Přejít na obsah

Bartom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

Bartom's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj mám podobný problém, jen čas od času se to rozbliká. Měl jsem zkušenost s 407, kde jakmile nastartoval zamknul všechny dveře z kabiny řidiče, zhasnul motor a otevřel dveře tak se směrovky rozblikaly. U mé 207SW se mi to stalo jen asi 2x nebo 3x, ale nevím proč.
  2. Ahoj předem se omlouvám za založení nového fóra, ale mám problém. Mám 207SW 1,6 HDi a asi rok už se mi čas od času na displei oběví hláška SIDE LAMP, ale všechny světla svítí jak v zadu tak ve předu. Pak po zhasnutí motoru a znovu nastartování už tento problém není. Nějaký čas to funguje a pak. byl jsem Peugeotu na diagnostice asi 4x a nemohou na to přijít. Po rozhovoru s technikem jsem se dozvěděl, že jednotka BSI dává pozor na všechny světla, takže i přední a když je součet něčeho menší nebo odpor větší (ted nevím přesně ) tak BSI vyhodí hlášku SIDE LAMP. Bohužel mám problém s tím, že světla svítí a hlášku to hází. Pak mi praskla žárovka v předu potkávačka a hláška se neoběvila. V peugeotu neví co s tím, za pár chvil mi končí záruka a já jsem bezradný. nevíte někdo co s tím. Díky
  3. Já mám po 1 600km spotřebu 5,6 l 207SW 1,6HDi:mrk
  4. Bartom

    Poradit výběr 1.4 versus 1.4 HDI

    Na 207 úplně stačí ten novej motor 1,4 VTi, kterej se vyrábí ve spolupráci s BMW je super testoval jsem si ho. Zase podle toho co jezdíš, ale 1,4 HDi nemá chybu. Záleží co vyznáváš benzím nebo naftu.
  5. Bartom

    Peugeot 207 SW HDI

    Děkuji někde jsem četl, že po zařazení by tam mělo být minimálně 1600 otáček aby nevyplo turbo. Ale díky.
  6. Bartom

    Novy motor

    Pánové a dámy taky jsem měl možnost zařádit si s tímto novým agregátem a fakt super. Akorát při svižnější jízdě byl kapku žíznivější.
  7. Ahoj jak už jsem tady někde psal, mám novou 207 SW 1.6 HDi, rád bych se zeptal zda má někdo zkušenost s touto motorizací? Mám naftu poprvé a jsem trochu na rozpacích jak to dobře zajet, má někdo radu jak na to?
  8. Bartom

    nechal bych si ji libit

    Mě už se leskne 207 v garáži ale je to SW s 1,6 HDi 90 koníků a je to fakt mazec. Pro rodinku úplně stačí,doporučuji.
  9. Ahoj zdravím všechny. Právě jsem se stal majitelem nové 207SW v 1.6 HDi mám jí 14dní a zkoušel jsem spotřebu od natankování do natankování a vyšlo mi to 4,71 kombinovaná. Myslím si že je to slušné, když nemá najeto ani 2000km.Co myslíte?
  10. Bartom

    Motor točí ale nenaskočí

    Baterka je v pohodě, svíčky jsou taky mokré, ale asi už vím co to bude zanesené trysky. Protože jinak už nevím elektrika je v pohodě nic to nehlásí a chová se to jako by tam nebyl benzín.Sem tam to blafne asi pozůstatky benzínu.
  11. Bartom

    Motor točí ale nenaskočí

    Když zadám kód tak to uvnitř v motoru zasyčí, jsem laik takže to píši jak to slyším omluvám se.
  12. Bartom

    Motor točí ale nenaskočí

    Jětště k když startuji tak lítají otáčky kolem 2000tisíc tam a zpět.
  13. Bartom

    Motor točí ale nenaskočí

    Jětště k když startuji tak lítají otáčky kolem 2000tisíc tam a zpět.
  14. Bartom

    Motor točí ale nenaskočí

    Je to 1,4 benzín. Svítí při zadání kódu zelená a na palubovce je vše OK. Moho by to být palivové čerpadlo? Opravdu nevím. Jiskru to hází jinak by to sem tam neblaflo, myslím si já.
  15. Bartom

    Motor točí ale nenaskočí

    Je to benzín. Uvažoval jsem jestli by to nemohl být zablokovaný imobilizér u ŘJ
×
×
  • Vytvořit...