GoldZeki Odesláno 4. březen 2024 Odesláno 4. březen 2024 No právě to bylo první co jsem udělal, vyměnil pojistku a vyzkoušel ostatní dvě RD4 které jsem našel…všechny fungují až na “nové” RD45 Citovat
GoldZeki Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 Mám hold štěstí… Poslal jsem ho zpátky, že my ho prý vymění za funkční…tak mohu doufat… Ještě jsem se chtěl zeptat, zakoupil jsem s rádiem i svazek s mikrofonem, ale má jinačí konektor než jsem si představoval. Asi musím vyměnit piny do toho hranatého malého konektoru že? Citovat
Ferry Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 ten malej bilej konekturek s 12 piny prijde zacvaknout do toho velkeho QuadLock konektoru radia, na obrazku oznaceno block B. Draty by mely byt osazeny tusim na pinu 3 a 9 GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 Jasný, s tím počítám, jen ten svazek s mikrofonem jak jsem koupil má ten velký žlutý konektor. Tak musím přehodit konektory. Citovat
Ferry Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 jo, aha, no ono ten zlutej konektor je prechod mezi svazkem palubky a kabinovym svazkem, takze je to pres nej napojeno. Vedou tam vlastne i draty k reproduktorum, atd. Strihnul bych to u nej a napojil pak naprimo barva na barvu na ten kus, co ma tu bilou kostku, tak, aby to dosahlo ke stropnimu svetlu. U 206 jsem to udelal taky, tam je originalne tahle propojka mezi svazky v podobe maleho tripinoveho konekturku pod volantem, ale to jsem vynechal a natahnul to pod palubkou a podel A sloupku rovnou. I kdyby bylo potreba vyndavat palubku a rozpojovat svazky, tak se to vytahne z toho QuadLocku a je to nastejno GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 27. březen 2024 Odesláno 27. březen 2024 Ahoj, @Ferry, @VojtouNerCZ tak jsem sehnal druhé radio, tentokrát funkční. Nainstaloval jsem ho, nainstaloval i přes diagbox, ale nemohu se připojit s telefonem… Byly tam nahrané dva telefony od předchozího majitele, ty jsem smazal, ale nový mi nejde nahrát. Ať klikám na jakoukoliv položku ve složce telefon tak nereaguje… Myslíte že je to starý displej? Protože všem se v nabídce zobrazuje Bluetooth - Telephone - Audio a já mám pouze Telephone A druhá otázka, konektor z vrakoviště má obsazené piny 4,10 a 11. Mám ho přepinovat na 3 a 9? Díky chlapy! Citovat
Ferry Odesláno 27. březen 2024 Odesláno 27. březen 2024 Nejlepe kdybys vyfotil stitek ze zadni strany toho displeje, abysme videli, co je to za verzi HW a SW. Ale je mozny, ze ten displej nepodporuje BT, no Ty tri draty to je AUX In pro 3,5mm Jack. Kroucenou dvoulinku pro mikrofon budes muset doplnit na tu 3 a 9. GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. březen 2024 Odesláno 27. březen 2024 Potřebuješ k tomu i kompatibilní displej. Vypadají stejně ale minimálně sw jr jiný. Buď se mrkni v diag jestli to nepůjde nastavit, pokud ne, sehnat kompatibilní displej. Ten konektor je na co? Mikrofon? GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. březen 2024 Odesláno 27. březen 2024 podle poctu kabelu si spis myslim ze AUX GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 27. březen 2024 Odesláno 27. březen 2024 Ahoj, děkuji všem opět za rychlé odpovědi! Řešili jsem to tady úplně ze začátku zda ten displej půjde a došli jsem k tomu, že když zobrazuje telefon tak by mohl…no a ne…nevadí No a ten mikrofon…mám tedy na piny 3,9 dát kroucenou dvoulinku k mikrofonu… Jak poznám na mikrofonu který je + a - ? Dle barev? Sedí to? 4,10, a 11 mám zrušit? Ještě jednou díky moc! Citovat
Ferry Odesláno 28. březen 2024 Odesláno 28. březen 2024 Hmm HW verze 1503 a SW 51.5 ten BT neumi. Chce to HW V1600 a SW aspon 71 nebo vyssi Mrknu do schematu, z ktereho pinu radia ma jit na ktery pin mikrofonu, ale i kdybys ten mikrofon prehodil, nic se nestane a poznas to, ze ti bude spatne rozumet, tak to kdyztak obratis GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 Ahoj chlapy, @Ferry @VojtouNerCZ nestihl jsem napsat, ale už je vše hotové! Po výměně displeje za novější vše začlo fungovat jak má. Vyměnil jsem piny v tom obdélníkovým konektoru a mikrofon taky funguje na výbornou. Pod stropní lampičkou byl konektor pro mikrofon, ale nezjistil jsem kam vede, tak jsem navedl celou kroucenou dvoulinku nově bokem a vše OK. Jediné co mě trochu vadí je, že když mi někdo volá, tak se mi nezobrazuje na displeji kdo, pouze uvozovky, po přijmutí hovoru je jméno nebo číslo vidět...ale to bych byl už puntičkář. Chtěl bych Vám moc poděkovat za pomoc! Citovat
Hanz397 Odesláno 1. leden 2025 Odesláno 1. leden 2025 (upraveno) Tak jsem se přes svátky trošku věnoval svým autům a mimo jiné jsem si konečně dozapojil do 207CC RNEGa... Původně tam byla RD4x, takže toho na přepojování bylo docela dost, ale výsledek je uspokojivý... Upraveno 1. únor 2025 uživatelem Hanz397 Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
bfda5 Odesláno 28. březen Odesláno 28. březen (upraveno) Mě funguje na mé RD45 vše, BT, USB, BT včetně streamingu, AUX in. Musel jsem vyladit displej mam ted 78.3 a ten je skvělý. Jedu na před-faceliftu přes bridge. Něco jsem si tam dokodil a vše funguje správně. Až na jednu věc. tlačítko source nereaguje. Co je zvláštní je to že se zcela jistě detekuje tlačítko na BSI a pošle spprávně a dojde až na CAN BUS. Kde z nějakého důvodu RD45 dělá že neslyší. Ale jinak funguje skvěle. Ted otázka jestli to nějaká diagnostika spraví nebo mam taky už částečně KO jednotku. Nechapu proč nefunguje jen jedna konkrétní věc. Source na radiu dělá co má. ale na na media stalku. Ale stopro tam ten příkaz dojde. Btw, ja zkoušel i displeje jako 71.3 a ten mi nešel zprovoznit na diagnostice (jakože BT). vrátil jsem ho. Upraveno 28. březen uživatelem bfda5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.