Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Všichni prosím o pomoc. mám Peugeot 306 sedam r.v. 1994. Po zadání kódu na kalkulačce se rosvítí zelená, motor točí sem tam si blafne, ale nenaskočí netušíte čím to může být? Díky za odpověď

Odesláno

Je to 1,4 benzín. Svítí při zadání kódu zelená a na palubovce je vše OK. Moho by to být palivové čerpadlo? Opravdu nevím. Jiskru to hází jinak by to sem tam neblaflo, myslím si já.

Odesláno

Buď to sem-tam dodá benzín, nebo to sem-tam hodí jiskru...:myslim

Palivové čerpadlo by to mohlo být, nebo x jiných věcí.

Kdysi jsme koukali na svíčky, jestli jsou mokré od benzínu, tak třebas koukni...

Odesláno

Vysokootáčkový startér?:roll

ale beze srandy - to vypadá na závadu v elektronice

No, mrkni na tu jiskru při startování, musí natáhnout aspoň 5 mm, a mrkni jestli je mokrá svíčka. Já už víc poradit neumím.

[upravil dne 12.2.06 P607Olda]

Odesláno

Zkus jestli tlakuje čerpadlo. Mělo by bejt i slyšet po zadání kódu že od zadu zavrčí. případně sundej hadičku od přívodu, strč do nějaký skleničky a otoč klíčkem do polohy před startováním. Můžou to bejt i vstřikovače. Je tam toho víc.

Odesláno

Baterka je v pohodě, svíčky jsou taky mokré, ale asi už vím co to bude zanesené trysky. Protože jinak už nevím elektrika je v pohodě nic to nehlásí a chová se to jako by tam nebyl benzín.Sem tam to blafne asi pozůstatky benzínu.

Odesláno

Kedze mas mokre sviecky od benzinu tak mas imobilizer v poriadku inak by nevstrekovalo. /koli katalizatoru/ takze ak ti hadze aj iskru tak mna napada skoceny rozvod o 3zuby bez toho ze by ti chytlo ventile. Asi pred 2mesiacami som mal presne tento pripad. Ale toto sa prieci s tym ze ti otackomer okazuje take bludy. hm snimac je tam jednoduchy indukcny a kedze signal z neho ide do ecu motora a az potom na pristrojovku tak mozno blbne riadiacka motora/problem/ alebo pristrojovka /to nevadi na chod motora/ skus sa pozriet na ten snimac otacok je v predu na bloku zotrvaku.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mně to dělalo něco podobného - Xsara 1,6. Chytlo to až po době, většinou líp chytlo s plynem na podlaze. Pak kolísající, či stabiln9, ale vysoké volnoběžné otáčky (1500-2500). Mám vyměněný čidlo teploty motoru pro počítač - uvidíme, zatím starty i otáčky vypadají OK-ale přivezl jsem to ze servisu dnes,tak uvidím.

Guest f3rdaaa
Odesláno

Mno, nejsem odbornik, ale jestli do motoru jde benzin (mokry svicky) a haze to jiskru, tak by to melo chytnout, ne??? :myslim :myslim

Odesláno

to vubec neni pravda,zalezi kdy to tam strikne,kdy to hodi jiskru,vsechno je presne dany!!a ten motor vubec nenaskoci nebo se ti ho podari nahodit!!!

Odesláno
Původně zaslal: f3rdaaa

Mno, nejsem odbornik, ale jestli do motoru jde benzin (mokry svicky) a haze to jiskru, tak by to melo chytnout, ne??? :myslim :myslim

No tohle je právě základ !!! Nejdřív je potřeba vubec zjistit jestli do toho jde benzin a jestli svíčky házej jiskru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...