Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,děti si hráli na notebooku,a dřív u miniatury fotek nebo videa bylo vidět co na foto nebo videu je,ted vidím jen název s příponou.jpg,.MTS a podobně kde to nastavit,aby zas byla vidět ta fotka nebo video.díky moc

Odesláno

Otevři složku a buď klávesou CTRL a kolečkem myši si to uprav a nebo nahoře ve složce menu zobrazit a tam vyber středně velké nebo velké ikony.

Odesláno

To se zobrazí, až se celá ta složka načte. Podle zeleného indikátoru nejsou miniatury ještě načtené :myslim 

Případně zkontroluj, jestli nemáš zaškrtnuté toto:

Výstřižek.JPG

Odesláno (upraveno)

Podle mě nemáš asociaci k jpg. Co se stane, když na ikoně 2x klikneš?

EDIT: Nebo následující postup:

Otevřít Prúzkumníka soubourů, leým tlačítkem na "Tento počítač" -  "Vlastnosti", "Upřesnit nastavení systému" - na levé straně. Na záložce "Upřesnit" v části "Výkon" kliknout na tlačítko "Nastavení", záložka "Vizuální efekty" - zvolit "Vlastní" a zaškrtnout "Zobrazit miniatury místo ikon".

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

když najedu do složky  tak při načitaní mi to ukaže fotky,ale jak se načitá složka tak se všechny postupně mění jak jsem dal výše a prd vidím....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...