zbrojnoš Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Hele poraďte, jaký mám koupit svíčky do mého auta. Servisman, který mi přivezl auto z opravy zadních brzd (konečně mám vyměněný zadní obložení) mi řekl, že to z toho cukání viní jednu ze svíček a radí vyměnit, než se něco stane. Katalyzátor je prý dost drahej. Citovat
chuck11 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Co tyhle měl by být na tvůj motor Bosch FR8LDC,Eyquem RFC42 LS2E:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
Tommy306 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: zbrojnoš Hele poraďte, jaký mám koupit svíčky do mého auta. Servisman, který mi přivezl auto z opravy zadních brzd (konečně mám vyměněný zadní obložení) mi řekl, že to z toho cukání viní jednu ze svíček a radí vyměnit, než se něco stane. Katalyzátor je prý dost drahej. zkus hledat, už se to tu párkrát řešilo.....jinak já mám Denso Iridium Power:papa Citovat
zbrojnoš Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 zkus hledat.......taky jsem hledal a nic nenašel, proto jsem si dovolil požádat. Ptal jsem se ve městě a nabídl mi nějaký japonský za 138 Kč jedna. Citovat
Dave_k Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Ono to hledání je tady malinko složitější, poněvadž to bere i háčky a čárky. A ne každej to s nima píše. Jinak je pravda že na téma svíček tu už je rozsáhlá diskuze. Citovat
Rebik Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Jak píše chuck11, Bosch pro motory LFY (16V) a Eyquem pro LFX (8V) podle doporučení výrobce, k dostání třeba AutoBenex. Ale alternativy od jiných značek jsou také možné. Citovat
zbrojnoš Odesláno 8. únor 2006 Autor Odesláno 8. únor 2006 Tak jsem si objednal svíčky od firmy Bosch, přesně na P 406 16V. 40 kč za kus. Teď ještě pro ně zajet a pak namontovat. Už jsem tady na webu zjistil, že to není jak do škodovky. Tak jsem tedy zvědav. Citovat
Rebik Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Hlavně to měň opatrně za studeného motoru, tyhle hlavy občas rády pustí svíčku i se závitem - oprava dobře 5-10 tKč. Citovat
Fusion Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Rebík: Je problém dát svíčky určený pro 2.0 (kat) do 2.0i? Citovat
Rebik Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 No pokud jsou stejný tvarově a vzdáleností elektrody tak to u auta tvého typu asi nemáš šanci poznat. Citovat
zbrojnoš Odesláno 12. únor 2006 Autor Odesláno 12. únor 2006 Původně zaslal: Rebik Hlavně to měň opatrně za studeného motoru, tyhle hlavy občas rády pustí svíčku i se závitem - oprava dobře 5-10 tKč. Tak jsem začal opatrně. Auto přes noc venku. Ale za boha nemůžu povolit svíčku. Zatím jenom tu jednu, protože jsem další nezkoušel. \"T\" u klíče na svíčky se kroutí, ještě se neulomil. Jakej klíč používáte. Prodaváj nějakej pevnej dlouhej trubkovej? A do servise nechci jet, když se to má dělat za studena a tam na to hned vlítnou. Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Původně zaslal: zbrojnoš Původně zaslal: Rebik Hlavně to měň opatrně za studeného motoru, tyhle hlavy občas rády pustí svíčku i se závitem - oprava dobře 5-10 tKč. Tak jsem začal opatrně. Auto přes noc venku. Ale za boha nemůžu povolit svíčku. Zatím jenom tu jednu, protože jsem další nezkoušel. \"T\" u klíče na svíčky se kroutí, ještě se neulomil. Jakej klíč používáte. Prodaváj nějakej pevnej dlouhej trubkovej? A do servise nechci jet, když se to má dělat za studena a tam na to hned vlítnou. dojed pred servis, nech tam auto stat hodku venku vychladnout a pak jen popojed do dilny Citovat
zbrojnoš Odesláno 13. únor 2006 Autor Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: zbrojnoš Původně zaslal: Rebik Hlavně to měň opatrně za studeného motoru, tyhle hlavy občas rády pustí svíčku i se závitem - oprava dobře 5-10 tKč. Tak jsem začal opatrně. Auto přes noc venku. Ale za boha nemůžu povolit svíčku. Zatím jenom tu jednu, protože jsem další nezkoušel. \"T\" u klíče na svíčky se kroutí, ještě se neulomil. Jakej klíč používáte. Prodaváj nějakej pevnej dlouhej trubkovej? A do servise nechci jet, když se to má dělat za studena a tam na to hned vlítnou. dojed pred servis, nech tam auto stat hodku venku vychladnout a pak jen popojed do dilny tak jsem dneska dojel před servis a chtěl jsem to nechat vychladnout a mistr zase rychle, dokavaď to je teplý. Práce hotová za 15 minut a pak půl hodiny hledali imbus ořech, kterej spadl do motorového prostoru, stejnak ho nenašli. Za výměnu svíček jsem zaplatil 40 Kč. Byly tam EYQUEM RFC 42LZ2E (dvoubodové) a dal jsem tam BOSCH SUPER plus +8 FR 7 DC+. A jezdí. Mimochodem po kolika se mění? Citovat
Ferry Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 vyrobcem predepsana vymena je po 60 000 km ale uz jsem taky slysel ze je nekdo meni po 10 000 Citovat
zbrojnoš Odesláno 13. únor 2006 Autor Odesláno 13. únor 2006 Já jsem teď měnil svíčky poprvé, co jsem auto koupil a auto si o to řeklo samo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.