13.2.06 chuck11]

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Myslím když to napojíš na to světlo co máš nad hlavou,tak tam máš na výběr už přepínač jak na otevřené dveřé tak svícení pořád:mrk:mrk:mrk:papa

Jojo, tahle varianta mě napadla taky, ale to by mi za jízdy svítilo i to světlo nad hlavou a to se mi abych řek pravdu moc nechce... Pak je vidět hůř na cestu :D

Odesláno

Původně zaslal: chuck11

Jojo, tahle varianta mě napadla taky, ale to by mi za jízdy svítilo i to světlo nad hlavou a to se mi abych řek pravdu moc nechce... Pak je vidět hůř na cestu :D

Tak buď vytáhni tu žárovku,nad hlavou:mrk:mrk:D,a? ti to nepere do ksichtu:D,já sem to vyřešil jednoduše,protože mám to světlo i vzadu tak sem to napojil na zadek:P:P:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: John

Já to mám zapojený na extra vypinač mezi sedačkama jak je vyhřev sedaček a dalsi čudlíky. :D :D :D

Jojo - tak to natáhnu taky, ale další zádrhel: jeliož mám sociální verzi středového panelu, nejdřív schrastim jinej středovej panel a pak to tak udělám... (bůhví kdy...)

A máš to taky napojený přes dveře???

chuck11: ta tvoje varianta je teda hodně \"prasácký řešní\" :bojim:bojim:roll:roll:P:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...