oni Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 no ja patrim mezi dvacetilety a jsem dost prekvapenej co je tady starsich lidi a to bez urazky,beru vzhledem ke me!!! Citovat
chuck11 Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Původně zaslal: oni no ja patrim mezi dvacetilety a jsem dost prekvapenej co je tady starsich lidi a to bez urazky,beru vzhledem ke me!!! Tož vitaj do rodiny :D:D Citovat
chuck11 Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: kšanda já zase čumim co je tady mladejch Tož taky vitej :D:D:D Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Tož taky vitej :D:D:D ty ses hodne vesel clovek vid???:D:D:D:D:D:D Citovat
chuck11 Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: oni Tož taky vitej :D:D:D ty ses hodne vesel clovek vid???:D:D:D:D:D:D To si piš hlavně když je pááátek, a naši dneska vyhrajou:D:D:D Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 to znam kdyz je patek tak je velmi dobra nalada!!veris jim i presto co zatim predvedli??? Citovat
chuck11 Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: oni to znam kdyz je patek tak je velmi dobra nalada!!veris jim i presto co zatim predvedli??? To je jejich styl hrajou jako,že nic a pak jim to předvedou jako slovákům(doufám:myslim):D Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 a neveris jim moc???ja teda nevim nevim!!vzdycky se tesim na nase a jejich hru apak predvedou par nadhernejch zapasu a mam dost a uz radsi nekoukam!! Citovat
Gotrek Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 letos... 29... ach jo, toto letí... připadá mi to včera co jsem maturoval... Citovat
zoby Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 mě bude 23. jen tak na okraj, údaje o stáří členů a stáří aut se dají jednoduše vyčíst z sekce členové na hlavní stránce. u každého je kolonka rok narození a rok výroby auta.... Citovat
Kurt Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: zoby mě bude 23. jen tak na okraj, údaje o stáří členů a stáří aut se dají jednoduše vyčíst z sekce členové na hlavní stránce. u každého je kolonka rok narození a rok výroby auta.... A kde že je ten rok narození? http://www.peugeot-club.com/main.php?co=club/vypis Citovat
Petr 406 red Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: zoby mě bude 23. jen tak na okraj, údaje o stáří členů a stáří aut se dají jednoduše vyčíst z sekce členové na hlavní stránce. u každého je kolonka rok narození a rok výroby auta.... A kde že je ten rok narození? http://www.peugeot-club.com/main.php?co=club/vypis Taky by mi to zajímalo Co si pamatuju tak to tam dřív bylo ale teď už né. Citovat
Dave_k Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Začalo fungovat totiž něco jako ochrana osobních dat a bylo to upraveno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.