Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

když je nejhůře, jezdím do Citroenu Poruba--žádní blbečci v kravatách, normální člověk z masa a kostí auto přebere a udělá, co chceš, ale byl jsem tam 3x, z toho 2 garančky, jednou montáž tažného...(dělám si hodně sám)

Peugeot Ostrava je katastrofa, asi tam zbyli ti největší lempli--co říct na situaci, když sám zjistíš volný spodní kulový čep, dáš to na VYMĚNU TOHO ČEPU do Hrušky pod Bazalama, ale oni vymění jednu tyčku stabilizátoru 😯(přitom obě tyčky byly OK--měl jsem demontovanou jednu stranu obou tyček), čep je prý dobrý 😯😯😯, tak vyjedeš ven a hned před servisem to bouchá stejně jako předtím, přitom 10 KM zkušební jízda a nic prý neslyšel...,  tak zpátky na zvedák a najednou zjistí, že je OPRAVDU volný ten čep :grr, asi to neměl ani zvednuté, přitom technik říká, že na to dal toho nejlepšího mechanika co má..., tak kujva co tam dělá ten nejhorší???  chodí zbytku pro svačinu???

o Tichém nebudu psát, protože bych to nedopsal z důvodu zdravotních komplikací, jinými slovy by mě asi jeblo 😉, takže auto jsem koupil mimo Ostravu, přestože Tichého mám 3 KM od bytu :roker

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

To zni hodne tragicky :( K Tichemu na garanci uz take nepojedu, hned ta prvni po roce za 7000,- ptal jsem se za co a ty jejich kecy o dulezitosti kontroly.. a pak tam ctes kontrola steracu, blinkru, klaksonu a svetel :D kdyz jsem to rozpocital na ty polozky, tak mne kontrola blinkru vysla na 200,- KC :D:D A to jsem vlastne jeste nezminil, ze mi museli vymenit synchrony, protoze klepaly po 15000 km a stejne kdyz jedu delsi jizdu, tak tam porad neco klepne.. On vlastne celkove ten Peugeot nebude zadna vyhra.. To jsem zvedav co mne jeste ceka.

Odesláno
před 4 hodinami, Hlavson napsal:

To zni hodne tragicky :( K Tichemu na garanci uz take nepojedu, hned ta prvni po roce za 7000,- ptal jsem se za co a ty jejich kecy o dulezitosti kontroly.. a pak tam ctes kontrola steracu, blinkru, klaksonu a svetel :D kdyz jsem to rozpocital na ty polozky, tak mne kontrola blinkru vysla na 200,- KC :D:D A to jsem vlastne jeste nezminil, ze mi museli vymenit synchrony, protoze klepaly po 15000 km a stejne kdyz jedu delsi jizdu, tak tam porad neco klepne.. On vlastne celkove ten Peugeot nebude zadna vyhra.. To jsem zvedav co mne jeste ceka.

Ahoj, zajímají mě ty synchrony ty jsou v převodovce a rozhodně neklepají, zapříčinily by špatné řazení.

Odesláno

Ahoj.

OT: co řešíš, nakrm vyměněnou sojku a bude klid.

Opravovali převodovku, tobě v tom divně chroustá dál, škubou kola, sjíždí se blbě pneu a ty tápeš?

Vrátit, reklamovat. Měli dole poloosy, náboje a kdo ví co ještě. Pak asi podělali i tu geometrii a poloosy asi taky nezvládli. 

Vem protokoly z oprav a jeď reklamovat do jiného servisu, popřipadě napiš přímo zastoupení Peugeotu.

Přesně takový postup poškozuje jméno značky, zažil jsem podobnou věc u exRenaultu v České Lípě.

Mára

Odesláno (upraveno)

Sojka je vtipná, to jo :)  Uvidím co ty zimní, jestli se začnou sjíždět, tak reklamace. 

Edit: Kdyby někdo vyřešil ten hluk těch kol, napište to tady prosím, začaly hučet i ty zimní, to je k vzteku..

Upraveno uživatelem Hlavson
Odesláno (upraveno)

Přátelé.. Tak jsem pátral v zahraničí a řidiči tam mají také problém, to je divné :D Problém bude v tlumičích jak popisuje Wolves 2018. Neumí tu někdo dobře anglicky, aby to důkladně přelouskal pls? https://www.208ownersclub.co.uk/forum/21-faults-fixes/5349-rattling-front-left-wheel-issue.html

A další- https://www.2008ownersclub.co.uk/forum/9-newbies/2368-shock-absorbers.html

Upraveno uživatelem Hlavson
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

Moje auto zacalo vydavat vrzgavy zvuk pri toceni volantu do pravej alebo lavej strany.Je to len v zime v lete nic nepocut.Pocut to hlavne ked opustam parkovisko a musim tocit s volantom.Po dlhsej jazde to uz nepocut cca 3 km.Viem ze to niesu gumy.Rozmyslal som ze je to mazanie serva alebo nieco podobne.

Ma niekto podobny problem.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Mám ten samí problém, koupil jsem 2008 na zimních pneumatikách a myslel jsem si , že až je přezuji na letní, tak to hučení přestane, ale hučí to nepravidelně stále. Auto je staré necelé 3 roky a na pneumatikách nejsou žádné plošky. Nejvíce to hučí když se jede pomalu. Chystám se na třetí garančku a zkusím to tam řešit. Napíšu jak jsem dopadl.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak som zistil ze ten problem co mam pri toceni volantom je nedostatok kvapaliny posilnovaca riadenia alebo uplne zla kvapalina.Vie nikto nazov kvapaliny co  ide do posilnovaca riadenia a kolko litrov.

Mam Peugeot 2008 1.2 96 kw ...r:2015

Dakujem

Upraveno uživatelem Bohous12
Odesláno (upraveno)

Servo je elektrohydraulické nebo hydraulické s mechanickým pohonem? Pokud má elektročerpadlo, tak je to Total Fluide DA typ LDS

Upraveno uživatelem HonzaZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...