Přejít na obsah

Hlavson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli Hlavson

  • Datum narození 3. červen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 2008
  • Rok výroby
    2017

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Havířov
  • Stát
    Česká republika

Hlavson's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Přečti si podmínky a uvidíš sám Ale to bude asi u všech aut ošetřeno stejně..
  2. Ahoj, díky. Samozřejmě v podmínkách v kupní smlouvě je tohle ošetřeno jako závada, která se nedá reklamovat.
  3. Přátelé.. Tak jsem pátral v zahraničí a řidiči tam mají také problém, to je divné Problém bude v tlumičích jak popisuje Wolves 2018. Neumí tu někdo dobře anglicky, aby to důkladně přelouskal pls? https://www.208ownersclub.co.uk/forum/21-faults-fixes/5349-rattling-front-left-wheel-issue.html A další- https://www.2008ownersclub.co.uk/forum/9-newbies/2368-shock-absorbers.html
  4. Sojka je vtipná, to jo Uvidím co ty zimní, jestli se začnou sjíždět, tak reklamace. Edit: Kdyby někdo vyřešil ten hluk těch kol, napište to tady prosím, začaly hučet i ty zimní, to je k vzteku..
  5. To zni hodne tragicky K Tichemu na garanci uz take nepojedu, hned ta prvni po roce za 7000,- ptal jsem se za co a ty jejich kecy o dulezitosti kontroly.. a pak tam ctes kontrola steracu, blinkru, klaksonu a svetel kdyz jsem to rozpocital na ty polozky, tak mne kontrola blinkru vysla na 200,- KC A to jsem vlastne jeste nezminil, ze mi museli vymenit synchrony, protoze klepaly po 15000 km a stejne kdyz jedu delsi jizdu, tak tam porad neco klepne.. On vlastne celkove ten Peugeot nebude zadna vyhra.. To jsem zvedav co mne jeste ceka.
  6. Ozzy a mas nejake doporuceni na zarucni servis, nez u tech servisu?
  7. Auto Tichy v Havru. Grip control v aute nemam a nic jineho mi asi nezbyva, nez to zkusit pres zname u jineho servisu, bohuzel.
  8. To ozzy56: prave ze uz jsem tam s tim byl dvakrat a urgoval to. Poprve mi rekli, ze ten zvuk od tech kol musi nahrat a poslat do databaze Peugeotu, jestli uz to nahodou nekdo nemel a ze se s tim nesetkali. Po druhem servisu mi bylo receno, ze zkouseli i novy Peugeot 2008 a ze jim to delalo taky, takze je to potom takova vlastnost toho auta. A at zkusim prezout na zimni a kdyz to bude delat, tak stejne nevi co s tim. Perfektni zarucni servis a borci v cistych monterkach, tak to ma byt.
  9. Protokol nemám Jinak dnes jsem odjížděl z parkoviště a došlo k trhnutí a jakoby k proklouznutí i na těch zimních pneumatikách. Ty mám kvalitní Nokian D4
  10. Tak přezuto a zatím po projetí žádné zvuky, ani trhání. Zkoušel jsem i hýbat s kolama, vše pevné a není slyšet ani hluk ložisek, či kineťáku. Budu pozorovat stav pneumatik. Možná jak píšete to bude těma tlumičema, ale to nevím jak případnou vadu zjistit. Jinak nejezdím ani jak hovado, většinou podle předpisů a zatáčky také neřežu. Edit: a mám od novoty také ty letní GY pneu co postoval ozzy 56.
  11. Zrovna řeším zřejmě stejný problém. Můj P2008 má najeto cca 32 000 Km a začaly mi hučet gumy při zatáčení v obou směrech. Hučení už ustalo, ale místo toho je při plném reidu a rozjíždění slyšet a cítit škubání a jako by prokluz kol . Po rozjetí to ustane a už se to neprojeví. Přední pneumatiky jsou sjeté na vnějších stranách. V servisu mi při první návštěvě sdělil, že neví co to může být a udělali aspoň zbytečnou geometrii za 800,- Dnes jsem byl s autem podruhé, že se situace zhoršila a bylo mi nakonec sděleno, že jsou bezradní a že je to taková vlastnost tohoto vozidla, což jsem samozřejmě odmítl, ale to je tak vše co jsem mohl udělat. Zítra přezuji na zimní a na zvedáku vyzkouším, jestli to není třeba homokinetický kloub, víc asi zjisit sám asi nemohu.
×
×
  • Vytvořit...